?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 823
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 760
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте! Имам въпрос във връзка с хлебопекарна Crown. Купихме я наскоро, реших да "отрежа лентата", обаче не мога да извадя тавичката, за да я почистя преди употреба. Никъде в упътването не виждам по-специални указания. Хващам я за дръжката и дърпам, но не излиза? Може ли някой да ми обясни? Предварително благодаря!

на "тавичката" може би има един знак - стрелки. Simple Smile в едната посока се отключва, в другата се заключва.
Simple Smile хващаш за дръжката и завърташ по посока на часовниковата стрелка, ако не мръдне - пробвай обратно а часовника.
Simple Smile намерих това за да илюстрирам

# 11 761
st. Dobri, огромно благодаря!!!
Получи се!!!

Здравейте! Имам въпрос във връзка с хлебопекарна Crown. Купихме я наскоро, реших да "отрежа лентата", обаче не мога да извадя тавичката, за да я почистя преди употреба. Никъде в упътването не виждам по-специални указания. Хващам я за дръжката и дърпам, но не излиза? Може ли някой да ми обясни? Предварително благодаря!

на "тавичката" може би има един знак - стрелки. Simple Smile в едната посока се отключва, в другата се заключва.
Simple Smile хващаш за дръжката и завърташ по посока на часовниковата стрелка, ако не мръдне - пробвай обратно а часовника.
Simple Smile намерих това за да илюстрирам

# 11 762
  • София
Преди да мине ГТП трябва ли да се плати застраховка, ГО, данък...

# 11 763
  • София
Преди да мине ГТП трябва ли да се плати застраховка, ГО, данък...
Да.

# 11 764
Има ли такова нещо като ден на свекървата и тъщата утре ?

# 11 765
Да не дава Господ Joyза пръв път чувам

# 11 766
Според това е минала вече.

# 11 767
Да не дава Господ Joyза пръв път чувам

Хахаха нали Grinning

Според това е минала вече.

Благодаря! Нещо съм се объркала явно.

# 11 768
Казанчето на хлебопекарната ми е за смяна / тоест стои и чака вече три години и кусур / .
Някой поръчвал ли е от Бушона ? Как точно трябва да процедирам

# 11 769
Казанчето на хлебопекарната ми е за смяна / тоест стои и чака вече три години и кусур / .
Писах им на мейла какво ми трябва и ми върнаха цена и къде да го пратят да им пиша... на другия ден беше при мен.

# 11 770
Писах им на мейла какво ми трябва и ми върнаха цена и къде да го пратят да им пиша... на другия ден беше при мен.
Връзка по телефона не става ли - някак не винаги имам доверие на общуване по мейл аз.
 Каква беше цената ?
Моята машина е от Лидл - Силвъркрест

# 11 771
Здравейте, мами!
Не зная дали е за тук въпросът ми, но имам следното питане: Ще ви бъда много благодарна, ако някой ми даде съвет с какво бих могла да залепя, за да не се дочупи кошчето на фризера. Прилагам и снимчица, че племенникът дръпна силно, та ето го резултатът на смиката.  Laughing  Благодаря сърдечно.       Yellow Heart

# 11 772
  • София-Младост
Внимателно с моментно лепило в пукнатината. Но пак няма да е вечно. Или от вътрешната страна да залепиш някакъв плексиглас, за да е по-устойчиво при дърпане.

# 11 773
Връзка по телефона не става ли - някак не винаги имам доверие на общуване по мейл аз.
 Каква беше цената ?
Моята машина е от Лидл - Силвъркрест
Не съм писала, че е за хлебопекарна - отговорих дали съм поръчвала от Бушона.
Трябваше ми една дръжка за къртач, 5 лв струваше Simple Smile
Винаги предпочитам писмено да се разбирам за каквото и да е, за да няма "ама вие така казахте, ама аз така разбрах"...

# 11 774
  • Свищов
Мъжът ми залепи натрошена стойката за бутилки на  вратата на хладилника с горещ силикон. Няма мърдане може би вече половин година.

Общи условия

Активация на акаунт