?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 960
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 13 425
  • Deutschland/HE
Искам да започна да плащам битовите си сметки онлайн. Досега ги погасявах в офис на EasyPay. Та, онлайн плащането става, посредством сайта на ePay.bg, доколкото разбирам? И, всъщност, там ще имам ли възможност да плащам битови сметки, чийто титуляр на партида не съм аз самата? Задължително ли е първо да се регистрирам или има начин да направя плащанията и без регистрация (поне на сайта на EasyPay е посочено, че е възможно, но не знам откъде)...

да, можеш да плащаш сметки с титуляр друг човек. Трябва да се регистрираш в сайта на epay и после да регистрираш и картата, след това регистрирам сметките и получавам мейл като има нова за плащане и избирам коя да платя и кога да я платя, те са активни в сайта две седмици май. На моя акаунт са регистрирани сметките на майка ми и свекърва ми, за да мога в случай на нужда бързо да реагирам и да платя. Аз ползвам услугата сигурно 15години и съм много доволна.

# 13 426
Искам да започна да плащам битовите си сметки онлайн. Досега ги погасявах в офис на EasyPay. Та, онлайн плащането става, посредством сайта на ePay.bg, доколкото разбирам? И, всъщност, там ще имам ли възможност да плащам битови сметки, чийто титуляр на партида не съм аз самата? Задължително ли е първо да се регистрирам или има начин да направя плащанията и без регистрация (поне на сайта на EasyPay е посочено, че е възможно, но не знам откъде)...
Аз си ги плащам през онлайн банкирането, без такса. Не само моите - на майка ми тока и на баба ми телефона. Разни излизащи инцидентно също. Няма значение кой е титуляр. Трябва ти клиентски номер, номер на телефон или друго, което е специфично за доставчика на услугата. То си е описано...
Преди години, в началото на epay, плащах през тях - ама от банкирането ми е по-бързо и лесно.

# 13 427
Здравейте,
Искам да попитам къде точно на сайта на НАП с ПИК мога да проверя своя осигурителен доход ?

# 13 428
  • Далечният изток
Здравейте,
Искам да попитам къде точно на сайта на НАП с ПИК мога да проверя своя осигурителен доход ?

В "Предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация от данъчно-осигурителната сметка", от там доста надолу е "Справка за осигурителния доход"

# 13 429
някой виждал ли е по супермаркетите джинджифилова къщичка за сглобяване и ако да къде? мерак ми е тази коледа да украся Simple Smile
Билла - 10 лв

Да Blush

# 13 430
Здравейте,

В "Предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация от данъчно-осигурителната сметка", от там доста надолу е "Справка за осигурителния доход"

Благодаря ви много ! Simple Smile

# 13 431
  • Другата България
Здравейте! Имам ТЕЛК с валидност до 1.1.2021
В момента съм си подала документите за преосвидетелстване, но съставът, който ги разглежда е под карантина ( вече цял месец).
Знам, че има решение настоящите ТЕЛК ове автоматично да бъдат валидни още 3 месеца.
Въпросът ми е- през тези 3 месеца ще бъдат ли изплащани пенсии?
Категорично да.
Играхме го това.

# 13 432
  • пустинята Гоби
1 лв. струва плащането на сметки от интернет банкирането поне в моята банка.

# 13 433
Здравейте,и тук ще питам,с оглед по-голямата аудитория.Налага ми се да отворя фирмени сметки,свързани с евентуалното получаване,ако въобще ни одобрят,на помощта за затворен бизнес,за друго няма да ни трябва.Търся съвет,за изгодна банка към момента.Ще ви бъда благодарна.

# 13 434
Скрит текст:
Здравейте! Имам ТЕЛК с валидност до 1.1.2021
В момента съм си подала документите за преосвидетелстване, но съставът, който ги разглежда е под карантина ( вече цял месец).
Знам, че има решение настоящите ТЕЛК ове автоматично да бъдат валидни още 3 месеца.
Въпросът ми е- през тези 3 месеца ще бъдат ли изплащани пенсии?
Категорично да.
Играхме го това.
Благодаря!

# 13 435
Здравейте,и тук ще питам,с оглед по-голямата аудитория.Налага ми се да отворя фирмени сметки,свързани с евентуалното получаване,ако въобще ни одобрят,на помощта за затворен бизнес,за друго няма да ни трябва.Търся съвет,за изгодна банка към момента.Ще ви бъда благодарна.
TBI. Нямат месечни такси за подръжка на сметката, нито за теглене на каса от нея. Таксата за превод онлайн без значение за заплащане на услуга с превод или за такъв превод към друга банка е 0.50 ст. Ако държиш на онлай банкиране се заплаща еднократно 10 лв. и се получава парола за да се оперира онлайн.  Ако искаш карта,  тя струва 10 лв за 3 месеца. Питаш за сметка с основни функции. Всъщност всички банки по закон са задължени да отварят такива сметки с мин.такси.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 13:08 от Vicky_P

# 13 436
ПИБ и прокредит без такса

# 13 437
там няма ли такса за поддръжка на сметката?

# 13 438
там няма ли такса за поддръжка на сметката?
ПИБ - Кредитна карта, годишна 40 лв. Имам и cashback, който изплащат 2 пъти годишно и я покрива + отгоре...
Плащам поне 10 сметки месечно - по 1 лв на всяка бая идва... + плащането на сметките също се покрива от кешбек-а, като минават през картата Simple Smile таааааа си генерирам дори малко плюсче с таз карта.

# 13 439
На Спиди куриерите дали ще работят на 23.12 , нищо не откривам на сайта им...

Общи условия

Активация на акаунт