Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 61 776
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 270
Simple Smile Супер е работата от вкъщи, ако има мъж, който да се прибира всяка вечер. Или примерно ако семейството ми беше тук, да дойде някой на вечеря, за кафенце, аз да ида.. Но като човек е сам е ужасно. Има дни, в които не виждам хора. Иначе като сме двамата, вкъщи просто е идеално.
Имам приятели, но са много разпръснати и в София всички уговорки са .. как да кажа, една идея по-тегави, отколкото би ми се искало. Особено сега зимата.
Вярвам, че ще мине и това.. повече занимания, книги, лекции, йога.. Пък по-нататък дано нещата се променят..

Hri_s Blue Heart Супер, много се радвам! Коя си ти? Драсни ми на лично, ако искаш! Ще се радвам много!

Имаме запланувано ходене до Виена на 28.01. Ще сме за три дни, после Инсбрук и Залцбург. Едно минорно ми е тия дни, иначе до сега да съм направила план, да съм извадила списък с места, карти.. Трябва да се стегна и да се раздействам. Притеснява ме само да не е много зверски студено. Имам си едно якенце, с пух ама не от най-топлите, та ми  дерт да не мръзна там из Виената.. Пък дрехи нови не ми се купуват сега.

# 271
Привет от мен!
Да са здрави рождениците!
Върнах се от работа. Шефката ме натиска да участвам в един проект, посочени сме от министъра, на мен хич не ми се занимава, но се включих в боя. Сега трябва да разработвам ситуации за деца билингви по БЕЛ.
Очакваме дете с епилепсия и всички сме на тръни.
Иначе, сме добре, здрави. Ходим на градина, училище и работа. Дребси продължава да е талисманът на училището на каката и е всеучилищен любимец, а той се разтапя от оказаното му внимание.
Оглеждаме се за билети за екзотично пътуване след няколко месеца Heart .

# 272
Здрасти банда. Честита да е Яна, жива и здрава. Весел празник на майката на Али и на мъжа на Деси.

Хърче, всеки се прибира по различно време - Калин- края на май, ММ и котката средата на август...аз оставам да си доработя до края на септември. Вече всички имаме билети, вкл и котката. Но да сърбят ме ръцете да правя неща из БГ. Да си призная ли как мечтая за това и колко списъци имам  Mr. Green

Аз от как сме се върнали сутрин и вечер съм на ровърът. От др седмица вкл и велоергометъра. Не мога да се позная, правя упражнения сутрин в 5.30 ( определено не съм аз). Чувствам се прекрасно, до днес сутринта...как стъпах като оставях Калин в училище и кръста ми блокира. Имам трудности и да дишам, но инсталирах масажьорът на работа и се надявам да отшуми работата. Че съм предвидила тази седмица да сме на И-флай

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 18:02 от Titina

# 273
Янче,честит рожден ден и на теб! Здраве,щастие,успехи и късмет и много усмивки! 🤗🌺🎉
Тит,хареса ми Здрасти банКа! 🤣🤗
Взех дребосъчка,няма да готвя,че имаме храна и ще се гушкаме и мързелуваме цяла вечер. 🤗

# 274
  • Бургас
Преди малко се прибрах, че имах излизане... Намирам на вратата залепена бележка от evn че са идвали да ми сменят елекромера! И понеже няма никой, ще дойдат пак на 15.01. Чудя се защо им е да го сменят. Някой да е имал такава ситуация?

# 275
Карзче,на нас ни го смениха,но ние поискахме. Нямахме нощна и все на дневна бяхме. Не че има кой знае каква разлика де,но все пак. При вас не знам,ако си титуляр може да звъннеш на националния тел и да питаш.

# 276
  • sofia
На десетина години сменят електромерите. Нашето табло е на улицата и само получаваме протокол, че е сменен.

# 277
Корегирах се  Mr. Green реших, че като съм на миитинг мога да пиша, а те си приказват за банки...

# 278
  • Варна
Бях днес на хирург за пръста. Ми като ми сложи упойка и пей сърце. Даже вече действието ѝ премина, а още не съм пила болкоуспокояващо. Утре пак ще ходя за повдигане на нокътя, вече без упойка. И така ще ходя, докато нокътят тръгне да расте правилно.
ТИТ, захилих се и аз с тази банка.
Да са здрави всички празнуващи!

# 279
  • На брега на реката
Чак сега успявам да се включа.

Да са живи и здрави, мъжлето на Деска и нашата Яна. Пожелавам да Десиния мъж, да я слуша и да я носи на ръце, а на Яна да продължава да твори красоти и да ни радва, пък дай Боже и да опитаме някой път, знае ли човек! Heart Eyes

Стейси, дано мине безпоболезнено! Преди години, на малкия ми син правиха такова повдигане на нокътя и от тогава няма проблеми, но го  предупредиха, никога да не носи тесни обувки и при възможност да носи джапанки/чехли.

Преди малко се прибрах. Тази вечер ходих на аеробика и на канго. Общо 2.5 часа. Справих се без проблем и съм горда със себе си, а на курса в работата, който завърших днес, се справих най-бързо и без грешка, на теста и практическата задача. Признавам си, че много готино ми стана, защото аз съм най-възрастната от всички в тази група. Абе това, че навъртях петдесеттака, хич не ми пречи. Надявам се, да не ми се сърдите, че се "хваля", ама ми е радостно някак и ми се иска да го споделя с вас, защото сте ми близки! Heart Eyes

# 280
Браво Бубе, само така!
Аз отдавна не съм била горда от себе си, а не е като да не преодолявам себе си и да се усъвършенствам. Ама много съм критична, дори и към себе си. От зодията ще да е:)
Монката я тресе яко пубертета, направо не я познавам. То домашни, класни, оценки са маловажни неща и са ѝ на заден план. Толкова време съм и отделяла и толкова близки сме двете, че не мога да повярвам, че реагира така. Говорихме и тая вечер, уж ме разбира и после все така лежерно си я кара.
Все се надявам, че възпитанието и добрата среда ще ѝ помогнат, ама тя приема всичко за даденост.
Идеи какво да правя?

Деси, Але, да са здрави рождениците ви!
Янче, честита да си, дай да видим тортата за днес.

# 281
  • На брега на реката
Тути, аз съм "Дева" и съм страшно критична, най-вече към себе си, но в такива случаи се убеждавам, че не съм права и трябва да ценя себе си и постиженията си, а не  да изисквам все повече и повече и да си търся кусури.

# 282
  • Euskal Herria
Благодаря на всички за пожеланията!
Тути, този път не съм правила торта, празнувахме  в заведение.  За пръв път откакто не сме си в България успяхме да се съберем цялата фамилия за моя рожден ден. Ей това е най-хубавия подарък.

Миналия път коментирахме заведенията във Виена. Препоръчвам това:
https://leopoldaueralm.at/?fbclid=IwAR347jHzFJr9oVf_qSbE7UqVEGib … AKDZXpUjv7NuWCTxk
Типична австрийска обстановка - с дървени пейки и маси; сервитьорите са с носии. Порциите са огромни, вкусна храна, коректно обслужване.

# 283
Добро утро!

Яна, пожелавам ти да празнувате хубавите поводи заедно да е по-често възможно!

Стейси,  успех с лечението!

Бубе, ти си машина, искам да стана като теб,  когато порасна ❤ Браво,  момиче!

Тути, хормони, какво да правиш.  Чакаш да мине времето и да почне да ти се завръща детето 🤗

Петък! Да го избутаме и след работа имам среща с кифлите, да планираме женското спа другата седмица ❤

Спорен ден, банда!

# 284
  • гр.София
Добро утро 🍀
Благодаря за пожеланията за ММ 🤗 дано се сбъднат 😉
Бубе, браво! Много ти се радвам 😊
Але, а така, женско Спа, одобрявам 😍
Сега пия кафе и в 7ч. Слизам във фитнеса 🏋️
Тути, и у нас пубертета е над тия неща, да видим какви ще ги свърши с матурата! Като гледам само тренировки и гаджето го вълнуват 😁
Янче, радвам се за хубавото изкарване във Виена 🥂
Хубав да е денят ви 🤗

Общи условия

Активация на акаунт