Деца от предишни връзки и аз без дете. Какво да правя ?

• 7 997
  • 130
  •   1
Отговори
# 105
Съпругата е чуждата, а мамичката ти си остава семейството, нали така?

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 20:40 от Елфичка

# 106
Елфичка, мама е вечно номер 1 в мъжкото сърце, как иначе? Flushed

# 107
  • Paris, France
Поста на авторката, не моя. Хелооу
Ок, увъртай колкото си искаш. Думите са твои, независимо в какъв контекст, самия факт, че ги изричаш в този смисъл е достатъчно красноречив за разсъжденията ти. Wink

Конкретният баща е добър баща в рамките на възможното и контактува с всички деца, с които му е дадена възможност да контактува. Разбирам защо не се вижда с първото си дете и вината не е негова. При непредставяне на дете може даже да има право да спре издръжката. Тук плашат майката със затвор и понякога и я осъждат и тогава губи родителски права.

# 108
Да се вижда с детето си веднъж-два пъти годишно, а пък с другото въобще, да плаща издръжка и да живее със спокойна съвест, че бил дал каквото могъл и то е достатъчно - ами не е нормално. Може и първата му жена да е сбъркана и да е отчуждила детето, но с втората няма проблем за детето и пак го вижда 1,2 пъти годишно. Ми не е добър баща. Добрия баща намира начин да е по-близо до децата си, макар и с отделен личен живот и намира време и възможности да ги вижда по-често, както и да участва в живота им по-активно. Hands V

# 109
Ще се съглася с теб по принцип, но в този казус второто дете е емигрирало с майка си, живее в Испания, а той е дал разрешение за това. За да е в живота на детето си трябва и той да емигрира.

# 110
Обаче ме кефи как майката не работи, но отишла да живее в Испания с дъщеря си, и бащата от България ги издържа изцяло. Добре, че другата бивша с другото дете не са отишли да стават монегаси в Монако, че щеше да му дойде нанагорно издръжката Simple Smile

# 111
И аз за това се чудех - защо при 14 годишна дъщеря, бившата не работи... Ако не може да си намери работа, защо не се върне в България? Не че трябва Авторката да се занимава с живота на бившите, но ми стана любопитно. Blush

# 112
... фолк певица, примерно.

# 113
Вероятно живее с някой мъжляк.

# 114
Мило момиче, не си губи времето повече. Дори да имаш дете/деца от въпросния, никога няма да си напълно удовлетворена. Винаги ще е недостатъчно. Вероятно ще се озлобиш към децата му от другите жени и няма да е приятно за никого, бъди сигурна.

# 115
Аз пък мисля, че трябва да му родиш дете. Ако се разпърдят нещата, винаги можеш да се изселиш на някое приятно местенце, например Сейшелите, и да поискаш да издържа теб и детето.

# 116
  • София
Авторката щом на родителите си спестява една камара неща. много добре знае за какво става въпрос. Просто пише тук да събере смелост  Wink

# 117
Авторката щом на родителите си спестява една камара неща. много добре знае за какво става въпрос. Просто пише тук да събере смелост  Wink

Да, това е доста показателно, авторке, щом не можеш да кажеш истината за него на хората, които ти искат най-много доброто на този свят, значи сама си наясно, че ситуацията не е ОК.

# 118
  • Paris, France
И аз за това се чудех - защо при 14 годишна дъщеря, бившата не работи... Ако не може да си намери работа, защо не се върне в България? Не че трябва Авторката да се занимава с живота на бившите, но ми стана любопитно. Blush

Не знаем със сигурност дали работи. Това е казала на бившия. А защо да се връща в България? Тя вече е свикнала някъде, палми, топло, туристи. Може да живее с мъж, може да живее на помощи. Като се върне в България ще трябва да мести детето, да му намира училище с подобна програма, език, да го плаща.

кукумицинка, не я издържа бившият, а само плаща издръжка за детето и понеже тя не работи, му купува по-скъпите вещи (на детето). Нормално е.

# 119
  • София
Бившата не работи - да бе, да.
Авторката да премисли повече от добре. Първо, годините разлика и багажа зад тях е голям. Второ - твърде много драма за едни маратонки и една разходка. Трето- срам те е от него, криеш го. Четвърто - как виждаш общо бъдеще с имоти, деца и сие?
Хубав секс има на много места, още повече, че сте съквартиранти, както сама каза.

Общи условия

Активация на акаунт