?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 827
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 020
Хмм... нямам. Но имам дезодорант?

# 13 021
  • ту тук, ту там
И със зехтин/олио става, но ефектът е краткотраен. Като казвам краткотраен, не означава с часове, а със седмици де. 😁

# 13 022
Да питам...настолните компютри имат ли уайърлес връзка?

Едно време им мушкахме едно като флашка...да лови от рутера сигнала.

# 13 023
  • Пловдив
Хм...ся може да има нещо друго, вградено, ам нямам идея. Трябва ми за стая в която няма окабеляване за нет, та...Thinking

# 13 024
Powerline адаптор мисля, че ще ти свърши работа.

# 13 025
За пантите може да пробвате и с лак за коса.

# 13 026
  • оттам, откъдето започва България
Може ли да се смажат скърцащи панти със зехтин?  Без разглобяване на вратата?

Може със зехтин, може и с олио, но с времето пантите ще клеясат.
По-добре да ги напръскаш с машинно масло, а най-добре с WD-40.

# 13 027
Не си намирам машинното масло в нас... а лакът за коса и спирта няма ли да изсушат още повече?

# 13 028
Дезодорант ползвам за скърцащи врати аз, действа, но е временно.

# 13 029
С крем за ръце съм смазвала без да разглобявам вратата и се получи, и не помня по-нататък във времето дали съм я смазвала. Сякаш не.
Намазах с крем и отворих/ затворих няколко пъти вратата, за да влезе между горната и долната част кремът.

# 13 030
Декстоп версия, меню, нови отговори (трябва да имате непрочетен от темата) , отваряте и се отписвате.
Това не работи . Отписана съм от куп теми - в някои не съм и вписана .
Известия си получавам постоянно . А от лайкове на постове или там отбелязване на полезност не мога да видя обновени теми . Тази с късметчетата пък си е винаги активна и винаги има известия .
Фийда  е препълнен от харесвания и известия на теми , които отдавна съм отписана и отдавна не съм писала .
Тоест  имаш ли и веднъж коментар в дадена тема си абониран за известие .
 Да и при мен не работи. Но веднъж седмично влизам през компа в профилът си. Отивам на последвани теми и виждам списък на последваните теми и чрез кошчето под всяка си изтривам нежеланите една по една. После отивам на темите в които само съм писала и пак чрез кошчетп под всяка се отписвам от следенето им. Натискам кошчето и автоматически спирам да следвам дадената тема.

# 13 031
  • София
Вазелин ползвам за панти, когато нямам масло.
Десктопът ми работи с wifi адаптер, точно като малка флашка е.

# 13 032
  • София
Предполагам за да не скърцат и слагам по много малко зехтин и се приключва с досадата, върши работа, като казвам малко означава на памуче/тампонче да сложа малко зехтин и намазвам, след което размествам врата напред-назад,  за да влезе и готово. Издържа много време, повече от година. Няма да клеяса, защото количеството е много малко.

# 13 033
Хм...ся може да има нещо друго, вградено, ам нямам идея. Трябва ми за стая в която няма окабеляване за нет, та...Thinking
Нямат. С флашка. Нещо такова.
https://desktop.bg/wifi_adapters-d_link-AC1-DWA171
Дано рутера покрива стаята, че зависи от беновите стени и колони, понякога само с един рутер не става за целия апартамент. Вкъщи са 2.

# 13 034
Здравейте, чу ли се нещо за отваряне на яслите и градините? Къде трябва да следя ако евентуално вземат решение за отваряне?
В София чух, че няма да ги отварят

Общи условия

Активация на акаунт