?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 676
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 235
  • под тепетата
Има ли тема за безвъзмездната финансова помощ за малки и средни предприятия?

# 11 236
Ама ако го платя онлайн, фишът пак ще си остане в досието на собственика на колата, а не искам.
Ще отидем днес до КАТ двамата с него, надявайки се да успеем да свършим всичко през обедната почивка Simple Smile
Благодаря!
Нищо няма да остане. Плащаш, по номера на фиша и в основанието освен това и неговото име.
Накрая ще се наложи да го платим онлайн. От 12 до 13ч на обяд, когато имам възможност да отида до КАТ, те също са в обедна почивка и нямат дежурни... И до банката трябва да ида си взема картата, но там от 12 до 12:30 затварят за дезинфекция, а опашката става километрична през това време.
Трябва да си взема отпуск, за да успея да си свърша нвщата:rolling_eyes:

# 11 237
  • София
А аз да кажа, че личните лекари нямат право да дават направление за PCR тест за корона вирус. Имало е такава идея е началото на месеца, която журналистите са раздухали, но не се е стигнало до осъществяването й.
Личния лекар ти дава направление за Инфекционист и той ако прецени ти дава направление за PSR.До колкото чета двете теми на мама-та за Ковид масово си карат хората Ковида в домашни условия,без да си правят тестове,които трябва да платят за своя сметка.Смятайте резултатите от новините Х3 най-малко.

# 11 238
  • пустинята Гоби
Не, че вярвам на официалната статистика, но как без тест хората си карат ковида в домашни условия? Около мен е пълно с хора “пипнали” короната, които си плащат и опааа, то не било корона, а друг вирус.

# 11 239
Имате ли проблем с мтел, прекъсват ми всякакви обаждания, звъннва един път и прекъсва. Звъня от три телефона, с три различни номера, така че варианта апаратите да са се прецакали всички в един момент не смятам за възможен вариант.

# 11 240
  • София
Преди около час при мен  се случи.

# 11 241
  • София
Наблюдава се подобен бъг, явно не е изолиран случай. От 2-3 дни.

# 11 242
  • Козлодуй
И аз съм на А1 и като ми звънят дава че телефона е изключен или извън обхват и след това ми изпраща съобщение че са ме търсили и аз връщам обаждането. Рестартирам по два пъти телефона за да се свържа изобщо изнервих се и си помислих да си купя една проста Нокия за да говоря с хората не зная дали е от телефона или от мрежата - някой друг с такъв проблем

# 11 243
При мен е ок А1.
Относно казуса ми с изтичането на ЛК, днес казаха, че удължават срока до 31. 01. 2021.
Приели са го на гласуване.
Ако някой друг се интересува, споделям.

# 11 244
И аз съм на А1 и като ми звънят дава че телефона е изключен или извън обхват и след това ми изпраща съобщение че са ме търсили и аз връщам обаждането. Рестартирам по два пъти телефона за да се свържа изобщо изнервих се и си помислих да си купя една проста Нокия за да говоря с хората не зная дали е от телефона или от мрежата - някой друг с такъв проблем
Ако не ви е капсулован телефона, пробвайте да извадите сим картата, избършете я от прах и духнете слота ако и там евентуално се е натрупала прах, пробвайте пак.

# 11 245

Относно казуса ми с изтичането на ЛК, днес казаха, че удължават срока до 31. 01. 2021.
Приели са го на гласуване.
Ако някой друг се интересува, споделям.

Кой е гласувал?
И кой /ти/ удължава срока на документите ти?

# 11 246
НС.
Поне така казаха по новините.

# 11 247
Въпрос за готварска печка.
Баба и дядо са си купили нова, 'модерна' по думите на баба и не й разбират Grinning
Не може да пусне фурната, аз се опитах по телефона, гледах онлайн в упътването за ползване, но не успях да помогна... Трябва да съм там, но не мога и баба се изнерви и нищо не свършихме.
Качвам модела на печката, ако някой има такава, мoля да помогне, как си пускате фурната?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 20:06 от Mamma_knows_best

# 11 248
  • Пришълец
Имам проблем с влизането в ел. поща, на вас случвало ли ви се е? Ето какво ми изписва

Може ли някой, който има достъп до нея да ми е сменил паролата примерно?
Писах до екипа на АБВ, но не получавам отговор.

Оф, добре те разбирам. Колко пъти ставам за срам като ме търсят по важни въпроси, а на мен ми е ”изключен” телефона. Ползвах една обикновена Нокиа с копчета, беше ми адски удобно с нея, ама я смених тази пролет заради  обхвата. И сега със смартфона проблема изчезна, най-много веднъж в месеца да се случи, ама нищо не е. При положение, че преди бях неоткриваема от първия път...

# 11 249
Въпрос за готварска печка.
Баба и дядо са си купили нова, 'модерна' по думите на баба и не й разбират Grinning
Не може да пусне фурната, аз се опитах по телефона, гледах онлайн в упътването за ползване, но не успях да помогна... Трябва да съм там, но не мога и баба се изнерви и нищо не свършихме.
Качвам модела на печката, ако някой има такава, мoля да помогне, как си пускате фурната?
Скрит текст:

Не се ли пуска от копчето в ляво?

Общи условия

Активация на акаунт