Първокласници през 2020/2021 г

• 42 916
  • 798
  •   1
Отговори
# 465
  • София
При нас се оказа голяма драма с моливите, чак вчера ми звъняха (изкарах си акъла) как няма моливи! Сега всяка вечер ще си връща моливника да допълваме, но не знам какво ги прави тези моливи, май не ги яде, но се изпаряват някак.

# 466
  • Пловдив
Аз съм изумена, но в обратния смисъл - по това време на баткото вече 3 кутия с моливи отворих, за да допълвам липсите, докато малката не е загубила нищо още Grinning

# 467
Вие сте късметлии и ние и удна от учебните тетрадки си потурчихме. Намери се. Те и моливите се намират в петък като приберем голямата раница. Но текущо е пълен хаос.

# 468
Пипи две гуми успя да изгуби. Паднали някъде и не ги намерила по пода. Представих си ги направо как лазят по земята да търсят гуми...

# 469
При нас засега резултатът е -1 суитчър (или както се пише това). Може и моливи да е губил, аз така или иначе не знам какви сме му сложили в несесера, че да знам дали е загубил Grinning По-загубена съм и от него.

# 470
При нас искат по няколко молива, защото се чупят и докато ги подострят губят време. Губят се, под чина, изсипани в раницата, от острене стават малки и не са удобни. Допълвам и аз, купих кутия моливи. Детето най-редовно им чупи гумите на моливите от много натискане. Купих гуми, които се поставят на молива като капачка, ама и те се чупят.

# 471
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз гума не съм сложила.....Bowtie Така се вижда кое е неправилно написал и знам върху какво да работим.

# 472
  • София
Като ви чета, явно съм късметлийка. При нас всичко тече гладко, да спи зло под камък. Няма болни, но и синът ми е в клас от едва 16 ученика, като в частно училище сме и съм доволна от това. Класната им обръща доста внимание, а учителката от занималнята е много мила и приятна жена, която присърце прие притесненията ми от нуждата от ранно взимане на децата, 17 часа, кеоот ми е направо непосилно, и инициира някакъв допълнителен час за подготовка, който ще продължава до 18 часа. Все така да сме!

# 473
И при нас  са малко дечица ,17 броя.
Но си циркулира вирус още от 16.09 при първолаците.
При нас всеки ден си носи раницата само с моливника и бел уч. и уч.т и по математика.
Нямаме нищо загубено,аз всяка вечер преглеждам и остря моливите.
Всичко друго стои там.
Вчера ходих да взема допълнителните помагала и голямо писане падна.

# 474
При нас всичко е на лице, надявам се така да продължи. С каката нямаше нищо загубено, но малката е по-разпиляна вкъщи, в училище, както и в детската градина казват, че била една от най-подредените. Изненадващото е, че сама си подрежда раницата (всяка вечер ми носи това, в което са писали) и няма забравено нищо за училище, за което получила похвала от госпожата тази седмица Simple Smile.
А защо са ви толкова много моливи? При нас си се пише от ден първи с химикали (така беше и при каката). Гума не се ползва, въпреки че има, защото ще замазва. Учителката им е показала, че когато сгрешат, слагат сгрешеното в скоби и го зачертават с една черта и продължават нататък. Моливи само цветни използват за оцветяването на картинките над урока в Езиковите задачи. Ето това я мъчи, хич не е по оцветяването ама няма избор.

# 475
При нас пишат с моливи, баткото беше пак така в първи клас.

# 476
  • Sofia
Ние засега сме на минус с една бяла тениска, но още иам надежда, де. Един зелен молив също се затри. Аз тази година не съм купувала нови. Събрах всички вкъщи, които стоят от години и ги наслагах в неговия несесер и този на брат му.
Представям си да пише с химикалка, ще е някакъв кошмар....

# 477
  • София
Пишат с моливи при нас. Гумата се ползва много. В тази връзка кои са хубавите гуми? Тези на Фабер Кастел не ме кефят, нашата е такава и не трие добре.

Губихме суитчера още в първата седмица. За щастие се намери. Лошото е, че е от униформата и е скъп, ако не се намери ще ми излезе златна тази нейна развеяност. Надписан е с име и клас.

В понеделник заяви, че й няма гумата. Вчера отворих учебника по математика и гумата беше в него. GrinningТо и аз съм разсеяна, явно от мен го е наследила.

# 478
При нас пишат с химикал.
Добре е положението,няма драсканици.
Купила съм и един химикал ,който има гумичка на него и като пише с него и сгреши го изтрива ,не се замазва,много е хубав ,но е към 3 лв.
В нас пише с него сега домашните,но не е старателен както в училище и го карам да го изтрие и напише отново.
А за гумичка ,която не замазва ,аз съм купила  на Милан с острилка е , 2 в 1 .

# 479
Хубави гуми на кохинор, Милан, мапед.
Нашите пишат в обикновените тетрадки с молив, в помагалата с химикал. Нашата госпожа каза да си надпишем моливите. Написах му с перманентен маркер по една буква от името на всеки молив. За сега са налице. Общо взето всичко надписвам.

Общи условия

Активация на акаунт