Аз СПА честно казано много не обичам, но има нещо в женската компания, една енергия, особена, когато разбира се хората са си близки и се обичат, която дава, вярвам, много повече положителни ефекти дори от водата.
Аз рАботя днес, направихме плана за Виена, Залцбург и Инсбрук, хич не е евтино, егасиму и австрийците, няма да посещаваме много обекти, само най-най-основните ама и техните цени са соленички. Здраве да е. Благодаря за препоръката за заведението във Виена, обаче е много далеч. Moже би няма да стигнем до там, но аз така или иначе малко страдам, че няма да видим красивите дворцови градини със зеленината, цветята и т.н и си мечтая да се върнем живот и здраве по топло време, така че тогава с удоволствие ще се възползвам. Иначе, през booking запазих импулсивно някакъв хотел в центъра, който е малък, бароков дворец от 1684 година
Хаха направо си се представям там сутрин за закуска..по дънки. Аз обожавам старинни сгради, шегата настрана, но ще ми е голям кеф да се полюбувам. Приятно изкарване на всички, който където ще ходи.

отделно семейна почивка на море!
Мисля, че скоро ще вдигне ръце от мен