?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 386
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 935
  • Велико Търново
За юбилейни монети и аз се чудя какво им е приложението?
С колекционерска стойност са по-скоро и най-ценни са за нумизматите. Освен това вероятно с времето цената им нараства.

# 10 936
  • София
Скрит текст:
Трябва да сложа абсорбатор, помещението е около 5 кв.м. Препоръки за мощност и други параметри? Марката не ме интересува.
Около 10-12 пъти е, както са ти казали. Ако се приеме, че височината е стандартна, около 2,80, дебита идва под 150м3/ч.. То даже толкова малки не знам дали има. 180-200 и нагоре, каквото и да е, трябва да е предостатъчно. Но е важно да се гледа и напора. Колкото по-голяма стойност, толкова по-добре. Минимума да не е под 250Ра.
абсорбатора не се ли слага над готварската печка ? каква роля играе квадратура/кубатура на помещението ?
за влагоадсорбатор съм съгласен.

Надявам се, въпроса не е сериозен. Simple Smile

# 10 937
Биозин или Имуномикс според вас е по-подходящо за повишаване на имунитета?

# 10 938
mystic woman
Това е 1% от сумата...никъде не пише, че удържат каквото и да е. Пиши им!
Знам за един сайт, който удържа, даже 2%, ако си платил с наложен платеж, но не  е обувки.бг
отговориха, че те не удържали такси...било от моята банка...Angry
От банката е.
И аз имам на едната банка такси за върнати суми от чужди транзакции.
На другата пък имам такса за неуспешна операция.
На третата нямам ни една от горните Simple Smile

# 10 939
  • here and now
Коя е третата?

# 10 940
С колекционерска стойност са по-скоро и най-ценни са за нумизматите. Освен това вероятно с времето цената им нараства.
Това беше и моята идея в общи линии. За дете, което расте без необходимост от материални подаръци от близките и е добре обгрижвано, подаръците често са или някакъв вид "инвестиция" (злато, монети), или шеговити и закачливи, или сантиментални и свързани с взаимоотношенията, или нещо традиционно, което го няма, където то живее.

# 10 941
  • Mediterraneo
Маре, сетих се нещо интересно, което зълва ми подари навремето на малката. Много яка, обираше овациите навсякъде с тази шапка.

# 10 942
Търся една играчка... По-скоро някаква нейна снимка да си имам за спомен, защото е много стара и едва ли ще я намеря за продажба от някого. Предполагам, че е от 70-те или 80-те години. Става дума за музикално плюшено пиленце, мисля че беше бяло на цвят, с червен клюн, имаше и нещо синьо по него (вероятно крилцата?). При натискане по средата на гърдите, свиреше около 20 секунди от песента Where do I begin? от филма от 1970 г. Love Story. Слагам линк към песента, мисля че е популярна мелодия и ще помогне да се ориентира човек.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=kUrxm4z9I-c

# 10 943
Прокредит.
Ама има такса 10 лв/месец...

# 10 944
  • София
Едно време като бяха малки децата тук в мама-та много хвалеха Самбукус.

# 10 945
  • Велико Търново
Скрит текст:
Това беше и моята идея в общи линии. За дете, което расте без необходимост от материални подаръци от близките и е добре обгрижвано, подаръците често са или някакъв вид "инвестиция" (злато, монети), или шеговити и закачливи, или сантиментални и свързани с взаимоотношенията, или нещо традиционно, което го няма, където то живее.
Моя колежка скоро ходи на годишнина от сватба. Намери в някакъв сайт монета с пожелания. Много добре изглеждаше. Има и такива с опция да се носят като медальони. Според мен това е добра идея за подарък.
Линкове няма да давам. В търсачката се пише "монети за подарък" и готово.

# 10 946
  • София
Вчера при Цв.Ризова д-р Вълчев, много добро интервю направи, би трябвало да се изгледа от всички ни,  изрично подчерта,  да не се взимат допълнително такъв вид имуноповишаващи, защото може да доведе до отключване на друг вид лоши клетки. Това съм го чувала и от други мои близки лекари, вкл. и от ЛЛ тя никога не изписва имуностимуланти и е права.

# 10 947
Споменаха за починалия лекар в Бургас, че имал силна имунна система и отключило другото силно да протече.Нямам точна информация, но има нещо много нестандартно с този Ковид.

# 10 948
Попринцип и аз така знам, но миналата година пих Кориолус и не боледувах от настинки и грип. Добре ми се отрази и се чудих за някаква по-евтина алтернатива, че 40 лв всеки месец са ми множко. Знам, че от Ковид няма да ме спаси, но поне грип и настинка да не карам. Може би някакъв витаминен комплекс да пия.

# 10 949
Здравейте, с ПИК  код мога ли да продам декларация 7, за да не ходя на място до НАП и трябва ли електронен подпис да имам  или само си получавам данните, където трябва и това е достатъчно?

Общи условия

Активация на акаунт