Почивка на Малдивите /Тема 4/

• 59 012
  • 824
  •   1
Отговори
# 105
Значи да разбирам, че препоръчвате агенция Травелисимо и избор на ризорт с ол инклузив? Обаче те имат офиси само във Варна и Бургас, а аз в момента съм в София.

# 106
  • София
Значи да разбирам, че препоръчвате агенция Травелисимо и избор на ризорт с ол инклузив? Обаче те имат офиси само във Варна и Бургас, а аз в момента съм в София.
Пробвайте с Lufthansa City Center - Вили Огнянова
Или с Фиеста Травел.

# 107
Ние от Траверисимо купуваме всичко-хотел, билети, застраховки
А когато търсихме Lufthansa City Center ни дадоха много висока цена на нощувките

# 108
  • София
Веднъж съм искала цени от тях и бяха по-високи от други агенции, но явно зависи и от хотел.
Билети сама си купувам, че май няма агенция, която да следи по-добре за моите си интереси. Simple Smile

# 109
Билетите си ги следим ние, избирам си дати и цени с промоции, но ги купувам от агенция, в случай че нещо стане да не се занимаваме ние.

# 110
Аз не ходя на ол инклузив..)

# 111
Сега ме хвърлихте в размисъл с тия плавници. За аматьорски шнорхелинг може ли без? В Египет възрастните си действахме само с маските и шнорхелите и плавници не сме носили. Децата са друга бира, там носим всичко.

# 112
Веднъж съм искала цени от тях и бяха по-високи от други агенции, но явно зависи и от хотел.
Билети сама си купувам, че май няма агенция, която да следи по-добре за моите си интереси. Simple Smile

Аз преди да започна изцяло да работя с тях , исках оферти от няколко агенции със сам.билети за едно и също място   , те ми предложиха най - добри цени .
Сам .билетни също от тях за всякакви пътувания не само за Малдивите , просто казвам дати и дестинации и човека с който работя проследява цените и кога е изгодно да платим билетите .

# 113
Пуснах запитване мин седмица към травелисимо, никакъв отговор...

# 114
Сега ме хвърлихте в размисъл с тия плавници. За аматьорски шнорхелинг може ли без? В Египет възрастните си действахме само с маските и шнорхелите и плавници не сме носили. Децата са друга бира, там носим всичко.
Според мен ще ви е трудно без плавници, има течения. Нашите наети плавници не бяха 20 долара, а 5. То пак ги плащаш реално, но преценете според мястото в багажа.
Ако някой се гмурка free dive може би е малко по-сложно, дали ще се намерят подходящи там, но за аматьорски шнорхелинг са подготвени.

# 115
  • София
За мен личните плавници са за предпочитане.
От наличните по ризортите безплатни или под наем има какво да се желае като вид и качество.
Всички компании, които летят до там имат голям багаж, та има достатъчно място за плавници, маски, шнорхели и т.н. Бих предпочела да си спестя 1-2 рокли, но не и плавниците.
Както вече казаха има и течения. На някои места са доста силни и с плавниците се чувствам по-добре .
Не забравяйте слънцезащитен крем в по-голямо количество и висок фактор, а за предпочитане е поне блуза с UV защита. Слънцето е безмилостно по тези ширини.

# 116
От наличните по ризортите безплатни или под наем има какво да се желае като вид и качество.
Всички компании, които летят до там имат голям багаж, та има достатъчно място за плавници, маски, шнорхели и т.н. Бих предпочела да си спестя 1-2 рокли, но не и плавниците.
Както вече казаха има и течения. На някои места са доста силни и с плавниците се чувствам по-добре .
Не забравяйте слънцезащитен крем в по-голямо количество и висок фактор, а за предпочитане е поне блуза с UV защита. Слънцето е безмилостно по тези ширини.
Ако имате " вътрешен" полет в трансфера, там са разрешени 20 кг, а не 30 както на презокеанския полет. Поне официална така ни предупредиха. Тя дестинацията е такава, че не предполага да носиш тежки зимни дрехи и обувки, нито да оставяш място за локален шопинг, тъй че и 20 кг си ни бяха достатъчни.

# 117
Откъде си взимате дрехи с УВ защита? Гледам, че има в Декатлон, дали са добри?

# 118
Ако имате " вътрешен" полет в трансфера, там са разрешени 20 кг, а не 30 както на презокеанския полет. Поне официална така ни предупредиха. Тя дестинацията е такава, че не предполага да носиш тежки зимни дрехи и обувки, нито да оставяш място за локален шопинг, тъй че и 20 кг си ни бяха достатъчни.

Може при хидроплана и повече от 20 кг .но се доплаща .

# 119
Откъде си взимате дрехи с УВ защита? Гледам, че има в Декатлон, дали са добри?

Перфектни са в Декатлон, стига да има сега.
Миналата зима доста обикаляхме. Има голям спортен магазин на Симеоновско, там също имаше единични останали.
Вижте и онлайн. За мен беше много удобно, особено за детето, по-малка площ остава за намазване.
Аз бях впечатлена как са екипирани китайците - като нинджи, нищо не им се виждаше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт