?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 494
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 155
  • Буркина Фасо
Ох, тези от А1 са опасни...същото е при майка ми, тв е на мое име. Обяснявам спокойно, че нямаме нужда от интернет, ама и таблет на промоция можели да предложат Rolling Eyes
Много ме е яд, че домашния телефон е на нейно име и са я врътнали при новия договор с минутите, а те баш са й важни, ама карай, действаме със затваряне и набиране от наша страна със сестра ми. Но е грехота, като видят възрастен човек да се възползват от него.
прехвърли ТВ на нейно име. така обединени 2-те услуги ще излезнат по-евтино.

# 13 156
В магазините на Еником-М имат ли налични стъклариите, които предлагат в сайта им?

# 13 157
  • пустинята Гоби
Можете да проверите наличността по магазини от сайта като натиснете бутон "Провери наличност", който се намира в дясно от артикула.

# 13 158
Можете да проверите наличността по магазини от сайта като натиснете бутон "Провери наличност", който се намира в дясно от артикула.

Много благодаря 😍

# 13 159
  • На брега на реката
Здравейте,

Чела съм преди време, относно изплащане на БЛ, но  не съм запомнила.  Моля, който е запознат да сподели инфото.
В болнични бях от 23.11 - 06.12. До сега нямам нищо изплатено. Не съм ползвала толкова дълъг болничен и не съм наясно!
Кога мога да очаквам плащане и за дните в двата месеца ли или ще е на два пъти /за всеки месец по отделно/?

Предварително благодаря!

# 13 160
  • Пловдив
Здравейте, тук ли някой може да ми каже или има конкретна тема, в която да пиша? Интересуваме дали може аз или има конкретно място, където може да ми сложат Viber и Whatsapp на една Nokia Asha 302. Като цяло аз питах в 2-3 сервизчета да ги кажем, където ми казаха, че нямало как да стане, но по начина както ме гледаха като ги питах не ми изглеждажеше това да е точно така

# 13 161
  • Сф
Здравейте,

Чела съм преди време, относно изплащане на БЛ, но  не съм запомнила.  Моля, който е запознат да сподели инфото.
В болнични бях от 23.11 - 06.12. До сега нямам нищо изплатено. Не съм ползвала толкова дълъг болничен и не съм наясно!
Кога мога да очаквам плащане и за дните в двата месеца ли или ще е на два пъти /за всеки месец по отделно/?

Предварително благодаря!

Колко БЛ имаш издадени- 1 или 2? Работодателят има срок до 10то число следващия месец да го представи пред НОИ. След това НОИ го изплащат до 2 седмици. Работодателят ти пратил ли го е? Питай ги, или ако имаш ПИК можеш да провериш в сайта на НОИ

# 13 162
Здравейте, тук ли някой може да ми каже или има конкретна тема, в която да пиша? Интересуваме дали може аз или има конкретно място, където може да ми сложат Viber и Whatsapp на една Nokia Asha 302. Като цяло аз питах в 2-3 сервизчета да ги кажем, където ми казаха, че нямало как да стане, но по начина както ме гледаха като ги питах не ми изглеждажеше това да е точно така
Гледам 5 годни вече търсиш Simple Smile Как е жив тоя телефон Simple Smile

http://www.mobyware.org/nokia-asha-302-device-2921/messengers-ch … nload-286882.html

# 13 163
  • На брега на реката
Здравейте,

Предварително благодаря!

Колко БЛ имаш издадени- 1 или 2? Работодателят има срок до 10то число следващия месец да го представи пред НОИ. След това НОИ го изплащат до 2 седмици. Работодателят ти пратил ли го е? Питай ги, или ако имаш ПИК можеш да провериш в сайта на НОИ

Мираж, един БЛ имам. Значи ли това, че работодателя би трябвало да го е  предал в НОИ, като се има предвид, че има дни и в декември? Имам ПИК и проверих в НОИ, но липсват данни...!

# 13 164
  • Пловдив
duhi_puhi много благодаря за линка, но може ли малко по-подробно да ми обясниш нещата, защото аз не съм много наясно с тях. Ако не е удобно тук може и на лично

# 13 165

# 13 166
Здравейте,

Предварително благодаря!

Добре,а ако има постъпили данни в НОИ в двуседмичен срок ли се изплаща ?Защото моя болничен е в НОИ от 30.11.( така пише след проверка с ПИК),но до момента нямам плащане.

# 13 167
Здравейте,
Имаме бенджамин на 10-тина години. Наскоро го преместихме в стая, която ще е по-топла през зимата. Иначе лятото си стои в друга стая. Та в сегашната стая температурата е най-много 20 градуса. Обаче му падат листа - дори и най-малките, които тепърва са покарали. Колко време (горе-долу) му трябва да свикне с новото място и да спрат да падат листата?

# 13 168
  • Пловдив
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[, телефонът е на Теленор. Трябва да разгледам договора, да видя каква е неустойката и дали да я платим и да се приключи или ще избута до 2022

# 13 169
  • София
Maй за всички оператори неустойката за разваляне на договор е три месечни абонамента на пълна цена, т.е. без разните преференциални намаления на абонамента.

Общи условия

Активация на акаунт