?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 013
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 780
Бихте ли ми предложили стихче за рожден ден?
Да не е напевно някакво . Да е кратко и лесно за запомняне.

# 12 781
  • here and now
До края на изпитателния срок, може във всеки един момент да те освободят. Когато (ако) договора стане безсрочен, ще им е малко по-трудно, но пак могат да те съкратят независимо от това, дали и каква позиция е записана.

# 12 782
  • Сф
Здравейте! Имам застраховка към Булстрад живот от работа. Какво точно ми покрива тя? Записах си час за утре в център, където работят с тях, но досега съм ползвала услуги на България здраве само и то отдавна. Изчетох им обясненията, но пак не ми е ясно. Покрива ми прегледа, но трябва да си платя потребителската такса, нали? А ако реши да ме праща към специалист, да искам направление от моя лл или?
Вметка,че личният ми не е в София и не мога директно при него да отида.

Scarlett, ние няма как да знаем какъв пакет е договорил работодателят ти. Има по- луксозни и по- базови. Питай ЧР или Булстрад какво включва.
Някои застрахователи държат те да ти запишат час за лекар, или пък трябва да се обадят на болницата, за да потвърдят часа. Нищо не плащаш, дори и потребителска такса. Ако те пратят на друг специалист, който работи с фонда- пак нищо не плащаш. Ако не работи с фонда, взимаш амбулаторен лист ор прегледа, фактура и касов бон и ги предявяваш към фонда да ти върнат разходите. Ако не си на ясно, най- добре се обади на кол центъра да ти обяснят, за да не се окаже, че няма да ти покрият всичко

# 12 783
  • Light of Zartha
Пакет Лукс се води, обхваща всичко.  Записах си час през приложението им като ми върнаха съобщение за потвърждение. Просто отдавна не бях ползвала такъв тип услуга и не бях сигурна как са нещата вече.

# 12 784
  • here and now
Пийкче, това измислих набързо, ако е за дете. Предполагам и други ще дадат предложения, та може да си сглобиш нещо.
Днес е най-хубавия ден, моя ден рожден
Много ще се веселим с луди танци и игри
Вкусна торта ще ядем и на всички ще дадем
Обичам много този ден, той е моя ден рожден.

# 12 785
5 годинки, 5 свещички, ще ги духна изведнъж! Мамо, тате станах мъж! Simple Smile

# 12 786
Супер са и ще го накарам да ги научи за рождения му ден.
Трябва ми стихче, което да каже за рождения ден на баба му. А аз съм АДСКИ зле с тези неща Sad

# 12 787
Супер са и ще го накарам да ги научи за рождения му ден.
Трябва ми стихче, което да каже за рождения ден на баба му. А аз съм АДСКИ зле с тези неща Sad
На моята мила баба в този час Честит Рожден Ден ѝ казвам аз.
Бъди ми здрава и добричка . Тъй много аз си те обичкам .

# 12 788
С какво може да се прогонят котки завиращи се в/под колата?
Чух за нафталин.Дали е ефективен?

Лимон. Има отблъскващи спрейове в зоомагазините на основа лимонова трева.

Доли, не ви е жал за животинките, искате да ги натровите ли?

# 12 789
  • софия
Обадила съм се в А1 и категорично съм казала, че не желая да ми се обаждат и да получавам рекламни предложения. А за детото ги бях побъркала. Не получавам нито обаждания, нито тъпи смс-и. Ако искам да се информирам влизам в сайта или аз се обаждам/отивам в офис.

# 12 790
  • под тепетата
Пийк, няма ли да му е по-лесно да и изпее една песничка
  https://www.youtube.com/watch?v=MInByuZP09o

# 12 791
Пийк, няма ли да му е по-лесно да и изпее една песничка
  https://www.youtube.com/watch?v=MInByuZP09o
Много ми хареса. Ще я учим днес, благодаря!!!

# 12 792
Здравейте, някой от вас дали е правил поръчка от сайта Homelux, тъй като си харесах една съдомиялна и мисля да я поръчам от там.

# 12 793
  • Somewhere in the World
Здравейте.
Къде мога да купя или поръчам лавров венец естествен?

# 12 794
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте.
Къде мога да купя или поръчам лавров венец естествен?

виж в хоум макс, бриколаж, практикер... за живо растение, режеш и връзваш на венец. Simple Smile
не вярвам някъде да се предлага такова нещо в готов вид.
другия вариант е, ако живееш някъде по морето или Петрич, Сандански, да се разходиш и да си набереш клончета...

и тук се предлагат листа, може би може и на клонче Simple Smile https://www.olx.bg/ad/presen-dafinov-list-na-kg-CID262-ID8dlIl.html#45a0982ee4

Общи условия

Активация на акаунт