?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 365
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 130
  • UK
Не са всичките дълбоко замразени.
Няма проблем за пицата да првседи в хладилника.

# 11 131
Къде в София, за предпочитане реален магазин, но може и онлайн, има дамски пижами голям размер (2 хл и +) с горнище с копчета?

Мисля, че мернах нещо подобно в онлайн магазина на ХМ. Провери на Големи размери, имат доста пижами.

# 11 132
Някой с телевизия на А1 може ли да сподели дали е със сверен часовник или още стои 1 час напред? При мен все още не е верен и се чудя дали "проблемът е в моя телевизор". 😀

# 11 133
  • sf
При мен си е ок.

# 11 134
Рестартирайте приемника. Ще се актуализира часовника.

# 11 135
Рестартирайте приемника. Ще се актуализира часовника.
Пробвано е няколко пъти вече, не се променя. И други съграждани ми се оплакаха, но изобщо не ми се струва възможно да е на териториален принцип. Grinning Ще им звъня утре да попитам.

# 11 136
  • Пловдив
Дали е възможно щампа от детска тениска да ми я възпроизведат върху дамска?

# 11 137
Дали е възможно щампа от детска тениска да ми я възпроизведат върху дамска?
Зависи от щампата. Дали ще се намери от нета, ако е векторно изображение- дали ще се направи 1:1. Но иначе е възможно.

# 11 138
Бихте ли ми казали към момента какви документи се носят за подаване за детски надбавки?

# 11 139
Бихте ли ми казали към момента какви документи се носят за подаване за детски надбавки?

https://egov.bg/wps/portal/egov/services/social-services/social- … 9a5d-45b00fe352e2

# 11 140
Благодаря!

# 11 141
https://mileni.bg относно пижами с голям размер, има с копчета.  Вземате   по голям размер,че се свиват доста.

# 11 142
  • Пловдив
За втори път получавам такъв мейл ..."уж" от DHL...
The delivery failed because there was an assumed error with the delivery adress . Please use the link below to correct ådresse and ( pay 1,97Euro ) the fees for the new delivery .
CORRECT MY DELIVERY ADDRESS
Important: you can also choose a collection point to retrieve your package. Fill in your address before 5:59 pm. To receive your package on Monday.
Thank you,
Customer Service

# 11 143
  • Mediterraneo
Моля да препоръчате някаква лампа против комари!!! Писна ми да ги трепя всяка вечер...

Машинка за комари с течност или таблетки, не ти трябва лампа. Във всички стаи( че и в коридора) имаме такива, че иначе целогодишно е ужас при нас.
Когато тези устройства работят не трябва да има хора в дома. Ние имаме и 2 котки

И какъв е смисълът да слагам машинка, ако ме няма вкъщи. Таблетките си имат някакъв срок, в който предпазват, няма смисъл да ги слагам, когато ме няма. За котките не знам, имам куче, нищо му няма. Всяка вечер слагаме нова таблетка, течността е в коридора, включваме машинката вечер. През деня не ме хапят, не ми трябва предпазване.

# 11 144
  • пустинята Гоби
За малки деца е добре да се избягват машинките (пише го в упътването), иначе са предназначени за ползване, когато хората са си вкъщи, иначе наистина е безсмислено, защото те не убиват комарите, само ги зашеметяват.

Общи условия

Активация на акаунт