Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 61 788
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Добро утро!

Але, живи и здрави да сте, пак ще отидете, просто няма да е сега.

Мони, Марѝ, Мериан, оздравяхте ли?

# 331
Селесте, аз още не, но поне поспах повече.

# 332
  • София
Добро утро.

# 333
  • Germany
Добро утро!
Пак се събудих в 5,30 от запушен нос... Добре, че легнах сравнително рано. Днес сме на рожден ден на приятелка, как ще изкарам не знам. Децата пак имат яко да учат. Другата седмица последни 2 класни и за двамата. После до края на месеца ще ги поотпуснат и пак сначале.
Хубав уикенд на всички!

# 334
Дадка, честито.
Ей как ги изкарвате тези магистратури. толкова ми е сложно на мен, треперя за всеки изпит на сина.

Аз изкарах фармация , за магистър - фармацевт
Тоя успех си е плод на почти 6 години нерви , учене и безсънни нощи
Нормално е , майка си
Майка ми последните 3 месеца се притесняваше за моите държавни сигурно двойно повече от мен
Вчера , плака от радост  половин час на телефона

# 335
Добро утро.
Али, много съжалявам. Дано скоро го осъществите.
Аз се събудих в 3, в 5 станах да работя,  че да си помогна за през седмицата. След това с детето се развихрихме, чистихме, прахме дивана, всички филтри измихме, а пералните не ги броя вече. Сега ми останаха само орхидеите да си почистя и полея и ще можем да почиваме. На обяд мисля да поспя, че довечера сме на рожден ден.

# 336
Добро утро.
Али,кофти,но ще отидете друг път. 🤗
Ние поспахме. И аз сънувах разни щуротии.
Сега пия кафе и отивам малко на разходка. После може до една вила да се качим,ама не е сигурно.
Синеочка пак с лаф. Понеже аз някой път й казвам,че нямам свободна ръка,та сега казва “Я ми помогни,че нямам Божа ръка”. 🤣🤣🤣 Голям образ е.
Хубав ден! 🤗

# 337
Дадка, поздравления!

Али, другия път! Simple Smile

Пием кафе и се излежаваме, тоест опитваме се. Арчи беснее, играе му се. Трябва да чистя...хич не ми се занимава. Смятам днес да свърша това досадно задължение, та утре да ми е напълно свободен денят.

Хубав уикенд ви желая!

# 338
Добро утро, не ме оставиха да се наспя, мрън;)
То не беше котка, то не бяха детето и баща ѝ, тръгвайки за английския..
Ама след Съни и нейната работа през нощта, няма да мрънкам повече;)

Дадка, честито! Много успехи от тук нататък!
Синеочка с божата ръка е много сладка. Записвай лафовете Ени.
Але, скоро да се поправите и да изпълните плана!
За днес програмата още не е ясна, на обяд ще взема ученичката, довечера евентуално ще излизам.
Да ви се оплача, боядидах се и постригах, нито цветът се получи, нито прическата е моята, като лелка съм.

# 339
  • Бургас
Морген!
Селесте, как е крачето?

Аз няколко вечери подред сънувам такива кофти сънища, че косата ми е настръхнала, като се събудя.
Да отминава този период, че.... Дали не е пълнолуние 🤔

Пия кафе и ще ходя да подстрижа децата. Чудя се дали и аз да не седна да ми офъка.... Офф, как не обичам. Трябва да се настроя първо 😁😎
За днес съм планувала да мия банята.

# 340
Карз, вълча луна е. Гига пълнолуние с частично затъмнение май.  Бе не знам, ама снощи беше много красива луна. Не толкова като се облещих в 2 😁

Тути, ееее, що така. Коса е, ще порасне,  ама що да е тъй.
Аз май фризирането ще го оставя за другата седмица.

Врътнах 2 перални и едни палачинки и отивам на кафепиене. 
Колата ми е брутално мръсна, утре трябва да се насиля да я измия поне от вън. Направо все едно някой я е заливал с кал, милата...

# 341
Али, прочетох те и се зачудих кога съм писала Joy
Облещих се в 4, ама изгледах един филм. Падна ми се Трите Хикса. После пак заспах.
Колата ми е толкова мръсна, че ме е гнус да ѝ хващам дръжките, но ми е толкова студено, че не знам кога Гуфката ще види баня Joy
А за фризьор ще се опитам да изчакам докато мога, че съм замислила нещо. Дано ми се получи, иначе ще се жалвам като Тути и аз.

Днес пак съм работна.

# 342
В къщи съм аз... Пуснах пералня и прострях. Калина се готви за класно по математика, но реши един тест и вече и писна.
Трябва и аз да се подстригвам, но не знам кога. То ако не си запиша час няма как да стане.
Само дето давам пари де, щото съм с два косъма и точно с 5клъцвания на ножницата и съм готова.

# 343
  • София
Добро утро!
Не се наспа никой у дома, понеже дъщерята с децата е на гости и малкия си играе през нощта. Майка му има смарт часовник и каза, че е спала цели 4 часа, което е много за нея.
Аз съм по-добре, но има още какво да се желае. Според мен след понеделнишкия вирус в четвъртък ме тресна още един, та съвсем ме довърши, но тоя път пих противовирусни препарат и бързо се оправих!
Сега виновника за безсънието си спи блажено, а ние ближем рани...

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 12:06 от merian64

# 344
Съни, респект!

Общи условия

Активация на акаунт