Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 60 756
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!

Честито на имениците!

Ети, да е жив и здрав Калоян!

Бубе, татко ти също!

Захир, добре завърнала се! Помня те още като бях със стария профил. Страхотни снимки!

Вече съм с кафето, единственият ми ритуал сутрин. Е, и форума.Simple Smile Втора смяна съм, но няма да хленча. Днес ще е хубав ден!

# 196
  • sofia
Добро утро,

Честити да са имениците!

Днес се паркирах един час по-рано на работа, отметнах мейлите и вече ми е спокойно. Всъщност не ми особено спокойно Joy навила съм си на пръста, че трябва да си купя нещо - чанта, пуловер, яке, обувки - а бе, нещо! Естествено трябва да е на добра цена и да ме грабне отведнъж Satisfied

Моите синове са на тоз режим, особено през ваканцията - първото им ядене е в ранния следобед. При сутрешния училищен гърч и ранно ставане ядат по-рано.

# 197
  • София
Добро утро! Честит имен ден на имениците, честит рожден ден на рожденника! Живи и здрави и късметлии!
И аз в редиците на болните, почвам да се лекувам, дано успея да се оправя без тежки лекарства!

# 198
  • Euskal Herria
Честити да са всички, които днес празнуват!

# 199
  • някъде ... тук ...
Честит празник на всички празнуващи днес! Здрави да са/сте!
Напоследък основно това пожелавам - здравето е най-важно, другото ще се нареди.

# 200
  • София
Всички именици да са здрави и щастливи!
Много мъчно ми стана за Шугър...от сърце й желая много здрава и спокойна година Heart!

# 201
Честити именници, здрави и щастливи да са!

Захирче, супер. Много ми харесват Коледните базари. Тази година пропуснах, но здраве да е.

Постоянно проверявам до къде са стигнали парите в Хелпкарма.
Надявам се бързичко да стане.

# 202
Ети, да е здраво момчето ви! Много да ви радва!
Буб, и на твоя баща желая същото!
Селесте, при мен си имаше и двата месеца подуто, болезнено и зачервено под мишницата. А после и на другата, но по- малко. Първия път си помислих, че нещо съм сгафила при бръсненето. Определено се успокоих от прегледа, но беше само с ехо. Лекаряр не сметна за необходимо от мамограф, но след 6 месеца при контролата ще си направя. Преглед се прави от 5 до 10 ден от цикъла. Аз отидох на 13 ден, но това беше първият работен ден, а не ми се чакаше до следващия цикъл.
Срам ме е, но все още не съм излязла до банката, за да преведа пари. Следобяд ще е, когато ще карам момчето на лекар.
Може ли точната сметка и бан, че прочетох за грешки!

# 203
  • София
Maри, аз преведох през Хелпкарма, ако имаш карта е много бързо и лесно, не се налага да ходиш до банката. Мога да ти помогна на лични, ако искаш.
https://bg.helpkarma.com/campaign/da-spasim-ednogodishnia-djoni-save-johnny-531

Ето и сметката: Десислава Юлиянова Томова
ЦКБ АД Клон Шумен
IBAN: BG30CECB979040I4167800
BIC: CECBBGSF
Насрочена е дата за болницата 21,01,2019 г.

# 204
Картите са фирмени не е вариант. Но си записах данните, мерси.

# 205
  • Бургас
Дано имат късмет и Джони, и Коцето, и всички нуждаещи се! Помагам, споделям, от сърце желая здраве на всички!

За няма и един час днес ни обзаведох с Марто с боти, ама така е без ремаркета. Нахлух и в двата магазина и на бързо, сякаш за определено време трябваше да се справя.

Естествено трябва да е на добра цена и да ме грабне отведнъж Satisfied
Баш заради добрата цена се самоубедих днес, че имам нужда точно от тези боти, в този цвят. Иначе за съвсем друго бях тръгнала.

# 206
Какво става, банда 😁

Аз се наработих, сега пригласям нещо за хапване и ще прилягвам с книжка. Изморено ми е, но доволно.
Йогата ми не била днес, а утре... Много съм застреляна 😂

# 207
🤣 Али,шемет! 🤗
И аз след малко ще се наплюскам и полегваме. Зеленце с ребра имаме от снощи. И баклава. 🙈🤣
В ПМС съм ии имам чувството,че ще се пръсна,така съм се надула. 😣

# 208
Али, от какво ти е доволно?
Сигурно от това, че йогата ти е утре.

# 209
Аз да се похваля, че днес ми започна ниво 2 на моята йога. Засилила съм се да ги изкарам всички, но ще видим. Може да съм писала преди, но в клуба, който посещавам, за разлика от изникналите като гъбки йога студиа в София, има градация. Истинско обучение, не просто да идеш с постелката за един час и кой от къде е. Това много ме вдъхновява, пожелавам си за новата година постоянство, защото винаги ми е липсвало.

Общи условия

Активация на акаунт