?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 849
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 350
Като твърдиш, че за нищо на света няма да минеш от предплатена на сметка примерно Simple Smile

# 13 351
Не е като да не съм пробвала и това. Не действа.

# 13 352
С много нахалство. Аз не съм способна чак на такова. А и, както казах, план за 5 лв надали има много екстри като безплатни минути или голям трафик пакет.

# 13 353
На мен сами ми бяха предложили в А1, но поне стотина пъти съм отказвала този номер да го мина на сметка, а е много стар. Отказах пак, така че не знам дали беше само зарибявка.

# 13 354
Кой знае кога ще отворят това БЧК, че да си взема книжката? Grinning Grinning Никъде нищо сериозно не намирам....

# 13 355
За сега пише до 21.12. но кога....
На сайта пише, че насрочените за 27.12.2020 курсове ще се проведат
https://firstaid.redcross.bg/home/courseinfo/1

# 13 356
  • Lost in a fairytale ...
Да не би да има промяна в мерките за фитнес залите? По-рано видях във фейсбук, че една зала ще отваря за тренировки на 22.12 и доста се учудих. Аз ли съм пропуснала нещо или собственика на залата?

# 13 357
  • София
Да не би да има промяна в мерките за фитнес залите? По-рано видях във фейсбук, че една зала ще отваря за тренировки на 22.12 и доста се учудих. Аз ли съм пропуснала нещо или собственика на залата?
Засега няма. Вероятно са побързали да пуснат информация на база на старата заповед на министъра.

# 13 358
При нас kangoo jumps работят

# 13 359
Шиацу масажор в реален магазин в София? Без Топ Шоп, знаете ли да има?

# 13 360
  • Пловдив
Трябва ми препарат за пране на мембрани в пералня. Тоест на специалните туристически и скиорски дрехи. Имах, но свърши и сега не мога да си намеря. Приемам идеи. В ДМ няма.

# 13 361
Трябва ми препарат за пране на мембрани в пералня. Тоест на специалните туристически и скиорски дрехи. Имах, но свърши и сега не мога да си намеря. Приемам идеи. В ДМ няма.

Виж в лидл.
Всъщност тези препарати които ги дават че са за спортни дрехи,  по нищо не се отличават от препаратите за пране. Все са с ензими . Нямат добавена тайна и "спортна" съставка имам придвид.
Омекотител не се слага, той запушва мембраните. Препаратът според моето скромно мнение, е без съществено значение.

# 13 362
  • Пловдив
Аз не слагам омекотител. Като цяло и не ги пера много. Веднъж на сезон - преди да се разповръщат всички обяснявам, че скиорските дрехи се носят с поне един, а обичайно с два слоя други дрехи отдолу. Прането скапва мембраните. Но понякога се налага.

# 13 363
Мисля в лидл има формил...с една мадама на опаковката. Течен, в туба.
Със сигурност махнаха техния за вълнени, та ходя до ДМ за него. Но мисля този за спортни е наличен. Питай в лидълската все пак, да не те подведа.

# 13 364
  • ту тук, ту там
В Декатлон няма ли?
Ние си купуваме от спортни магазини за ски/ сноуборд екипировка.

Общи условия

Активация на акаунт