Искам да кажа ... (166) през януари 2020

• 60 644
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Бургас
И аз! Останаха ми очите в картофките😎

# 1 141
Здравейте и от мен.
Тегава се очертава грипната ваканция. Времето е лошо и на село развлеченията са минимални. Децата вчера караха колело на двора, месиха курабии, но времето не минава. Днес ще правим тутманик, обещах им, че ще ходим до Пловдив на покупки само и само да убием малко време.
Аз имам работа, силно ми започна годината.
В градината ме принудиха да участвам в един проект, че няма кой, посочени сме от министъра и няма мърдане. Материалите за него са кът, почти месец издирвах подходящи. Във вторник успях да ги кача в платформата и другата седмица стартирам.
Казах ви, че купихме билетите за екзотичното пътешествие, там имахме проблеми с потвърждаването, но вече всичко е наред. Лошото е, че бяха останали малко свободни места и сме разделени 2х2 пред десетина реда. Има ли смисъл да се обаждаме на компанията с молба да ни сложат по-близо един до друг?

# 1 142
  • sofia
Ами ние имаме къща и апартаменти. В къщата работим, не живеем там, но пак без вода не може. Септември месец от самата Софийска вода си дадоха заявка за смяна на водомер и тръби, защото са им ръждясали, крановете им се разпадат. Снощи като говорих с тях ми казаха, че ще решат кога да ги сменят с един високомерен тон, от сорта - коя си ти, че да ми даваш зор? Днес ще ходя лично да питам, ще съм обстоятелствена, спокойна и пунктуална! Обадихме се на няколко фирми да дойдат, да разкопаят, да сменят - не се наемат. Та ММ и брат му ще копаят и ще сменят тръби.
Иначе се ядосвам как за всичко в тази наша държава трябва да се ядосваш, да имаш 'свои' хора. Чудя се дали да не се оплача в общината?
Понеже миналото лято имахме авария (мога да ги похваля, че бързо и адекватно оправиха нещата) - всичко от тръбата на улицата до водомера в къщата е собственост и отговорност на Софийска вода.
Беше ни се спукала тръбата от уличния водопровод до къщата. Закърпиха централната, смениха изцяло отклонението, сложиха индивидуални спирателни кранове на улицата на нас и на съседите отсреща (така и така бяха разкопали). Че чак и водомера смениха. Нищо не сме плащали.
Натисни ги с писма да си свършат работата.

# 1 143
  • Canada
Але, как мило ме сръчкваш от време на време Hug

Лято, това е обичайна практика при междуконтиненталните полети. Пробвай, но едва ли ще се съгласят.

Моята орхидея е в период на мутация, избиват й корени отвсякъде. Плюс нов цветонос, стария го отрязах.

Уморена съм, измъчва ме ситуация в работата, но още не съм решила как да постъпя. Януари мина, а още не сме измислили пролетната ваканция, явно ще е в последната минута.

Ети, дано реагират адекватно!

Прекрасни новини за Джони! Всичко лошо да остане в миналото, време беше!

# 1 144
Янче, страхотни снимки 🤗

И в Плевен грипна епидемия. Щерката не казва, защото имала среща довечера и да не би да се засиля да я прибирам 😂

Боядисах се. Доволна съм от резултата ... май 😁

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 07:55 от rummi_pl

# 1 145
Страхотен цвят, Руми. Щерката с момче ли има среща?

# 1 146
  • София
Руми, косата ти е страхотна, цвета е супер!
Днес видях, че едната ми орхидея ще загуби цветовете си, понеже са преждевременно увяхнали. Стои на перваза над парното, от засушаване е.
Четох темата за китайския вирус и съм ужасена.

# 1 147
Мери,пръскай я с вода по 3-4 пъти на ден,дано спасиш някой цвят.
Руми,уауу! Супер ти е косата и цвета! 😍
Дребното пак не иска да спи,полудявам вече! Взела един микрофон и пее,Джони Джони,йес папа... 😁

# 1 148
  • София
Аз чакам тъпото црп да излезе.

# 1 149
Ей Мид,днес ли ще излезе? Дано няма нищо притеснително! Пиши после. Стискам палци!

# 1 150
  • София
Мери,пръскай я с вода по 3-4 пъти на ден,дано спасиш някой цвят.
Късно е вече, трябваше по-рано да взема мерки!
Мид, дано резултатите са добри.

# 1 151
  • София
О,не са хич .

# 1 152
  • Euskal Herria
Мид, изследванията на малката ли? Какво казва педиатърът?

# 1 153
  • София
Да излезе и ще й ги пратя,но неутрофилните левкоцити са 63 при нпрма 40.
Аб ще пие като гледам.

# 1 154
Страхотен цвят, Руми. Щерката с момче ли има среща?

Не знам. Това е оная девойка, дето нищо не споделя, като партизанин на разпит е Whistling

Мерси, момичета, май ще свикна с новия цвят.

Общи условия

Активация на акаунт