?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 544 148
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 685
  • Сф
Искам да си купя кръгли тави от неръждаема стомана за готвене. От къде ще ми препоръчате? По възможност онлайн

# 11 686
Искам да си купя кръгли тави от неръждаема стомана за готвене. От къде ще ми препоръчате? По възможност онлайн
Доволна съм, от много години имам техни тави, миналата година също си купих една малка, кръга. Не са променили качеството.
http://www.chrom.bg/product/106/%D0%A2%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD% … %D0%B0-%D0%A4-200

# 11 687
  • Сф
Мерси, преди поста търсих в гугъл и ги видях, ама сега направо ще поръчам.

# 11 688
  • ту тук, ту там
И аз препоръчвам на Хром Силистра. Имам два размера, все се каня да си купя и другите.

# 11 689
Какво можем да направим, ако все още получаваме уведомления за дължим данък на имот, който сме продали в миналото, но не пазим документ, който да удостоверява продажбата?

# 11 690
Вземете копие от Агенция по вписванията и им го занесете да си оправят партидите.

# 11 691
Вземете копие от Агенция по вписванията и им го занесете да си оправят партидите.

Много благодаря!

# 11 692
А тиганите от хром Силистра хубави ли са?

# 11 693
И приборите, и другите по-дребни неща също ли са с добро качество?

# 11 694
Може ли да ми дадете съвет за подходящ шампоан за 10г.момиче?От месец ползва моя,който е против косопад,защото и пада косата и тя започна да капе повече..та си мисля,че не и понася.Идеи за добър детски шампоан?

# 11 695
От касеролите със сандвич дъно съм доволна. Имам и такъв тиган, но изключително много залепва и го използвам само в краен случай. Предпочитам си Тефал или другия, който е на Инфинити. Беше някаква промоция в Кауфланд преди година.

# 11 696
Може ли да ми дадете съвет за подходящ шампоан за 10г.момиче?От месец ползва моя,който е против косопад,защото и пада косата и тя започна да капе повече..та си мисля,че не и понася.Идеи за добър детски шампоан?
Пробвай с този на Дюкре за чувствителен скалп. Ако скалпът е възпален се получава косопад. Моята щерка е с чувствителен скалп и ѝ понася много добре. Косопад обаче не е имала никога.

# 11 697
Точно на Дюкре ползвам,но против косопад.Не изглежда възпален скалпа,просто много пада косата.Мислех си,че е от шампоана за възрастни,за това искам да го сменя.Ще пусна и една ПКК.

# 11 698
Не само ПКК, пусни и щитовидни, витамини Б12, Д. Не е много ок на такава възраст да има силен косопад. Някакви други проблеми има ли? Наднормено тегло? Повишено окосмяване?

# 11 699
Тя си е по-космата от мъничка- ръце и крака.Слабичка е,спортна натура.Не знам на какво се дължи това.И аз имам страшен косопад,но аз съм с хашимото ,открито наскоро и предиабет и хормоните и начина ми на хранене са доста решаваш фактор.Надявам се при мъничка да няма нещо сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт