Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 61 789
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 345
Ходих да се подстрижа и сега се намазах със смес от масла, глицерин и вит. А. Детето пита защо го правя, а аз отговарям, че е за красота.  "Е, дано ти помогне", беше неговият отговор. Joy
Сега полегнах, дано поспя, после ще измия банята и ще се изкъпя и това ще е за днес.
Тути, поне цвета не можеш ли да смениш?

# 346
Аз се прибрах.
Разходих се,минах през три-четири магазина,похарчих каквото имах и сега на топличко. 😃

# 347
  • Бургас
Али, момичета, явно луната ни действа на съня!

Децата са подстригани! Аз-не! Не ща да ме тормозят! Друг път!

Напазарих и сега отивам да правя гювечета и боб.
Банята после!

# 348
Съни 😂😂😂 Тоя моя любимец голям шегобиец 😂

# 349
  • На брега на реката
Алечко, не се ядосвай за СПА-то. Може пък, да е за добро. Ние така не можахме да отдем на Будапеша, но пък отидохме във Виена.  Wink

Браво Съни, медала е за теб. Днес никой не може, ма май няма и желание да те изпревари.  Simple Smile

Не знам каква луна е, но и аз не спах добре. Три пъти се събуждах и то цялата обляна в пот и накрая станах, че започнах да се изнервям.

# 350
  • София
Аз си пък спах,но малката е в периодна будене пп няколко пъти нощем,реее,писка,а е гласовитичка.
Още не са йизбили последните 4 зъба,нервничи,всичко е не,реване,удряне.

# 351
  • Бургас
Мид, да излизат бързо зъбите. Те тези последните май са най-тегави.

Съни, специално погледнах в колко часа е публикуван първият ти пост. Евала!

Аз ходих с децата и майка на куклен театър, после обичайните след това пица и разходка. Навън е чудесно време. Пия сега едно бързо кафе и после ще излизам да водя Вики на математика, а аз пак трябва да шетам по улиците/магазините час и половина.

Болните, викам да оздравявате вече.

Карз, добре съм, благодаря! Този път основно около и отзад на сгъвката на коляното ме боде, та ми поопъва мъничко, но е съвсем поносимо. И не било за последно, както си мислех, след месец пак.

Тути, дължината е бързо поправима, цветът още повече. Почакай ден два и може и да се харесаш пък. Толкова драстична ли е промяната?

# 352
Аз успях да изчистя, пуснах пералня, даже дремнах. После мислим да ходим на кино, но не мога да си избера филм... нищо не ми хваща окото. Арчи още спи, ще си изпия кафето на спокойствие.Simple Smile

# 353
  • Germany
Аз идвам да си похваля малкото гардже Simple Smile Излязоха резутатите от регионалният кръг на олимпиадата по математика и детето се е класирало за 2ра награда. Много е щастлив Simple Smile

# 354
Браво, Мони!

# 355
  • София
Мони,супер е младежа.

Писала ни мис от английския на малкия,снощи след урока се обадил родител,че детето му имало въшки.Да прегледаме,аз не знам какво да гледам.Питам сърби ли го,вика не.

# 356
  • Бургас
И ние имаме съобщение от госпожата, че са зачестили случаите на деца с въшки из училищата и с молба за превантивни мерки. В класа на Вики мин.седмица е имало дете с мъртви гниди. Накапала съм олио чаено дърво във всички шампоани и стискаме палци да ни подминават гадините.
Мид, гнидата е като пърхут, здраво закрепен за косъма. Ако е жива, пука при натиск. Въшката няма как да я сбъркаш. Дано не я срещаш! Simple Smile

# 357
  • постоянно
Здравейте ,
Мони браво на детето , заслужено се радва 💗

Селесте , кукления театър в операта ми беше любим като дете , после като девойка пак посещавах , но вече Караоки- то на втория етаж 🤗😂

Съни , “ Дано ти помогне , а “ 😝🤪 ХлапЕта 🤗

Буболина да си види личните съобщения ❤😝

ФонсиЧка , със силна липса  на Вит Д се оказах , сега ще пия някакви конски хапчета веднъж седмично за 6 седмици - да видим . 💗

# 358
Хер, задължително е и К2 с вид Д.

# 359
  • Canada
Хер, задължително е и К2 с вид Д.
Или Омега-3  Peace

Хърчо, радвам се, че са открили причината! Потърси и проучи спрейовете за под езика  Hug

Мони, браво на детето!

Съни, фен съм му и аз на твоя шегобиец  Joy

Ени, голям е образ Сладкишка  Heart Eyes

Жестоко главоболие имам в задната част на главата и врата  Tired Излязохме на разходка с Шоколадко, върнахме се мокри и омазани до ушите, особено той... и се оказа, че са спрели водата, че ремонтират нещо на улицата.

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 16:35 от Foncé

Общи условия

Активация на акаунт