?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 554
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 045
Този месец ще си плащам здравните вноски за 3 месеца- 9, 10, и 11. Дали мога да платя и за декември месец?

# 12 046
Можеш.Аз септември си платих накуп до края на годината.

# 12 047
  • Sofia
Този месец ще си плащам здравните вноски за 3 месеца- 9, 10, и 11. Дали мога да платя и за декември месец?
Може да има лихва за 9-ти и 10-ти месец.Сметни ги в здравния калкулатор .

# 12 048
Само за 9м ще има някакви стотинки лихва! 10м сега се плаща, няма да има никаква лихва

# 12 049
  • пустинята Гоби
Въпрос за тези, които могат да шият. Харесах за малката (1г) един зимен комплект яке и гащеризон и се чудя дали гащеризона може да се преправи на панталон? Не е типичния шушляков плат, но сега няма как да го вися с точност.
Защо искаш да го преправяш, гащеризона е много по-удобен за децата - пази им кръстчето, не се смъква, не ги стяга.

# 12 050
Въпрос за тези, които могат да шият. Харесах за малката (1г) един зимен комплект яке и гащеризон и се чудя дали гащеризона може да се преправи на панталон? Не е типичния шушляков плат, но сега няма как да го вися с точност.
Може, въпрос на цена дали си заслужава, най- вероятно ще струва почти колкото нов панталон. Шивашките услуги вече са много скъпи.

# 12 051
  • София
Може. Реже се на нужната височина и се слага колан с ластик. За колан може примерно да се използва презрамката на гащеризона с вмъкнат вътре ластик или да се сложи директно дебел, релефен ластик без нищо друго.

# 12 052
Здравейте, в тази компания съм почти от половин година. Платеният ми отпуск към настоящия момент е 6 дни.

За 6 месеца трябва да имаш повече от 6 дни. Това ти е отпускът за 2020.

И аз с въпрос - някой поръчвал ли си е Календар на предизвикателствата с 365 предизвикателства за всеки ден. Чудя се дали са коректни от този сайт

# 12 053
Здравейте, в тази компания съм почти от половин година. Платеният ми отпуск към настоящия момент е 6 дни.

За 6 месеца трябва да имаш повече от 6 дни. Това ти е отпускът за 2020.
Това предполагам са оставащите дни (вероятно са използвани останалите вече). Пише "към настоящия момент" и така го разбирам аз.

# 12 054
  • оттам, откъдето започва България
И аз с въпрос - някой поръчвал ли си е Календар на предизвикателствата с 365 предизвикателства за всеки ден. Чудя се дали са коректни от този сайт

В спам пощата получих предложение за този календар:
Скрит текст:
Предизвикателствата: 365 различни и свежи, за всеки ден от годината.
Темите: романтика, храна, здраве, спорт, мотивация, приятелство и много други.
Скреч полета: част от предизвикателствата са скрити зад скреч фолио.
Споделяне: можеш да го изпълняваш заедно с половинката, приятел, колега или семейството.
Стилен дизайн: еднакво добре изглеждащ на стената вкъщи или в офиса.
Размер: сгънат 23,5х34 см, разгънат и закачен на стената 47х34 см.

Цена: 25.00 лева

Остъпки при покупка на:

2 броя  -  22,50 лв/бр.
3/3+ броя - 20,00 лв/бр.

Има посочени и цени за доставка.

Laughing, сега погледнах, че той бил същият. Relaxed

# 12 055
Магазините тип дрогерии от рода на ДМ и Лили,  влизат ли в "зелените коридори" за пазаруване на  65г. плюс?

# 12 056
Те не са аптеки. За мен може да влизаме.

# 12 057
Мен са ме връщали от Дм.

# 12 058
Някой може ли да ми обясни какво всъщност представлява магазин Меркари? Защо всъщност продават маркови дрехи на половин и по ниска цена? Просто ми е интересно. Вземала съм си разни неща от там, ама не съм се замисляла досега.

# 12 059
Някой може ли да ми обясни какво всъщност представлява магазин Меркари? Защо всъщност продават маркови дрехи на половин и по ниска цена? Просто ми е интересно. Вземала съм си разни неща от там, ама не съм се замисляла досега.

Събрани от къде ли не изостанали бройки предлагат, които сигурно купуват от Западна Европа на килограм за жълти стотинки.
Преди се намираха наистина хубави неща, за малко пари. Сега вече като ги научиха много хора супер неоправдано високи цени.

Общи условия

Активация на акаунт