Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 60 735
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 180
Никитка, децата са добре. Сега разучаваме новата игра на момчето- кодови имена.
Буб, последните 2 месеца малко преди цикъл ми се подуват лимфни възли под мишниците- било от хормонален дисбаланс. Но размерите им са си в нормите.
Ети, да питам за диетата ти, че нещо се обърках от баницата в нея!

# 181
Захирче, липсваше. Радвам се, че ще имаш време за нас. Как е семейният живот 😁

Гледам Черешката. Едвам познах паЛуна. Ужас!

Преведох малко, но от сърце за бебенце Джони, желая здраве и скоро всичко лошо да е в миналото. ❤️

Руми, бях в Германия преди Коледа, черпя те с няколко снимки, дано ти харесват:

# 182
Може ли да ми препратите координатите за дарението? Изпуснала съм къде е коментирано.

# 183
  • Бургас
Марѝ, от два-три месеца имам същите симптоми. Подуто не напипвам, но много странна болка под мишницата, не типичната тежест в гърдите при цикъл. Да ида и аз освен, макар че октомври нали уж правих ехография. По време на цикъл ли ходи?
Браво на децата, че сбориха болестта.

ММ излезе да празнува с един Данчо и аз съм подпукала каналите по ред. Още слюноотделям след онези ребърца в Черешката, чак си мисля, че ще ги сънувам.

Захир, снимките ти са радост за окото всеки път. Истински картички.

# 184
  • на Мелмак
Мари, диетата ми е от всичко по малко, но в часови интервал 6-8часа. Ако започна да закусвам, започвам да качвам Grinning тогава ми се яде постоянно Animal Pig
Обикновено първото ми хранене е около 14ч.Зависи от работата ми до към 22ч. Вече съм без корем Wink

Захирче, благодаря!

Ето я темата за Джонката

https://m.bg-mamma.com/?topic=1122458.msg39959459&utm_source … Mails#msg39959459

# 185
  • На брега на реката
Мари, хубаво е, че няма изменения!

Ети, много добре "звучи".

Аз, последните дни, вечерям по една бира, след тренировка. Любимо питие ми е и ще се опитам да създам бирена диета. Дано ми се получи.  Mr. Green

# 186
  • на Мелмак
Бубе, най-добре ми беше с кето диетата, но сега се храня така Grinning

# 187
  • На брега на реката
Аз напоследък, не мога да го докарам до стриктно кето. Добре, че са тренировките, почти всяка вечер, че иначе ще е страшно. Пълнея и от въздуха в кухнята. Embarassed

ПП. Добро утро!  Grinning

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 06:25 от Бубoлина

# 188
Селесте, веднага след цикъл е най-добре. Тогава гърдите не са подути и се вижда на ехограф по-лесно.

Джони ще премине и през това. Приемам го за техническо проблемче, което ще бъде решено. Само да съберем бързо парите, че да се действа, да не се мъчи нашето момче и майка му.

Ние летим днес обратно.  Празниците на българска земя ни действат зареждащо, покарахме ски, разтъжихме се с любимите хора. От утре - всички в обичайния график. Важна година започна,  дано  е успешна.

# 189
Добро утро!
Дано всичко с Джони бъде наред Hug вярвам,че ще бъде! Шугър,прегръдки Hug
Честито на имениците! Бъдете живи и здрави!
Ети,подобен режим (с ядене в прозореца 14.00-20.00)съм си налагала понякога и съм забелязвала,че и при мен действа. И аз от вчера съм на режим да видим докъде ще го докарам този път.

# 190
Добро утро!

Захироваааа ❤

И аз вярвам, че Джони ще се справи и този път,  само да съберем паричките бързо 🙏

Крива съм много. Довечера ще бързам да се класирам на йога, че се не трае.

Бирената диета я одобрявам 😁

Спорен ден, банда!

# 191
  • на Мелмак
Добро утро!

Малкия ми е Калоян, днес има имен ден Heart Да ми е жив и здрав! Не съм му уцелила бонбоните вчера, днес ще ходя да купувам други Grinning

Честно, не се замислям много за диети и режими, просто прочетох, че начина по който обикновено се храня бил режим Grinning

Имам доста задачки, дано успея днес със всичко Grinning
Кучето ми е настинало, три пъти се изпишка от сутринта Confused

Хубав ден и честито на всички празнуващи!

# 192
  • На брега на реката
Ети, честит да е Калоян. Да расте здрав, щастлив и успешен!

Честити да са всички празнуващи днес. Моят татко е рожденик и силно се моля, да е жив и здрав, още дълги години, заедно с мама! Heart

# 193
Добро утро!
Честити и здрави да са именниците! 🤗🌺🎉
Спи ми се,няма живот преди кафето! 😏
Хубав ден!

# 194
  • Бургас
Добро утро!

Честити да са имениците- Калоян на Ети, Вайлето на Катето, Ванини, сигурно и други ще има! Здрави и с късмет да са!

Бубе, жив и здрав още дълги години да е татко ти!

Марто цяла нощ ме подритва, кръст и гръб ме болят.

Без да знам, излиза, че и аз съм на режим, този на Ети. Закусвам само в неделя, когато сме си всички вкъщи и сядаме заедно на палачинки. Докато работех в офиса, закуската ми беше първото задължение за деня. Подлудявах колегите с моите девет стомаха, все нещо хрупах.

Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт