Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 61 775
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!

Честити да са рождениците на Али и Деси! Да са живи и здрави и още дълги, дълги години да ви радват с  любовта си!

Болните да оздравяват!

В този студ имам излизане след малко. Ама всъщност не се оплаквам. Не ми е любимо да съм по цял ден в офиса, а повечето ми дни са точно такива.

Сега видях, че и Яна е рожденичка днес. Яна, жива и здрава да си! Много щастие и късмет ти пожелавам!

# 256
  • Бургас
Яна, честита да си! Бъди здрава, щастлива и творяща красоти!

# 257
  • Бургас
Добро утро!
Али, здрава и щастлива да е майчето ти! Още дълги години да е с вас и да ви радва!
Деси, здрав да е и ТМ! Да те глези и обича!
Янчето да е честита, здрава и много обичана!
Съни, дано го хванат тоя разбойник!
Херчо, оздравявайте бързо! А Сам е златно дете!
Захирче, предполагам, че работата от дома е временна и ще отмине този период! Не се поддавай на депресиите!
И при нас е студено, не мърдам навън. Работата ще я отлагам до колкото мога.

# 258
Янче, да си здрава! Да ти се радват близките, и ти да им се отблагодаряваш с вкусотии!

# 259
Жива и здрава да е Янчето.

# 260
  • София
Янче жива и здрава бъди,и сладка!
Али,да те слуша и помага мама!
Деси,тм да е честит,здрав да е!

Аз искам да работя от вкъщи,говорила съм даже,ше го бъде.Мааз съм си ботор:grinning:хора ми не трябват.

Заведох малката на забавачка.Само рее,тръшка сене и не.И вкъщи е така.Не я издържам понякога.

# 261
При мен не е временно. Просто станахме в един момент много хора в офиса и на определени позиции предложиха възможността да са изцяло от вкъщи. Имам си оборудван офис: бюро, стол, монитори, всичко. Другата опция беше само по 1 ден на седмица от вкъщи.

# 262
  • постоянно
Честити да са всички празнуващи днес . Да са здрави, от това по-важно наистина няма. Heart

Янче,
специални поздрави за теб - бъди все така лъчезарна , все така творяща сладости и ти пожелавам един ден това ти хоби , да стане професия . Heart

Маре, Благодаря тиза милите думи. Heart

Титина щях да питам , колко време остава още до завръщането в Родината? Предполагам нямате търпение вече.

Захирче, на мен опцията да работя от вкъщи много ми допада. За съжаление моята работа не го позволява.
Да знаеш , че ти следя всички пътешествия и ми радваш оКото и сърцето със снимките си. Heart

Карзче,
надявам се всичко при теб да е ОК . Поздрави нашия град и морето от мен.

# 263
Яна, любима  креативна, честита да си! Много здрава и обичана!

Захирче, създай си дневна рутина,  в която да излизаш. Примерно обядвай на вън,  или пазарувай или потичай (като не е -300 градуса). Вечер след работа опитвай да си правиш обичайните неща на вън,  които правиш като си в офиса.
Аз имам тенденцията да се затварям дОма, нищо, че ходя в офиса денем, вечер все бързам да се завра у дома, хеле пък зимата. Което си го оценявам като минус.

Ууу, Ели, що тъй с това парно на колата, бегай да ти го оправят 🥶

Мериан,  да оздравяваш!

# 264
  • Euskal Herria
Благодаря ви за пожеланията, момичета!
Честити да са днешните празнуващи!

# 265
  • Germany
Честит рожден ден Яна! Здраве и късмет!
Али, честита да е и майка ти! Дълги години да празнувате заедно!
Деси, хубав празник и на мъжът ти! Щастлив да е!
Всички болни да оздравяват!

# 266
Здравейте!
честит рожден ден, Яна! Бъди здрава, щастлива и все такава- създаваща красоти Hug
Али, честита да е майка ти! Здрава да бъде и дълги години да празнувате заедно Hug
На Деси мъжо също да е здрав!
Захир Hug, и аз като Хер много се радвам на пътешествията и снимките ти Heart. Радост за окото и сърцето са. yellow_heart:
Мари, оздравявай бързо, както и другите болнички.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 14:57 от Анонимен

# 267
  • Canada
Честити да са Янчето, мамчето на Али и любимият на Деси!
Здрави, обичани, щастливи!

Нас ни "стоплиха" с предупреждение за леден дъжд. В такива моменти много, ама много ми се иска да мога да работя дистанционно. За една, единствена колега в офиса е възможно това, уж по медицински показатели, но и с важното уточнение, че е жена на шеф Joy

Да оздравяват болните!

# 268
  • Бургас
Фонс, с важното уточнение трябваше да почнеш, медицинските показатели са прах в очите.

Тук се оказа чудно време за комбиниране на задачки+разходка и с Марто се възползвахме.

Мид, т'ва малките са страшна работа.

Мери, да оздряваш бързо!
Хърчеви и те стига са се възползвали от добрия Сам! Hug

# 269
Яна, честит рожден ден! Жива, здрава и щастлива бъди!

Али, Деси, да са ви живи и здрави близките хора!

На мен работа от вкъщи ми звучи много добре. На този етап обаче няма как да стане. Има плюсове и минуси, но за мен плюсовете са повече.
Вкъщи съм, пия кафе. Трябва да пазарувам, но ще е по-късно. Милото снощи донесе китайско, че му се дояло. Та има за днес хапване. Пиша и Арчи се закача, голяма е досада.Smiley
Вижте как спи Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт