Първокласници през 2020/2021 г

• 42 921
  • 798
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Днес се прибра с изгубена острилка. Много важно, друга ще купя. Но като разбра, че я е загубила ревна със сълзи това дете. Направо не повярвах на очите си. Тя за изгубения суитчер не се разстрои грам, а за острилката плака. Пояснявам, че не сме се карали за изгубени вещи, затова се изненадах от този плач.

Благодаря за съветите за гумички! Апропо изгубената острилка беше точно Милан. Имаше гумичка, но тя ползва другата и тази я бях забравила. Наистина добре триеше като я пробвах. Утре ще купя същата, но май този път няколко ще взема да попълвам липсите.

# 481
  • Пловдив
И дъщеря ми пишат с молив (батко ѝ преди 3  години също писаха с молив първия срок).
Все още няма никакви липси, явно надписването на всяко моливче си имало защо Joy
Гумичката е на Мапед - най-доволна съм от тях.

# 482
  • София
Нищо загубено нямаме,но и аз всичко съм надписала, до четките за рисуване. На боите и моливите отзад на кутиите съм лепнала по един етикет с име и клас също.

# 483
Моят днес е загубил ключът за шкафчето и маската.🤦

# 484
  • Пловдив
Нищо загубено нямаме,но и аз всичко съм надписала, до четките за рисуване. На боите и моливите отзад на кутиите съм лепнала по един етикет с име и клас също.
И нас ни караха така, да напишем всяко едно нещо и негодувах, докато надписвах всяко моливче, флумастерче и буквичка от комплекта. Явно е имало за какво Simple Smile

# 485
Аз съм раздвоена, заслужава ли си да се надписва всяко моливче или да купувам? Ама май не ми се занимава да надписвам толкова.

# 486
  • Пловдив
При нас си беше изискване от госпожата и нямаше как.

# 487
И моето дете много губи. Първите две седмици всеки ден имаше нещо неприбрано. Учебник,тетрадка,чантичката за храна. Почти всеки ден му ги няма моливите. Слагам му два и като се прибере ги няма. Падали на земята от чина и не ги намирал.

# 488
Моето, освен че губи, започна и да лъже, че не е добре, за да го приберем. Миналата седмица ми звъни, че й лошо, днес си беше ударила крака лошо. Само нерви да имаш, а с тези мерки за коронавируса е въпрос на време за ме привикат, че е много убедителна.

# 489
  • София
Нормално е по принцип в първите седмици, заредила съм купчина с моливи Simple Smile

# 490
  • Countryside
А откъде купувате етикети за надписване?

Мапед гума с острилка имаме и ние, не трие перфектно и лично аз търсех алтернатива. Ще пробвам на Кохинор.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 16:59 от Г-жа Букет

# 491
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моето грижливо си прибира вссичко.Но за нещастие на баща му прилича на мен - адски подреден е.
Вчера в училище му било топло, но не искал да се съблече, за да не настинал и пак да со остане вкъщи и да не ходи на училище....Миналата седмица така било станало Joy

# 492
А откъде купувате етикети за надписване?

Мапед гума с острилка имме и ние, не трие перфектно и лично аз търсех алтернатива. Ще пробвам на Кохинор.

Аз дребните нещица съм надписала с онези малките етикетчета, които се използват за цени. На баткото надписвах и аз всяко моливче, четка и т.н., госпожата искаше, сега учителката на Пипи не е казвала и не съм.

# 493
  • София
И на нас ни казаха да надпишем каквото можем, но моливи и други дребни неща не съм надписала. Маратонките за физическото също не съм надписала, а май трябва. Може би с перманентен маркер отстрани на подметката? Суитчерът се намери благодарение на това, че е надписан. Госпожата от занималня каза, че има цяла закачалка със забравени суитчери е нейната стая. Нашият се оказа там.
 Етикети за надписване взех от Office one. А за дрехите поръчах от интернет, дойдоха си надписани с име и клас, аз само ги залепих с ютията. Там където правят униформите казаха, че също правят такива етикети, но бяха по-скъпи техните.

# 494
А за дрехите поръчах от интернет, дойдоха си надписани с име и клас, аз само ги залепих с ютията. Там където правят униформите казаха, че също правят такива етикети, но бяха по-скъпи техните.
Дай линк, ако може.

Общи условия

Активация на акаунт