Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 61 772
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 225
  • София
В София е минус 9 в момента, сутринта може и по-студено да е било. Протестирам, мразя зимата!
Съни, при вас проблема не е с хардуера, а със данните вътре в лаптопите. И ние много мислихме в нашата работа дали да не сключим някаква застраховка на данните, но няма адекватни такива, или поне на нас не ни предложиха.
Слънчев ден, момичета!

# 226
  • Бургас
Хелоу, банда!
Вчера щях да пиша, но като прочетох за Джони и ми стана тъжно..... Не ми се пишеше! Ще се опитам и аз да помогна с нещо. Сигурна съм, че ще се оправи, той е Борец! Шугърче, силно гуш! Мисля ви!

Захирче, много се радвам да те видя, липсваше! Снимките са страхотни! Пиши по честичко!
Много ли липсват и другите момичета-Белинда, Даун, Светълчо, Жаки, Джен, Хър, Хер.... Ще пропусна някой! Надявам се, че всички са добре, здрави! Дано се разпишат, ако могат!

Съни, много неприятна ситуация! Дано се разбере кой, защо...

Аз съм в отпуска от вчера. Имам куп неща да върша, но не ми е до нищо. Чудя се какво и къде да подхвана! Несериозна работа!

Трябва да прибера и коледната украса, време й е. А, така да си харесвам лампичките да ми светят.... Обмислям да сложа едните лампички на едно дръвче, само ще му махна играчките и да си ги пускам. Искам нещо да ми свети леко през ноща. Луда история!

# 227
Ама те някои просто не искат за пишат вече тук,не че ги няма. Виждам никовете по други теми,но сигурно нямат време илии нещо друго има.
Аз мернах Зварте в темата за Джони,дано намине и тук.
Съни,лоша работа,дано се оправят нещата бързо и лесно.

# 228
  • постоянно
Здравейте момичета.
Честита да е Новата Година на всички , дай Боже да донесе радост и здраве в семействата ви.
Нашите празници не бяха много Весели и не празнувахме особено , че всички се бяхме натръшкали болни , но поне бяхме заедно и прекарахме почти две седмици заедно - нещо , което никога не сме имали възможност да правим ( освен като сме на почивка ) .

Да, виждам прочетохте за Джонката - герой ни е той , а майка му - още повече. Надяваме се да можем да им помогнем всички заедно и този път, както и дано , дано това да е последният им ПРОБЛЕМ . Да могат да се успокоят и да се радват на живота .

Коледната украса е вече на тавана , слава Богу Blush

Поздрави на всички вас . Blue Heart

# 229
Здравейте,

Съни, неприятна ситуация. Дано камерите покажат кой е крадецът и в скоро време има добро развитие.

Коледната украса не сме я прибрали още, може би днес ще е.

Кошмарна работна седмица имам аз. За тези три работни дни толкова стрес и неприятности имам, че се отчаях, днес в метрото даже мислех да търся друга работа. Както по време на почивката се оплаквах, че все ме търсят и занимават с какво ли не, така се оказа, че не са ме информирали за най-важното. За последиците за клиента не ми се мисли. По принцип, а и сега покрай новините за Джони все си повтарям, че здравето е най-важно и всичко друго ще се оправи, обаче не мога се успокоя. Оплаках се за кой ли път, извинете.

Вкъщи имаме велоергометър, ползваме го като скъпо струваща закачалка за дрехи. Сладко все още не ям, обаче тренировки - никакви.

Приятно ми е да чета завърналите се Хър, Захир. Вие не ме познавате, но аз вас ви знам, защото чета отдавна темата.

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 15:55 от Rayemil

# 230
Съни, много кофти.

# 231
Съни, гадно е, особенно ако гониш срокове.
Гадно и за Джони, дано е последното препятствие.

Елхата ще я прибирам днес. Спазвам католическите традиции- след 6 януари.

На работа, като за добре дошла, затрупана. Исках нов човек, уж го одобриха от кораба майка, сега са замразили всичко. Там имат цял отдел (около 20-тина калпака), тук очакват да го вместя така между другото, ако може и без нови хора. И куп други проекти. Цял ден правя справки, не мога да си погледна текущата работа.

# 232
  • Canada
Хърчо, надявам се сте по добре вече!

Съни, втрещи ме случката! Дано полицията реагира адекватно!

Стискам силно палци за Джонката! ❤🙏👌

Колегата се върна много разкалибриран от ваканция, давам му толеранс и днес и после не отговарям 👿

# 233
Момичета, действително е втрещяващо. Но няма как да разкажа подробности.
Важното е да сме живи и здрави,  другото са подробности.

# 234
  • На брега на реката
Съни, това е ужасно. Не знам какво да кажа.  Sad

Искам да благодаря на Лаленцето, добавила ни е рецептите в темата!
Мило Лаленце, благодаря ти от сърце, за труда, който полагаш.  Heart Eyes
Много здраве, щастие и късмет ти желая, през новата година.  Flowers Four Leaf Clover

# 235
Съни, ужас! Нямам думи...

Голям студ, не обичам зимата! Размразявам се в момента с горещ чай. Бях и на фризьор, вече съм шоколадова. Много бързо избледнява това червено... и не на всичко отива. Иначе ми харесва.
Чакам ММ да си дойде, ще вечеряме и се мятам в леглото, че утре съм първа. Едвам отлепям сутрин...

# 236
Съни, подминало ви е нещо по-лошо. Така се успокоявах аз като ни обраха.
Цвети, честито!
И аз съм за боя, но тези дни ми е лудница, дано успеем да се синхронизираме с фризьорката ми утре, че ако се помоткам, ще стане омбре:)

# 237
  • постоянно
Съни , много неприятна ситуация . Понякога финансовите загуби са най- малкият проблем в една кражба - документация , информация , проекти , ако няма бакъп където да Е запазено всичко това , може да нанесе повече загуби от тези на няколко лаптопа и техника . Дано успеете да намерите виновника и да възвърнете загубеното .
ФонсиЧка , благодаря , че питаш - още сме си като лазарет у дома . Един брой след оперативен пациент , един брой работещ след вирусен контингент и детето , което клетото в момента върши ролята на слуга  на баща си “ Подай това , Подай онова , направи ми кафе “ 😂❤💗 Сам обаче изпълнява всичко без проблем ( засега ) , даже каза онзи ден , че е време той да се грижи и гледа нас , при което аз едва не се задавих 🥰💗🥰
Дано да се оправим скоро , че ми идва в повече вече.
След като седяхме две седмици у дома , съответно ми беше много трудно да се върна на работа , но няма как , свиквам .

Трябва ни помощ с парите за Джони - трудно се събират , след празници , някак обяснимо е . Ще ви моля ако ви е на сърце призива за помощ да споделяте , споделяте и помогнете с каквото можете . Моля ви , споделяйте 💗

# 238
Добро утро!
Съни, ужас 🤐 Дано бързо въстановите загубите и да хванат крадеца!

Хърче, да влизате в релси скоро. Сам ❤ Добро дете!

Фонс, пусни му малко гювеч на колегата 😂

Цвети,  честита прическа!

И аз съм за боядисване  и подстригване, ще видим дали тези почивни дни ще го вместя.

Рей, да се успокояват нещата в службата!

Мама днес  ми е рожденичка, да е жива  и здрава ❤

Снощи ходих на тренировка, доволна съм.  Не е баш йога, някакъв сбирщайн от упражнения, но става. После на бабин дом ❤

След работа съм на зъболекар, после на черпавка у мама, след това на вижданка със софийското ми другарче. Дълъг ден ще е, но позитивен.

Тоя сух студ ме влудява!

Спорен ден,  банда!

# 239
Добро утро.
Али, здрава и щастлива да е майка ти и дълги години около теб.

Общи условия

Активация на акаунт