Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 60 787
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 210
И аз си ти го пожелавам, че и на себе си;)
Че това ми е най-голямото предизвикателство, да спортувам редовно.

# 211
Вярвам, че ще съберем парите до 20 и Джони съвсем скоро ще се усмихва и тича на воля.
Захир, радвам се, че се появи. Вашите постове със Светълчо винаги са ми носили много уют, дано и тя скоро намине да ни "види".  Йогата добре, а пътеката ползваш ли я по предназначение ? Grinning
Селест, какъв цвят са ботите?
Аз засега съм много изпълнителна и откъм храна, и откъм упражнения, да видим до кога.

*Шоколадът в неделя не се брои. И въобще неделята няма да я броим. Joy

# 212
Ох, пътеката.. Срам голям. Но понеже не мога да лъжа, а и нямам желание.. Навеждам глава и признавам колко прави бяха всички, които ми казаха, че няма да я ползвам. Дадох и шанс.. Тичането беше кошмар. В парка тичам примерно 7км и ми е ок, на тъпата пътека едва изкарвам до 2км, като буквално броя секундите. Много ме боляха краката от нея. Пробвах с бързо ходене.. Голяма скука. И я продадох на една жена от фейсбук групата 'Домовете на мацките'. Искрено се надявам да я ползва и да и е удобна, на мен определено не ми беше.

И аз вярвам в щастливата развръзка за Джони Heart

# 213
Добро утро!

Али, от какво ти е доволно?
Сигурно от това, че йогата ти е утре.

😂😂😂😂 Не, не, имах ползотворен ден на работа.

Захирче, браво! Много е готино човек като си намери местенето . Аз още жаля за моята група, но започват в 17.30, а аз до тогава съм на работа в съседен град.

Довечера ще тествам друга, ако успея до 18 ч. да се занеса.

Отлепих си временната корона снощи... Така или иначе планирах да звъня на зъбокекарката да го завършваме това зъбче, дано ме вмести в някакъв разумен час, че много сложно с тая работа. Имам препоръка за зъболекар в другия град, но така да мразя да сменям, а и ми се иска поне започнатото да довършим с нея. Ще го мисля.

Спорен ден, банда! Тук е -8 и не ми се иска да си подам носа на вън грам...

# 214
  • На брега на реката
Добро утро,

Ем, ама то, почивните дни не се броят, и двата даже. Така казваше синът ми.

Захир, добре дошла. Силно се надявам и останалите, лека-полека, да се завърнат!

Али, при нас е -7, та и на мен ще ми мръзне цифката, докато стигна до работа. Дано, зъболекарката успее да те вмести, че кофти така.

Аз съм на едно обучение, три дни от вчера. Много ми е интересно и приятно въпреки, че е по скоро опресняващо, отколкото да са новости.

Хубав ден, момичета!

# 215
Добро утро!
Признавам си, че тук нямам идея колко градуса е. Определено така ми е по- спокойно, като прочетох вашите.

# 216
При нас -10. 🥶🥶🥶
Добро утро!
Като звънне алармата си казвам-карам Синеочка и се връщам обратно да си доспя. Но после никога не ми се получава. 🤣
Браво за йогите и упражненията. И аз пораздвижих малко,днес пак. И яденето ограничавам. Ще видим.
И аз много искам пътека,велоергометър или кростренажор,но си мисля,че и на мен ще ми е закачалка,та не давам зор. 🙈😂
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 12:49 от Anyyyone

# 217
  • Germany
Добро утро! Кафе изпито, деца и мъж изпратени, след малко отивам да взема една приятелка и отиваме до пенсионното, да видим какви са опциите да си плащаме всеки месец за пенсия. Хубав ден на всички!

# 218
Добро утро.
Моето никак не е добро. За пореден път са ни обрали офиса, ама толкова нагло, че няма накъде повече.  Нямаме лаптопи.  Нямаме на какво да работим, а в момента нямаме никакво време за губене.

# 219
  • София
Добро утро и от мен.
Заведох големия на училище,пия кафе на тишина,кречеталото спи още.Студенко е,но бива.

Ее събуди се,бляк.

# 220
  • Бургас
Добро утро!

Така да ми се спеше тази сутрин. Викчето и тя прави планове да си легне след училище. Иначе вечер като подвиквам да си лягат, всички са глухи.

Ем, знам ли и аз, петролено зелено или маслинено зелено са. Тествах ги сутринта, много удобни. За топли не знам, тук е много приятно времето.

Еее, Съни, много тъпо. Работа от къщи вариант ли е?

# 221
Селесте, пътувам към вкъщи да си взема лаптопа, в момента е по- добре да сме в офиса, че имаме много неща за показване и обсъждане.

# 222
  • София
СОТ,застраховка нямате ли Съни?

# 223
Всичко имаме, Мид. Че и камера имаме. Много интересен случай и толкова съмнителен, че не ми се говори. До няколко часа всичко сигурно ще е ясно, ама ще утрепем време за глупости и едва ли ще си върнем лаптопите и информацията на тях.

# 224
  • на Мелмак
Добро утро!

Много неприятно Съни.

Очите ми парят, спи ми се, а трябва да ставам и да излизам, че имам задачки и трябва да сготвя.

Не знам колко градуса е, в колата ще изкарам сигурно 10 минути преди да тръгна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт