Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 60 717
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Браво Цвети,само така.
Оф от16~ти съм на работа,бляк.

# 166
И аз да се разпиша днес.
От време бол все има задачки закачки за вършене, преди малко се прибрахме. ММ е в болничен и малко го караме по пенсионерски, ами не е зле, ама аз няма как да го раздавам дълго време така...
В тон с темата за диетите от днес малкият започва режим, че след втората операция доста напълня. С риск да ме намразите, аз от три години, след като свалих 15+ кила, си поддържам добра форма, хапвайки си на воля. А и на моята преклонна възраст си трябва да имам и малко мессце навсякъде.
Чао засега, ще пиша интерпретативно съчинение!

# 167
Браво Цвети,само така.
Оф от16~ти съм на работа,бляк.
Теб те изпуснах, отровната змия жива ли е?

# 168
Здравейте!

Исках да ви се оплача, как смешно се изложих в началото на супер важната ми срещам днес, но видях новините за Джони и моето оплакване ми се видя толкова маловажно и безсмислено.

Сигурна съм, че лекарят в Турция и този път ще свърши перфектна работа и смелото ни юначе ще се оправи! На мама Шугър прегръдки и кураж! Не се съмнявам, че ще съберем бързо нужната сума.

Лека вечер!

# 169
  • София
Да Лято,даже още взехме.

# 170
Милият Усмивчо, стана ми много мъчно. Знам, че и този път ще успеем да помогнем, те само да се държат.
Прегръщам те, Деси 🤗

# 171
Лиляна, честити да са твоите хора! И здрави, разбира се! Снахата медик още ли е налична?
Благодаря за палците. Ще се мажа с прогестеронов крем 3 месеца.
Радвам се и за прегледа на Цвети!
Захирче, липсваше!
Джонката ще го биде! Малкият дявол е! Аз така виждам нещата.

# 172
Мариатче, мила, и вие ми липсвахте. Надявам се, че сте добре всички, не съм се връщала назад  да чета, но вече ще чета новите отговори.

# 173
  • на Мелмак
Захирче, липсват ми снимките ти Grinning

# 174
  • На брега на реката
Честити да са всички именици! Както напоследък традиционно пожелавам, от здраве и късмет да не се отърват!

# 175
  • югозапад, под "Марков камък"
Мари, как са децата?
Захир, добре дошла!
Аз днес работно добре изкарах деня след 5 дни почивка.
Шугърче, стискам палци, ще помогна колкото мога и вярвам, че всичко ще се нареди!

# 176
  • Germany
Честити да са имениците!
Ние се прибрахме. Кошмарно пътуване беше. На тръгване закъсняхме, тресе ни ужасно, така се лашкаше самолета по едно време, че хората почнаха да викат. Изкарах си акъла. После ни посрещна мъгла и сериозно движение, но се добрахме до вкъщи. Вече вечеряхме и след малко по леглата. Децата и утре са ваканция, та ще имаме време за климатизация.

# 177
Захирче, липсваше. Радвам се, че ще имаш време за нас. Как е семейният живот 😁

Гледам Черешката. Едвам познах паЛуна. Ужас!

# 178
И аз я гледам, направо нов човек е станала;)
А домакинът, освен за жена си, не знам може ли да говори за друго;)
Браво на такива жени!

# 179
  • На брега на реката
Забравих да кажа, че се радвам за добрите новини при Цвети.

Мари, извини ме, но пишеш, че ще ползваш прогестеронов крем. Проблем ли има?

Общи условия

Активация на акаунт