?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 234
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 465
  • София
Честно казано предпочитам да не се бутам в магазини и такива неща  да ги поръчвам онлайн. От снимки се ориентирам доста добре за продуктите, стига да са кадърно снимани/взети от някъде.

# 12 466
  • София
Пих Аулин току що, а трябва веднага да пия антибиотика. Опасно ли е?

Изчакай 15-20 минути и си пий антибиотика, не е фатално.

# 12 467
Как става паркирането в Централни софийски гробища, Оррандовци? Има ли място вътре? Колко струва? За час ли е?

Къде точно им е ритуалната зала? Цветята в кой край са и какви цени са?

Почивай в мир, бабо!

# 12 468
  • София
Как става паркирането в Централни софийски гробища, Оррандовци? Има ли място вътре? Колко струва? За час ли е?

Къде точно им е ритуалната зала? Цветята в кой край са и какви цени са?

Почивай в мир, бабо!
Като минете през бариерата ви дават една карта, с която излизате после. Цената е два лева на час.
Залата е веднага вдясно, след бариерата.
Съболезнования!

# 12 469
Идея къде (в София) продават пуешки филета?Търсех по месарници, ама няма.

# 12 470
  • Ланкър, планините Овнерог
Във Фантастико ми се струва, че видях вчера.

# 12 471
  • София
Има, онзи ден взех във Вашата/Моята месарница, все не им запомням името, разкошно пуешко филе. Цената му е около 20лв/кг.

# 12 472

Търся такива дървени подложки, моля за помощ Simple Smile

# 12 473
# 12 474
  • под тепетата
https://www.niceshop.bg/produkt/дървена-шайба-подложка-натурално-дър/ Това намерих като възможно най-големи.

# 12 475
  • пустинята Гоби
Наскоро си купих мокетен килим от Карпетмакс. Не знам какво означава евтин, но там имаше доста голям избор от размери и цени. Аз се бях засилила да си купувам мокет и да ми го кантират, но на място реших друго.

# 12 476
  • София
По-скоро мокетни, много харесвам рошави, ама нямат чистене. Около 190, 200, 210см на 120, 130, 140, 150, 160. Мога да варирам в тези размери от едната и другата страна. Благодаря на всички за включването, да уточня, че по-светли търся.

За мокетен бих ти препоръчала да отидеш в магазин за подови настилки и да си избереш десен. Ще ти го отрежат и обримчат. Не съм сигурна колко ще струва, но поне има разнообразие.

# 12 477
Лесно ли се поддържат мокетни килими?

# 12 478
  • София
По-лесно от пухкавите, но пак се набива прах, а ако има и животинче - косми. Иска си прахосмучене и пране. Аз съм махнала почти всички килими. Имам в банята едни Икейски малки, но се перат в пералнята и един вълнен пак от там в коридора пред вратата. Него го нося веднъж в годината на автомивка.

# 12 479
  • Козлодуй
Евтини килими, едноцветни, някъде да сте срещали?
https://www.kilimite.com/kilimi-moderni-dizaini/kilim-mondo-39WBB

Общи условия

Активация на акаунт