?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 606
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 215
Така е, помислих, че е внесена. Изготвянето може да стане и за един час, зависи колко е сложен случаят.

# 13 216
Търся таен дневник за момиче в тийн възрастта. Искам да е грамотно направен, да се заключава хубаво и все пак да е кокетно момичешки. Попадали ли сте някъде на нещо интересно?

Това?
http://genesis.bg/bg/item/taen-dnevnik-magicheska-pisalka-lisa/13653.html

# 13 217

Този коректор може ли да се оправи? Или е за боклука?

# 13 218
Дневници с катинарче има в повечето кножарници, аз съм купувала от книжарничката до работа.

Моля някоя добра душа да ми помогне, че съм много завеяна. Втора седмица слизам на метрото на Красно село и все блея и не уцелвам изхода, който ми трябва - спирката на 102, посока Земляне и Балканкар. Както блея, все си виждам автобуса близо до светофара и хуквам да го гоня и не стигам до изхода да видя какво пише там. Запомних, че изход 3 е на пазарчето. Кой е за Балканкар?

# 13 219
  • Сф
Vicky, от другата страна на коректора трябва да има колелце да навиеш вътре, ако има развито. Може да се оправи, дръпни малко напред- назад да опънеш лентата и навий с колелцето

# 13 220
  • Германия
Имам нужда от помощ със страницата на Рапидо. На 10.12. пуснах един колет от Германия за България през DHL/немските пощи. От тяхното проследяване видях, че пратката е пристигнала в България и бях препратена на сайта на рапидо за остатъчното проследяване. Когато въвеждам кода на пакета, получавам този резултат:

Какво означават всичките тези редове в крайна сметка? Пакетът е повреден и в момента се транспортира между офиси на доставчика? Обърква ме най-вече това редуване на "В офис на Рапидо" и "Взета от подател" през няколко секунди. Извинявам се, ако въпросите са глупави, но до сега не съм имала работа с Рапидо и съм объркана.

# 13 221
Не разбирам как е взета от подател и след 2 часа се оказва в другия край на Европа.
Копирай товарителницата на DHL в поленцето вдясно : https://www.dhl.bg/exp-bg/express/tracking/monitor_shipments.html, какво дава?

# 13 222
Vicky, от другата страна на коректора трябва да има колелце да навиеш вътре, ако има развито. Може да се оправи, дръпни малко напред- назад да опънеш лентата и навий с колелцето
за съжаление този модел е без тези въпросни колелца.

# 13 223
Вики, трябва да отвориш коректора. Като го гледам, не е залепен. Ако не може да се отвори - за съжаление е за хвърляне.

# 13 224
  • Германия
--Narcissa-- и с немската, и с българската товарителница няма намерени резултати на сайта на DHL в България. От немския сайт на DHL ме препраща директно на сайта на рапидо, където с въвеждането на товарителницата ми показва горепосочения резултат. Подозирам, че "подател" в случая е немското DHL, защото аз пакета го пратих още на 10.12.

# 13 225
Хм, не знам тогава, но това от сайта на Рапидо просто не е реално. Не може да е взета от подател и приета в офис за получаване в един и същи час. Даже няма 2 часа разлика, сега видях, че са точно 5 секунди.
Я виж тука какво дава: https://m.17track.net/bg

Друг вариант е да звъниш на Рапидо.

Втори път чета в този форум за съвместна работа на DHL и Рапидо, което супер ме изненадва, Рапидо са част от Спиди, а Спиди работят с DPD, не с DHL.

# 13 226
  • Германия
Хм, не знам тогава, но това от сайта на Рапидо просто не е реално. Не може да е взета от подател и приета в офис за получаване в един и същи час. Даже няма 2 часа разлика, сега видях, че са точно 5 секунди.
Я виж тука какво дава: https://m.17track.net/bg

Друг вариант е да звъниш на Рапидо.

Втори път чета в този форум за съвместна работа на DHL и Рапидо, което супер ме изненадва, Рапидо са част от Спиди, а Спиди работят с DPD, не с DHL.

В 17track с българския номер не ми дава нищо, с немския - само, че пратката е пристигнала в България. Ще изчакам и утре и ако няма промяна, ще звъня. Благодаря ти много за опитите да помогнеш! bouquet

# 13 227
Виж и в този сайт
https://parcelsapp.com/en

DHL работят с Рапидо, миналата седмица звънях в DHL за една пратка, задържана от DHL в Германия и техен служител ми каза, че за определени пратки ползват Рапидо тук.

# 13 228

В 17track с българския номер не ми дава нищо, с немския - само, че пратката е пристигнала в България. Ще изчакам и утре и ако няма промяна, ще звъня. Благодаря ти много за опитите да помогнеш! bouquet

Проверете я и в сайта на Спиди, сменяли им по няколко пъти номерата и ставала каша, а в крайна сметка ги носят Спиди. И задължително им се обадете или им пишете, защото пратката идвала без телефон на получател от DHL. Така че куриера минава през адреса и като няма никой си отива.

# 13 229
  • Германия
Staliq, благодаря за информацията. Мисля, че проверих в сайта на Спиди още преди да пиша тук или след някой от първите коментари - няма нищо там. Сега видях обаче, че има промяна в състоянието:
Код:
16-12-2020 22:08:04	Уговорена за следващ работен ден
Ако го разбирам правилно, са се свързали с майка ми (тя е получателката и съм дала нейния номер за връзка) и тя ще го вземе утре. Не искам да я питам директно, защото пакетът е изненада. Ще изчакам до утре да видя как ще се развият нещата.

Общи условия

Активация на акаунт