Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 61 783
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 315
Петък ли е? Joy

# 316
Дадка, честито, машинаааа! 🤗🤗🤗

# 317
  • Canada

При нас да Joy

Бубе, пропуснах одеве да кажа колко ме радваш! Браво!

# 318
  • Germany
Браво Дадка! Честито!
Аз съм по добре днес, но още ми се запушва носа. Много странен вирус карам. Без да ми тече носа, само се запушва и ми е отпаднало.

# 319
  • На брега на реката
Честито Дадич, много успехи ти желая и за в бъдеще и винаги да те радва това, което правиш. Полага ти се, едно голямо разпускане. Да се наградиш подобаващо!

# 320
Дадка, честито!
Хубава петъчна вечер, момичета!

# 321
Браво, Дадка.  Със здраве да си ползваш дипломата.
Аз оцелях, но се задава тройно критична седмица.
Захир, чудесно звучи пътуването.

# 322
  • София
Дади,честито!

Съни,то при теб некритични няма май?

# 323
идвам да се оплача от здравеопазването в тази ш.... държава. За да ми дадат направление за мамаграма трябваше да платя $140 , не искам да си мисля, колко ще е самият мамограм. А иначе са ми нашляпали апоинтмънти всяка седмица. И това при абсолютно здрав човек. Е ще си отида, когато ми е безплатния юни.
Ей до сега пусках оплаквания към застраховката... после защо е скъпо- за един лист хартия ( направление) плащаш  $140.)

# 324
О, Мид, служебни да са ми ядовете. Колкото и да са критични, минава. Друго да няма.

# 325
  • Ямбол
Дадка, честито.
Ей как ги изкарвате тези магистратури. толкова ми е сложно на мен, треперя за всеки изпит на сина.

# 326
  • На брега на реката
Добро утро,

Лудата Станка е на линия вече.

Лилс, така съм треперила за изпитите на децата, за моите - не. Нормално е. Нали родителите се притесняваме за всичко и все с "неоснователна тревога" очакваме резултатите.

Снощи, отново правих "Султан кебап" /Али  bouquet/. Не бях го правила от доста време. Изведнъж ми хрумна, че моята приятелка не е опитвала такова нещо и я поканих на вечеря. Много се зарадва, защото мъжът ѝ в петък вечер, ходи на сбирка на един клуб и тя си е сама. Ами чудно си изкарахме. Хапнахме, пийнахме и поприказвахме. Супер беше, а и кебапа много ѝ хареса. Днес обаче, ще ходя на аеробика и на канго, за да компенсирам кебапа и двете бири.  Joy

Хубав ден, момичета!

# 327
Добро утро!

Бубе 😂

Не спах добре аз, събудих се в 2 от кофти сън и вих срещу луната... Четох книга и съм заспала, но защо да е така.

Женското ни СПА рязко пропадна... Много съм нещастна, но на този етап няма какво да направим.

# 328
Добро утро и от мен.

# 329
  • на Мелмак
И от мен добро да е.

Общи условия

Активация на акаунт