?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 761
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 13 305
Да. Исках за ти кага че не е тещо необичайно и че ако не намериш, може да ти го изработят някои мебелисти.

# 13 306
Инстаграм при вас нормално ли работи? При мен работи (не е спрял съвсем, като Гугъл онзи ден), но е странен (в сравнение с вчера) когато се опитам да напиша коментар, или да сложа снимка или история.

Нормално си работи поне при мен.

# 13 307
Някой пазарувал ли е от Руен.бг https://ruen.bg ? ММ си е харесал някакъв суичър, но в общите им условия пише, че изпращат без опции преглед и тест, което за пръв път виждам от магазин за дрехи.

# 13 308
Аз съм поръчвала, преди доста време обаче. Останах доволна от покупките.

# 13 309
  • Далечният изток
Някой пазарувал ли е от Руен.бг https://ruen.bg ? ММ си е харесал някакъв суичър, но в общите им условия пише, че изпращат без опции преглед и тест, което за пръв път виждам от магазин за дрехи.

От сайта на Карина - Русе се пазарува по същия начин. Няма проблем с връщането.
Ето тук пише за доставките на Руен от сайта им:
"Не предлагаме опция преглед и тест при доставка. Към всяка пратка прилагаме формуляр за връщане и формуляр за замяна. Потребителят има възможност в рамките на 14 дни от получаване на стоката да върне или да замени получените продукти."

# 13 310
  • Light of Zartha
Инстаграм крашва вече цял следобед. От лаптопа няма проблем, но от приложението - да.

# 13 311
Здравейте, искам да купя някои неща на SNB, моля за адрес на физически магазин в София, където мога да открия продукти на марката.

# 13 312
  • sf
Чукни в гугъл Star nails. На ул.Дунав 38 са, близо до Сточна гара.

# 13 313
Здравейте! Някой обръщал ли е внимание дали в Джъмбо има подобни малки шишета? Без значение дали са стъклени или пластмасови.

# 13 314
Има да, аз ското търсих, около 200мл, може и малко повече, в икеа също има.Цена не помня за съжаление.

# 13 315
Има със сигурност шишета със закопчалка, но ти показваш шише с винтова капачка, не съм заглеждала за такива.

# 13 316
Не държа да са с винтова капачка, просто такава снимка намерих 😊
Благодаря ви! Ще отскоча и до Икеа.

# 13 317
Момичета, телефони , започващи с 0700 и с условието “на цената на един градски разговор “ заплащат ли се или влизат в тарифния план?

# 13 318
  • На брега на реката
Заплащат се, но не е скъпо и не влизат в тарифните планове!

# 13 319
Някой знае ли масло от какво помага срещу напукани пети? какаово, от ший, или друго

Общи условия

Активация на акаунт