Първокласници през 2020/2021 г

• 43 018
  • 798
  •   1
Отговори
# 165
Ставаме три със седмокласници 😁

Повече от три - и аз съм със седмокласник Simple Smile

# 166
Ставаме три със седмокласници 😁
Нашата родителска среща е на 10 септември. И на 15 се чудим как да се разпределим. Кой на първокласничка, кой на гимназистка 🤔

Ето това ми е мъка и на мен. Малката и без това беше оставена на заден план тази година покрай НВО-то на брат си - не ми се ще да й пропусна първия учебен ден точно в първи клас. Не знам как ще станат нещата.

# 167
  • София
Поне децата не са повече от родителите - е тогава става весело Simple Smile

# 168
  • София
Здравейте и от мен, записвам се и аз като майка на първокласник наесен. Синът ми ще учи в 23то училище, от което, поне засега, имам отлични впечатления. Беше на тест за училищна готовност, на който се запознахме с учителката и двете психоложки, беше полезно за всички страни. Засега освен раница на Coolpack, която пристигна онзи ден и изглежда чудесно, друго не сме купували и не бързам да купувам, родителската ни среща е чак септември.
По отношение вариант за започване на годината, както и каквото и да е последващо преминаване към псевдо "онлайн" обучение , съм категорично и безпрекословно против и лично ще поведа протест, ако се стигне до подобно безобразие.

# 169
Има ли деца, записани в 28 су в Красна поляна. Имам нужда от инфо.

# 170
  • София
Какво ти безобразие, Buena esperanza, то си е напълно вероятен сценарий и това вероятно е една от цените, които ще се платят, за да има в момента "туристически сезон", кръчми, футболни мачове и прочие толкова изключително важни неща...

# 171
  • София
Какво ти безобразие, Buena esperanza, то си е напълно вероятен сценарий и това вероятно е една от цените, които ще се платят, за да има в момента "туристически сезон", кръчми, футболни мачове и прочие толкова изключително важни неща...

Изброените от теб неща не го ли правят именно безобразие!?
Аз все пак смятам, че няма да се стигне дотам или поне силно се надявам.

# 172
  • София
Дано, дано, дано не се стигне до там. Направо съм ужасена, всеки ден го мисля.

# 173
Момичета, знаете ли кога пускат училищни материали в Джъмбо? Мислим да прескочим дотам, но най-вероятно е малко раничко. В нашия град няма.

# 174
  • София
Мисля, че чак в началото на септември ги пускат. И аз ги чакам.

Някой има ли наблюдение кой вариант за шишета за вода са най-удачни за първи клас? Приемам препоръки и за конкретна марка, на линкове също ще бъда благодарна по възможност. Виждала съм в НМ, някой има ли отзив за тях?

# 175
Pandachina, аз купих на сина шише от Икеа, върши му добра работа. Пластмасово, прозрачно, с тъмносиня капачка, която има като малка дръжка отгоре. Той не е от най-внималетните, ама още е здрава. Grinning

https://www.ikea.bg/products/tableware/jugs-carafes/ikea-365-but … -za-voda/50412348

# 176
  • София
Някой има ли наблюдение кой вариант за шишета за вода са най-удачни за първи клас? Приемам препоръки и за конкретна марка, на линкове също ще бъда благодарна по възможност. Виждала съм в НМ, някой има ли отзив за тях?

Добре е да са леки и да не са много скъпи, защото често се губят в началото Simple Smile
Спортните тип "за колело" не винаги са удачни, т.к. често горната капачка се губи и не е хигиенично, а някои дори нямат капачка.
Мои приятели караха на купена вода 0,5 л., която доливаха от чешмата, докато броят на загубените шишета падна до 1 на месец, и едва тогава инвестираха в по-читави Simple Smile

# 177
  • Върху лъчите на Слънцето.
Момичета, знаете ли кога пускат училищни материали в Джъмбо? Мислим да прескочим дотам, но най-вероятно е малко раничко. В нашия град няма.
Внимавайте какво купувате от Джъмбо! Преди продаваха дефектни или сгрешени тетрадки с широки и тесни редове. Един ред е пропуснат.

# 178
  • София
В Лидл пускат прилични тетрадки. Предвид количеството, което е необхоимо, си струва да се изчакат там да ги пуснат. Ние зареждахме от тях за голямото дете, последната година почна да ни извива ръцете за по- специални тетрадки, които струват по 3- 4 лева всяка.
На първолачето ще му купим от Лидл, още няма претенции Simple Smile
Химикалки, моливи и т.н. също.
От Джъмбо купувам замозалепващо прозрачно фолио, с което подвързвах почти всичко, което няма да се връща  за да си вижда корицата.

# 179
  • София
А в Лидл кога горе-долу пускат тетрадките?

Общи условия

Активация на акаунт