Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 61 778
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 285
  • На брега на реката
Добро утро,

Али, Деско, благодаря! Heart Eyes

Яна, наистина няма по-хубаво от това, да се събере семейството!
Запазих си линка към заведението. Може пак да посетя Виена.

Момичета, пубертета е пероид в който, най-важни са приятелите и гаджетата. Родителите и учителите/училището, са на заден план, но отминава, не се бойте!

Хубав петък, момичета!

# 286
Добро утро.
Бубе, и аз се гордея с теб. Само така.
Очаква ме ден със задачи като за поне 3 дни и нито една не търпи отлагане. Дано пътьом успея да се клонирам.
Хубав и усмихнат да е денят ви.

# 287
  • Ямбол
Добро утро.
Честита вчерашна рожденичка. Здрава да е.
Отминава една спокойна седмица, спокойна, защото съселът го нямаше. Подочух, че често ще я няма, то си беше очаквано. Някак си даже желание за работа придобих.
Вкъщо все още ми е натоварено, много бавно стават нещата с леля. Започна да губи вяра, че ще се оправи и ни натоварва и нас. Оф. Освен рехабилитатор, който идва всеки ден вкъщи, май ще ни трябва и психиатър.
Няма къде да отидем, ще се справим.

Приятен петък.

# 288
Добро утро!
Буб, голямо БРАВО! Респект! И за теста, и за спорта! Железна си!

Тути питаш какво да правиш? Еми, налей си, отвори си чипса и дзенвай! Друго не ти остава.
Деси, помислих, че описваш щерката и се ококорих кога е пораснало твоето момиче.....
Съни, да пребориш задачите с лекота!
Лиляна, ще се справите!

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 08:25 от mariat

# 289
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, много голямо Браво за теб! Истински ти се радвам.

Тути, освен разговори и огроооомно търпение /моето отсега е на изчерпване/ друго не знам.

Стискаме палци днес на Дадка! Вярвам, че и този изпит ще мине успешно.

Чакам да бодем пак крака. Поне няма да ми е студено следващите дни, като нахлузя сега пак омразния чорап.

Хубав и спокоен петък, момичета!

# 290
Дадка, стискам те и аз! Селесте ме подсети, бях забравила, признавам си.

# 291
Добро утро!

Бубе, само така! Радваш ме!

Съни, лек да е денят ти и да се справиш със задачите!

Дадка, късмет!

Али, женско спа, еха, звучи чудесно!

Втора смяна съм и пия кафе. След работа ще се видим с едни приятели. Излизаме ми се, цяла седмица едно и също. Хубавото е, че е петък. Последен работен ден, поне за някои...

# 292
Добро утро!

Ох, и аз бях забравила, че за днес е палцестискането за Дадка. Успех!

Бубе, ти си машина. Голямо браво. Нещо да се поглезиш сега подобаващо?

За пубертетски изпълнения гледам говорите. Дъщеря ми още е на десет, а на моменти ме побърква. Ситуацията вкъщи редовно е укротяване на опърничавата, без да правя препратка към известната комедия, просто така формулирано пасва точно на нашето положение. А когато поиска е най-доброто дете на света. Толкова е всеотдайна, така обгрижва брат си, че чак пренебрегва себе си.

Яна, наистина си получила най-хубавия подарък.

Мари, Мони, днес по-добре ли сте? Дано!

Хубав ден!

# 293
  • Бургас
Добро утро!
Стейси, Селесте, ще се оправите!
Стискам палци на Дадка!
Бубе, браво!
Али, спа по женски звучи много добре!
За пубертета - не знам какво да кажа! Кой знае и мен, какво ме очаква. Хормони, това е!

# 294
  • София
На Яна - честит рожден ден на патерица! Много още години с любимите хора на хубави места да празнувате! Birthday Погледнах ресторанта, ама от заглавната снимка изглежда, че се намира високо в планината, а не в града, бъркам ли?
Буболина, браво, че засрамваш младежите, все така го давай!
Стейси, радвам се, че си намерила читав хирург, аз не попаднах на такъв и се оправям както мога.
Лиляна, с възстановяването на уменията ще се възвърне и желанието за живот на леля ти. Аз съм го преживяла с баща ми. Когато почна да ходи каза, че вече света почнал да го вълнува, преди само за себе си мислел.
Децата в пубертета са много трудни, стискайте зъби, и това ще мине!
Селесте, успех с процедурата, на Дадка-успех с изпита!
Али, и на мен ми предстои женско СПА, ама на следващия уикенд. Ние ще ходим в Хисаря, дано ни хареса!

# 295
  • гр.София
Мериан, приятно изкарване! И ние сме ММ в Хисаря, но на 25, това му е един от подаръците, да ме заведе на спа 😁
Стискам палци за Дадка ✊✊
Мари, и за щерката скоро ще започна да пиша, почти на 10 е!

# 296
Рей, надявам се, че съм по- добре, защото спонтанно започнах да правя руска салата....

# 297
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета!

Лилс, сигурно ти е много трудно. Дори не искам да си го представям. Дано в работата ти е по-спокойно поне.

Дадич, успех!

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 09:57 от Бубoлина

# 298
Дадка, успех! Ще го вземеш!

Ехааа, Деси, Мериан, много яко, да се забавлявате и вие!

След миналогодишния Старосел решихме,  че трябва да го направим традиция женското спа. Имаме си нуждичка. Тази година ще сме по-близо, обаче. Няма значение, де, щом сме заедно.

# 299
  • София
Мериан, приятно изкарване! И ние сме ММ в Хисаря, но на 25, това му е един от подаръците, да ме заведе на спа 😁
Точно тогава сме и ние там. Освен да си спретнем една срещичка. Ние сме в хотел Аугуста. Аз съм с една приятелка, която през декември загуби мъжа си, искам малко да я разведря!

Общи условия

Активация на акаунт