?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 618
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 970
Здравейте! Искам да задам въпрос в подфорума за психологическа помощ. Има ли опция за публикуване као Анонимен? Благодаря!

# 11 971
  • Wonderland
Работодателят ми е "пропуснал" да се подпише под това, че "осигурителният стаж е равен на зачетения трудов стаж" поставил е само печат. Това проблем ли ще бъде в бюрото по труда?
П.П. В правоъгълния печат, където се пише трудовия стаж всичко е ок.

# 11 972
  • Буркина Фасо
Здравейте! Искам да задам въпрос в подфорума за психологическа помощ. Има ли опция за публикуване као Анонимен? Благодаря!
под полето за писане (долу в дясно)  натисни Допълнителни опции.
ако има избор за анонимен - избираш го.

# 11 973
  • София
а няма ли начин да се видят миналите сметки на точно този апартамент?

За съжаление не, пробвахме го като опция.

# 11 974
  • София-Младост
Работодателят ми е "пропуснал" да се подпише под това, че "осигурителният стаж е равен на зачетения трудов стаж" поставил е само печат. Това проблем ли ще бъде в бюрото по труда?
П.П. В правоъгълния печат, където се пише трудовия стаж всичко е ок.
Няма да е проблем.

# 11 975
Спрени ли са детските прегледи в "Пирогов"? По-конкретно ме интересуват детските урологични прегледи.

# 11 976
  • София
За преди две седмици знам за дете, което е било при детски уролог в Пирогов. Но нямам информация към днешна дата как е.

# 11 977
  • София
а няма ли начин да се видят миналите сметки на точно този апартамент?

За съжаление не, пробвахме го като опция.
Трябва да може да се види на място в топлофикация, те могат да изкарат предишните сметки.

# 11 978
  • Козлодуй
Къде бих могла да гледам сериала "Дон Матео" с Теранс Хилс? Simple Smile

# 11 979
  • Light of Zartha
Здравейте! Видях в една тема от март месец,че се споделят две книги (кестеновият човек и тебеширеният човек) в електронен формат. За жалост темата беше заключена. Дали някой би бил така добър да ми ги изпрати или да ме насочи къде бих могла да си ги намеря в pdf/epub?

# 11 980
  • софия
Здравейте! Видях в една тема от март месец,че се споделят две книги (кестеновият човек и тебеширеният човек) в електронен формат. За жалост темата беше заключена. Дали някой би бил така добър да ми ги изпрати или да ме насочи къде бих могла да си ги намеря в pdf/epub?
https:// имам ги, дайте мейл да ви  ги пратя , защото не знам как да кача файл тук.

# 11 981
  • Пловдив
Кестеновия човек и аз го имам в PDF.

# 11 982
  • Mediterraneo
Лошият превод ли имате на Кестеновия човек? Излезе ли по- качествен превод или продължава да циркулира само този?

# 11 983
Как могат да се изчистят грапави плочки, по които има засъхнала мазилка? Пробвано е със здраво търкане, с препарати, с телена четка, но няма махане.

Може би с това . Но трябва да се внимава за фугите https://taxta-magazini.com/image/cache/pochistvashti/pochsitvash … 11-600x600-0-.jpg

# 11 984
  • оттам, откъдето започва България
Този препарат го видях вчера в един магазин с много турски стоки.
Саня Богомилова, за какво го ползвате и ефективен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт