Супер е работата от вкъщи, ако има мъж, който да се прибира всяка вечер. Или примерно ако семейството ми беше тук, да дойде някой на вечеря, за кафенце, аз да ида.. Но като човек е сам е ужасно. Има дни, в които не виждам хора. Иначе като сме двамата, вкъщи просто е идеално.Имам приятели, но са много разпръснати и в София всички уговорки са .. как да кажа, една идея по-тегави, отколкото би ми се искало. Особено сега зимата.
Вярвам, че ще мине и това.. повече занимания, книги, лекции, йога.. Пък по-нататък дано нещата се променят..
Hri_s
Супер, много се радвам! Коя си ти? Драсни ми на лично, ако искаш! Ще се радвам много!Имаме запланувано ходене до Виена на 28.01. Ще сме за три дни, после Инсбрук и Залцбург. Едно минорно ми е тия дни, иначе до сега да съм направила план, да съм извадила списък с места, карти.. Трябва да се стегна и да се раздействам. Притеснява ме само да не е много зверски студено. Имам си едно якенце, с пух ама не от най-топлите, та ми дерт да не мръзна там из Виената.. Пък дрехи нови не ми се купуват сега.
.