?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 780
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 960
Оф, стига, де, и аз мислех, че дистанционното бипка. Не знам, моето дете се събужда, изведнъж в тишината, като бипне, ама тя много леко спи.

# 12 961
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някой питаше за чугунен оребрен тиган.
в "немски център" на "шипченски проход" видях три размера. предполагам във всички техни магазини ги има.
най-малкия беше 25 лева, най-големия 40
сега видях, че са 4 Simple Smile

# 12 962
Скоро и аз разпитвах за стоманени тави.
Взех на Хром Силистра, за сега е ок, ама съм я ползвала 3-4 пъти.
Мисля да взема и икейска, но още не съм ходила натам

Ползвам от 7-8 год. тави , касерола и тиган на Хром силистра ...уникални са .. други скъпарски от типа на Силит/Барбантина /ВМФ  отдавна заминаха за боклука препоръчвам с 2 ръце гледайте да са с тройно капсуловано дъно за тебнджери/касероли/тигани

А как се чисти лесно не е истина ММ редовно виси на тел и загаря в касеролата всичко голям е заплес...после накисвам с вода оставам да преседи няколко часа и тръквам смека гъба...всичко пада

Сега да попитам... мисля за тази за подарък тип фг https://www.technopolis.bg/bg/Fitnes-grivni/Fitnes-grivna-HONOR- … 64?fromCountry=BG   всяко мнение коя да е или други линкове че е оценено ..че коледа иде , няма време

# 12 963
pinko, имам тази от няколко месеца и съм доволна https://www.technopolis.bg/bg/Fitnes-grivni/Fitnes-grivna-XIAOMI … -5-BLACK/p/579479

# 12 964
Някой да знае кога е крайния срок за взимане на пенсии от пощите от НОИ?До кой календарен ден след получаването на 7ми, ако не ги вземеш се връщат?
Това е графикът за изплащане на пенсиите за декември. На всеки пощенски клон има график, по години на раждане на пенсионерите.
Скрит текст:

За тавите на Хром Силистра, писала съм и преди. Няма разлика между една тава, която майка ми е купувала в ранните 80-те години и друга, същата по размер и форма, която си купих преди 15 години. Не са мръднали и двете.

# 12 965
А има ли магазини, които предлагат хром силистра?
За Пловдив е питането

# 12 966
А има ли магазини, които предлагат хром силистра?
За Пловдив е питането
В сайта на хром Силистра си ги пише кои са...
Ето един например:
Пловдив, ул. Брезовско шосе 147, Търговски център тракия 2, склад 81 - имат и на сайта им, ето ти тави
http://www.stanev.net/bg/search?search=%D0%A2%D0%B0%D0%B2%D0%B0

# 12 967
  • София
Спешно ми трябва информация, дали някой е получавал нещо подобно по е-мейл от БГ поюи?

Вашият пакет N ******* е задържан поради неплатени такси за доставка (9.99BGN). Вашата поръчка е в очакване, докато не получим Вашето плащане.

Забележка: Вашата поръчка ще бъде върната на подателя в рамките на 48 часа, ако не бъде получено плащане.

# 12 968
  • here and now
Спешно ми трябва информация, дали някой е получавал нещо подобно по е-мейл от БГ поюи?

Вашият пакет N ******* е задържан поради неплатени такси за доставка (9.99BGN). Вашата поръчка е в очакване, докато не получим Вашето плащане.

Забележка: Вашата поръчка ще бъде върната на подателя в рамките на 48 часа, ако не бъде получено плащане.
Фишинг е. Скоро получих, а оказа се и още доста хора.

# 12 969

Фалшиво е https://www.bgpost.bg/bg/messages/2583

# 12 970
  • София

Фишинг е. Скоро получих, а оказа се и още доста хора.
Чудесно! ММ е правил опит да плати с 2 карти, защото чака пратка спешно. Да ги блокирам ли?

# 12 971
  • here and now
Да. Най-добре ги блокирай.
Доста четох аз, след като получих такъв мейл, защото и аз очаквам пратки. На пакетите е изписан телефонния номер на получателя, но не и имейла. От пощите изпращат СМС(логично, има телефонен номер), ако пратката е задържана на митница и се дължат ДДС и такси. Мейла реално няма от къде да го знаят, та си е абсолютна измама.

# 12 972
  • Mediterraneo
Боже!

# 12 973
  • София
Като каза, че са му го пратили по е-мейл, веднага се запитах откъде му имат адреса и се усъмних. Влизаш в линка, който е във въпросния е-мейл, и те изпраща в някакъв нечуван сайт.

Блокирах ги!

# 12 974
  • Сф
Хром Силистра ги има в Метро, моята от там я взех

Общи условия

Активация на акаунт