?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 627
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 895
Благодаря на всички за идеите за бюра! 💐Първоначалната ми дължина беше 90 см. и отхвърлих част от предложените от вас, а после разместих и не се сетих да повторя търсенето във вече посетените сайтове. Благодаря ви, че организирахте кашата в главата ми! 💐

# 11 896
Тесито включва/изключва ли се, за да достигне посочена от теб температура?

# 11 897
Тесито включва/изключва ли се, за да достигне посочена от теб температура?

Повечето са така..да.

# 11 898
Сериозно ли я има тази функция за толкова малко пари?!
Леле, яко съм се минала с духалката значи, духалките все още са 20 лв, дори 30, ако са по-маркови.

# 11 899
  • пустинята Гоби
Конвекторите не са никак икономични, да вметна. Хубавото при по-скъпите е че можеш да си ги програмираш и да се включват и изключват под час, а да не се занимаваш да го правиш ръчно. Примерно сутрин се включват в 7:30, изключват се в 8:30 и вечер се включват в 18:00 и се изключват в 23:00. Това естествено човек може и сам да си го прави, просто е по-удобно да е автоматично.

# 11 900
И простите я имат тази функция.

# 11 901
  • София
Брей, даже не знаех, че имат такива екстри. Grinning Но както казах - търся нещо бюджетно за малка спалня, не ме бърка аз да си го включвам/изключвам, важното е да ми излизат евтини сметките.

# 11 902
Сериозно ли я има тази функция за толкова малко пари?!
Леле, яко съм се минала с духалката значи, духалките все още са 20 лв, дори 30, ако са по-маркови.
Духалките също имат тази функция . Старото ми Теси духалка си имаше термостат също и функция против замръзване и т.н.
 Сегашната е с две степени статични , плюс и без вентилатор . И с термостат. И само вентилатор за охлаждане .
Добра си е . Но ако е жилище без изолация / моето е с  добра такава , южно изложение , съседите са на газ и ми топлят едната стена , парното работи колкото да очупи въздуха и за мен е удобно . Но в леден апартамент може и да не топли чак толкоз мисля .

# 11 903
  • Mediterraneo
Духалката изобщо не бива да е опция за отопление! Да я включиш за 5 минути в ледената баня да ти очупи въздуха преди да се къпеш, ок, но стая да топлиш- не. Нито топли, нито поддържа добра Т, само плащаш едни пари за духане.

# 11 904
Аз не хваля духалка . А конвектор на Теси . Върши си работа .

# 11 905
От НЗОК могат ли да издадат удостоверение за платени здравни осигуровки, което да послужи пред институция в друга европейска страна.
Могат, вземала съм такова удостоверение.

# 11 906
Откъде започва зелената зона около мол София? Питам за кв. Сердика.

# 11 907
От НЗОК могат ли да издадат удостоверение за платени здравни осигуровки, което да послужи пред институция в друга европейска страна.
Могат, вземала съм такова удостоверение.
НАП е институцията, не НЗОК.

# 11 908
  • Сф
Препоръчайте ми ръчен миксер 450 вата. Не повече от 70лв. Толкова модели изгледах и на всичките бъркалките са еднодневки

# 11 909
Препоръчайте ми ръчен миксер 450 вата. Не повече от 70лв. Толкова модели изгледах и на всичките бъркалките са еднодневки
Този е даже 500: https://www.technopolis.bg/bg/Mikseri/Mikser-BLACK%26DECKER-BXMX500E/p/820704. Никога не съм го ползвала, но за марката съм чувала хубави неща.

Общи условия

Активация на акаунт