Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 61 780
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 300
Ех, дамско СПА звучи чудесно!
Аз СПА честно казано много не обичам, но има нещо в женската компания, една енергия, особена, когато разбира се хората са си близки и се обичат, която дава, вярвам, много повече положителни ефекти дори от водата.

Аз рАботя днес, направихме плана за Виена, Залцбург и Инсбрук, хич не е евтино, егасиму и австрийците, няма да посещаваме много обекти, само най-най-основните ама и техните цени са соленички. Здраве да е. Благодаря за препоръката за заведението във Виена, обаче е много далеч. Moже би няма да стигнем до там, но аз така или иначе малко страдам, че няма да видим красивите дворцови градини със зеленината, цветята и т.н и си мечтая да се върнем живот и здраве по топло време, така че тогава с удоволствие ще се възползвам. Иначе, през booking запазих импулсивно някакъв хотел в центъра, който е малък, бароков дворец от 1684 година Bowtie Хаха направо си се представям там сутрин за закуска..по дънки. Аз обожавам старинни сгради, шегата настрана, но ще ми е голям кеф да се полюбувам.

Приятно изкарване на всички, който където ще ходи.

# 301
А, Захирче много точно го е написала,  при нас водещо е женското,  не спа-то 😂 Миналата година се киснахме във външните къпала на Старосел де, но в този хотел няма. Ако вътрешния басейн не е достатъчно топъл по моите критерии едва ли много ще го уважа. Масажи не обичам,  в сауната ми пада кръвното. Парна баня евентуално.  Но женски разговори, гримиране, прически и пиене за задълже. Баш си наместваме чакрите 😂

# 302
Захир, как ще се придвижвате между Виена и Залцбург и Инсбрук?

# 303
Минавам набързо да съобщя , че изпита е взет и вече съм магистър !

Сега тъкмо се прибрах от уни

Ще почивам и ще ви доизчета , че ви изпуснах тия дни

# 304
Браво,Дад! Честито! Да го полееш качествено. HugGrinning

# 305
  • София
Дадка, честито! Пожелавам ти да прилагаш на практика наученото в университета и да отиваш на работа с кеф!

# 306
  • sofia
Ехааа, честито! ChampagneBalloonTada

# 307
Честито Дадка! Много успехи ти желая Hug

# 308

С влак. Купихме билети онлайн, да си имаме. Много се вълнувам, защото аз много обичам железопътния транспорт, искам да се кача във влакчето и да си зяпам красотите навън. Само дето от Виена влака е 17.55ч и не знам какво точно ще видя, то ще е тъмно ама нищо де.

dadka95 БРАВОООООООООО! Това е страхотно постижение, честито, много успехи в бъдеще ти желая. Да отпразнуваш тази вечер!

# 309
Дадка, честито!

# 310
  • гр.София
Честито Дадка Hug
Захирче, кога заминавате? Звучи страхотно екскурзията ви Heart Eyes
На мен ми се ходи в Барселона, но тая година не знам дали ще можем, големия е абитуриент, малката иска парти за 10г. а ние да си направим екскурзия с кола до Германия, като преспиваме и разглеждаме държавите до там Sunglasses отделно семейна почивка на море!

# 311
  • Бургас
Честито Дадка!

# 312
  • Бургас
Dadka, честито! Почивай си сега напълно заслужено.

Деси, интересно пътуване сте замислили.
На мен ми е мечта Севиля, Гранада, Кордоба, Малага, но не искам с агенция, а мм няма да се навие за кола под наем, та още ми е трудно да наглася маршрута, че не е малко пътят между отделните градове.

# 313

С влак. Купихме билети онлайн, да си имаме. Много се вълнувам, защото аз много обичам железопътния транспорт, искам да се кача във влакчето и да си зяпам красотите навън. Само дето от Виена влака е 17.55ч и не знам какво точно ще видя...
Добре, че е с влак, иначе си е 5 часа много интензивно каране. По-близко са до Мюнхен....Ако наемите кола, около Залцбург има ограничение на скоростта и камера, Та бъдете внимателни.

Браво Дадка

# 314
  • Canada
Дадка, честито!

На мен тези дни ми се върти мисъл за едно пътуване и на ММ му настръхна козинката като чу Joy Мисля, че скоро ще вдигне ръце от мен Joy

Петък е!

Общи условия

Активация на акаунт