?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 603
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 985
Този препарат го видях вчера в един магазин с много турски стоки.
Саня Богомилова, за какво го ползвате и ефективен ли е?
Преди година изчистих наслоен варовик след теч в банята ми .
Много е агресивен обаче и пазете фугите .

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 22:01 от Саня Богомилова 680181

# 11 986
  • Пловдив
Тарталета, не чета нехартиени книги, файлът го имам от приятелка, защото го препращах на друга такава. Ако желаеш прати ми имейл да ти пратя да го видиш.

Във Виденов /сайт/ има скрин с намаление с Видинов карта, като го добавям в количката отстъпката изчезва не ми дава някак да отбележа, че имам карта. Ще успея ли да направя поръчка, без да въртя телефони?

# 11 987
  • Варна
Къде мога да гледам последния епизод на Мастер шеф? Не мога да връщам на нашата кабелна.

# 11 988
  • Сф
На сайта на БТВ пробва ли да видиш?

# 11 989
  • Варна
На сайта на БТВ пробва ли да видиш?
Да. Не намерих възможност, както при Нова. Бъркам ли нещо?

# 11 990
  • София
Къде мога да гледам последния епизод на Мастер шеф? Не мога да връщам на нашата кабелна.

В БТВ плюс:MasterChef - Епизод 25, Сезон 6 (15.11.2020)  https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/28625/masterchef-2020/mas … ezon-6-15-11-2020

# 11 991
  • Варна
Благодаря Инка Hug

# 11 992
Във Виденов /сайт/ има скрин с намаление с Видинов карта, като го добавям в количката отстъпката изчезва не ми дава някак да отбележа, че имам карта. Ще успея ли да направя поръчка, без да въртя телефони?
Намери друго място за да поръчаш. Не си заслужават нервите, които ще скъсаш с Виденов. И качеството е под всякаква критика, а за сроковете за доставка няма въобще да коментирам. Мъка.

# 11 993
Здравейте! Някоя от Вас приема ли в момента  фемифлора пробиен и може ли да ми каже дали в листовката пише за наличието на глутен?

Четох, че  в пробиотика Астарте няма глутен, но някак не ми вдъхва доверие.

# 11 994
Търся маска с логото на Сузуки. Има ли я в реален магазин в София?

Освен ключодържатели от левчетата има ли други предмети с това лого?

# 11 995
Работодателят ми е "пропуснал" да се подпише под това, че "осигурителният стаж е равен на зачетения трудов стаж" поставил е само печат. Това проблем ли ще бъде в бюрото по труда?
П.П. В правоъгълния печат, където се пише трудовия стаж всичко е ок.

Вече дори не е необходим правоъгълен печат.

# 11 996
Здравейте! Някоя от Вас приема ли в момента  фемифлора пробиен и може ли да ми каже дали в листовката пише за наличието на глутен?

Четох, че  в пробиотика Астарте няма глутен, но някак не ми вдъхва доверие.

Виж листовките в гугъл.

# 11 997
Търся маска с логото на Сузуки. Има ли я в реален магазин в София?
Вносителите, които продават колите и моторите продават и всякакв
Освен ключодържатели от левчетата има ли други предмети с това лого?
Вносителите на коли и мотори продават и всякакви аксесоари с логото на марката. Ако не те устройват цените - китайски сайтове.
П.с. извинявам се за объркания цитат.

# 11 998
Моля да ме ориентирате, че тотално се обърках! Ако сега искам да пазарувам имам ли право? Под 65 г съм
За 13.30-16.30ч знам, но има ли друго време през деня, в което пак е само за пенсионерите?

# 11 999
  • Буркина Фасо
Моля да ме ориентирате, че тотално се обърках! Ако сега искам да пазарувам имам ли право? Под 65 г съм
За 13.30-16.30ч знам, но има ли друго време през деня, в което пак е само за пенсионерите?
зависи какво ти е пазаруването - лекарства или друго.
най-добре се информирай  от сайта на Министерството  - https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/11/13/zapov … _20_rd-01-655.pdf

Общи условия

Активация на акаунт