Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 90

• 28 056
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Привет! Hug
Фенче Heart Eyes, е не помня всички снимки, но явно тия от премиерата на ХС са ми особено любими, щом се сетих за тая. Wink
Абсолютно съм съгласна за рускините и преводите на сериалите!
Диве Hug
Цитат
То крушката си имала опашка и в тт.
Сега намерих от къде тръгва приказката.

мисля, че всичко е тръгнало от една публикация в Поща.
https://www.posta.com.tr/beren-saat-ile-kivanc-tatlitug-yan-yana … elmediler-2233161
и спирам по темата Stop

Зейкад са на 5 място за най- обсъждани двойки - 2019 Peace

и тук пише нещо, ама като не мога да копирам текста Whistling

хубава нова седмица Hug

# 136
Айре  Heart Eyes  bouquet
Благодаря за всичко споделено!  bouquet Дано разберем за какво става дума  Thinking
Обаче, като прочетох Гонджа и веднага се сетих за тази сцена, много готино беше  Wink

Хубав ден!  Hug

# 137
превод>

Цитат
🆕❗Кванч Татлытуг в ближайшее время появится на сцене театра, где в настоящий момент играют Серенай Сарыкая, Щукрю Ойылдыз, Гекче Бахадыр, Шукран Овалы, Сонгул Оден, Онур Сайлак, Гонджа Вуслатери, Туба Унсал, Окан Баюлген, Озан Гувен. Kыванч Taтлытуг, одно из самых популярных имен на экране, готовится выступить с пьесой, написанной и поставленной Йилмазом Эрдоганом.
С две думи-пак се говори за театър - със СЦ и реж.-Йълмаз Е.
като източника не е официален. Peace

Фенче Heart Eyes, дясната снимка е ужас ooooh! Joy Joy
Но специално за тези, които не са го гледали/Пепи, Ире/
към 1:40 мин Joy

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 14:56 от Airra

# 138
Привет, сладурки:grinning:Flowers HibiscusNature Sunny!

Айре, Фенче, Ире, Диве, Пепи, Кате, Коте, Себи, Терзи Heart EyesFlowers Bouquet, благодаря ви за всичко споделено, прекрасни сте!!! Аз пак набързо Sad, но от сърце!!!

Ирка Heart EyesFlowers Blossom, съжалявам, че чак сега отговарям - да, гледам го Чукур - и то с голямо удоволствие (малко съм пристрастена към Арас Wink, но не е само това - много завладяващ и различен сериал). Ти гледаш ли?

Диве Heart Eyes, аз също много харесах новия youtube канал на Туба - тя по принцип има различно чувство за естетика, което много харесвам Simple Smile.

Айре Heart EyesFlowers Bouquet, Фенче, Heart EyesFlowers Bouquet, благодаря ви за всички видеота, преводи и анализи Kissing Heart! А Киво и Берен се държаха като цивилизовани, интелигентни хора - поздравиха се с усмивка, без излишни демонстрации, като нормални хора!

В тази връзка, да спомена, че изгледах сериала на Берен за Нетфликс и много ми хареса (за разлика от Защитникът). С нетърпение чакам и този на Туба...

Прекрасен ден!!!

# 139
Добър вечер! 🥰

Благодаря ви за споделеното, момичета! 💐💋
И аз като Ани 😍 днес съм набързо, че времето ми е кът тия дни. 🥴
Ани 😍, не го следя, но ММ го гледа и аз му хвърлям поглед понякога.

Какви са тези клипчета на Туба? Аз защо ли не съм ги гледала... 🧐

За случая с Берен и Киво е ясно- търсят под вола теле, но вече прекаляват с тези жълти измислици.

Май няма да е учудващо, ако Киво играе на театралната сцена. Това би било ново приключение за него, а той загатна за такива. Ще се разбере, но ще видим кога. 😀

Клипчето, както винаги, не го бях гледала и ми беше интересно. Много е чаровен този наш Къванч абсолютно винаги! 😍😍😍

Тази снимка за първи път я виждам.

По краят сме ние с ремонтните дейности, но винаги към края сме най- нетърпеливи и нямам търпение вече да се нанесем и да почна са си подреждам вещите. 😀

Хубава вечер!

# 140
Ании Heart Eyes wavey

Цитат
А Киво и Берен се държаха като цивилизовани, интелигентни хора - поздравиха се с усмивка, без излишни демонстрации, като нормални хора!
Peace Peace
ОО май Киво е застрашен от Арас в твоето сърце? Joy Joy
И аз гледам Чукур, но за мен сценариста бая се изчерпа.
Да видим сега  какви ще ги къдрят-Варто като разбра истината за Ямач и кой уби баща им..... Whistling

какъв клип ми попадна, с кадри от Сблъсък

Ире Heart Eyes, тая снимка излезе днес/ от това лято е/ Wink
Къванч се надявам да не е само в театъра. Crossing Arms
Днес питах Джанан в ТТ, тя още смята, че ще има и интернет сериал, Анна се намеси и тя е много объркана в това, което да очакваме. Те все още смятат, че ще има и ходене в Америка Whistling Тоя човек ще ни побърка smile3511
а това е личния канал на Туба-гледай, като имаш време Peace
https://www.youtube.com/channel/UCJUtDrRcvOwdYqBYRB168_A/videos

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 19:39 от Airra

# 141
Айре  Heart Eyes че кво му е пък на дясната снимка  hahaha Благодаря за клипчето, винаги се смея на него  Laughing Толкова е готин, непринуден и весел  Peace Страхотна усмивка има Heart Eyes

Значи все пак ще играе в театъра  Thinking Ами, пожелавам му успех, нека!  Peace И аз не вярвам да си остане само с театъра, убедена съм като Джанан , че ще има нов проект, но какъв  Thinking Дано скоро научим  Praynig
Ани  Heart Eyes благодаря за прекрасните гифчета!  bouquet
О, а аз още не съм изгледала Дар  ooooh!
Аз пък съм си желязна Кивоманка само, никой друг не може да ме пристрасти Wink
Ох, ужасен клип  ooooh!
Аз пък да споделя тази реклама тогава за добро настроение, много ме кефи този Илкер  Laughing

Ирка  Heart Eyes супер!  Peace
Лека вечер  Hug

# 142
Добро утро!  Hug

Намерих някои хубави нещица в архива  Peace
Цитат
Откуда, с какой планеты прилетел этот звёздный в хорошем смысле слова мальчик...Где так щедро наделяют умом, красотой, талантом... Посмотрите на него... в нём всё идеально: пропорции лица, тела...А глаза цвета неба, взгляд...В них светится ум, виден характер...Как он смог покорить сердца многих и многих людей разных национальностей и вероисповеданий...Откуда взял этот жизненный опыт, что бы создать своих героев с их болью, надеждами...Показать их так, что мы спустя годы продолжаем их помнить, любить, обсуждать, как будто это было вчера... Прошу, пусть подольше не угасает эта божья искра в его душе. Мы любим тебя, Кыванч Татлытуг.
Цитат
"Я увидел в аэропорту Кыванча Татлытуга. Я сказал ему: "Братец, можно я тебя обниму?". Я так волновался. Он ответил: "Иди-ка сюда, тигрёныш ". Он обнял меня, спросил как у меня дела. У него было совсем мало времени, но он смог уделить внимание мне. Мы с ним немного поговорили, да, он даже использовал реплики Кузея Текиноглу во время разговора со мной! Братец, я благодарю тебя, ты великолепный человек."

Цитат
Кога у нас на големия екран ще има истинска световна звезда ? У кого има такъв потенциал ? Къванч Татлъту!!! Какво ще кажете ?
Къванч Татлъту е главния герой в мечтите на младите момичета. Неговата физика е толкова съвършена, че се превърна в тема за обсъждане в учебниците на лицеите. Даже кучето му е красиво. Джем Давджан каза за него : " Дори и да се родя седем пъти, пак не бих бил толкова красив" Оцениха го всички, дори тези, които не обичат блондини. След успеха му в модния бизнес , го пуснаха от модния подиум и го взеха на студените снимачни площадки. Очите ни са виждали много ослепително красиви звезди , от модели до певци. Естествено, за него също говореха " ето, взеха го на екран заради красотата му" Но, Къванч показа, че сме грешили.
Отначало в "Гюмюш" след това в "Менекше и Халил " и в двата сериала Къванч е в ролята на красавец сърцеразбивач. Всичко изглеждаше твърде гланцирано, от оформлението на прическата до старанието в погледа да изрази любов. По това време си мислехме, че сме били прави, но сцените, в които той показваше гняв, разстройваше се, викаше , бяха предвестници на сериозни роли. Неговият голям възход стана сериала "Забранена любов" където нашият Бехлюл вече беше на висота и повече от естествено играеше сцени на гняв и с тази своя роля той успя да получи първата си "Златна пеперуда" След това, когато зрителите се бяха нагледали на  "Baby Face" Къванч се появи в сериала "Езел" в ролята на психопат  и си беше именно това. В тази роля Къванч се хареса на много и след това се случи това, което се случи. Нашият красавец с всяка роля изглежда все по-ефектно на екрана , неговият хонорар расте като на футболна звезда. За него започнаха да говорят все повече и повече. В сериала " Кузей Гюней " Къванч вече поразяваше с играта си. Той ругаеше - ние се възхищавахме, той плачеше - ние се възхищавахме, той пееше - ние се възхищавахме. И получи втора "Златна пеперуда" Вече всички роли са му по силите. От амплуато на " богато татково момче " той отива на все по-трудни роли, ролята на болен поет, след това играе ролята на  lumbersexual.
По-рано на екрана показваха единствено красиви женски тела. Сега турските телеекрани показват сцени и за женските очи, сега камерата снима от главата до петите Къванч излизащ изпод душа. Естествено, зрителите от женски пол застиват пред екрана. Вие решавате дали това е хубаво или лошо, но причината за предпочитане на Къванч не е в това, а в стремежът му да стане добър актьор. Той може и така спокойно да продължава да заработва много пари, но във филма " Сънят на пеперудата " отслабвайки до кожа и кости играе роля на чувствителен, неуверен в себе си герой, абсолютно противоположен на Кузей, Бехлюл. Също както Тарък Акин той можеше спокойно години наред да играе ролите на герои -красавци, но той предпочита да израства като актьор. Та може ли той да стане световна звезда ? Арабските страни ги покори отдавна - това е ясно , но главното естествено е Холивуд. Къванч е в началото на трийсетте. Видяхме Матю Макконахи , който до 40 годишна възраст играеше в сапунените сериали ролите на герои- любовници, но след четиридесетте стана легенда. Къванч говори английски - това е голям плюс. Той трябва както Шенер Шен да се научи да казва не на проекти, които се пишат заради високите рейтинги, за да заработва повече пари. Да отложи на страна романтическите роли и  да играе герои с труден характер , които много му се отдават. Той е смел, рискува, като играе различни роли.
Къванч се занимава с благотворителност не зарада пиара, а от душа.
Не се спира на достигнатото, мислейки " Аз се доказах, парите и така си текат" а се старае да работи над себе си.  
Така, де, като няма ново  Wink
Хубав ден!  Hug

# 143
Привет и от мен ☕☕☕
Точно така , Фени 🤗
Както казват "старо, но златно"😀 И аз съм на мнение, че вече само Холивуд му подхожда ❤
И съм настроена за това. Пък ще видим
Хубав ден 😀

# 144
Привеет!! Hug
Фенче Heart Eyes, мерси!! bouquet
от снощния ти пост...и мен никой друг не може да ме прастрасти Wink
моногамна съм Joy
Пепи Hug, ооо наминала си по обедно време! Wink
То, че му подхожда е ясно, но аз нямам такива настроения....за това си трябва и стабилна агенция, а тези с които работи Къванч май лежат на стари лаври..... но може и да греша в тази си преценка.
За театъра...рускините му се възхищават колко е последователен..и ще ги цитирам-"Радвам се за него,но не се радвам за себе си" Wink

и от мен малко архив....
Киво и Фарах репетират танца си Simple Smile бяха ги забравила

искам пак такъв нестандартен сериал.... Whistling Praynig
искам и Фиииилм!!! newsm45

и накрая за разкош, Башачка от днес Heart Eyes

..............
Едже е споделила това в ИГ Heart Eyes

носталгично към добрите стари дизи времена.....

.............
 ooooh! ooooh! Честито! #Cussing out

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 18:36 от Airra

# 145
Привеет!  Hug
Пепи  Heart Eyes Ами да!  Laughing
То и аз смятам, че напълно би му подхождал и Холивуд, защото Киво е добър колкото много холивудски знаменитости, че дори повече, не напразно американките полудяха по него след КСШ, но там да пробие турски актьор е много малко вероятно  ooooh! Но, виж да снима с някой европейски режисьор, защо пък не  Thinking
Айре  Heart Eyes така е, ние с теб сме много даже моногамни  Laughing Благодаря за всичко споделено! bouquet
Ммм ... Башак е страхотна на тази снимка!  Heart Eyes
Едже добре се е сетила за нашите сладури Кузи и Джемс, любими Heart Eyes
Кофти новина Sad Бог да го прости, добър актьор беше ...
Цитат
😔Реджеп Актуг, который сыграл в сериале "Запретная любовь" персонажа Хильми Онала, на 66-м году жизни скончался от хронической обструктивной болезни лёгких. Соболезнуем...

Joy Joy Joy И ние така  Laughing
Цитат
"Радвам се за него,но не се радвам за себе си" Wink
Нека да играе в театъра, ще стане още по-добър  Peace Това няма как да му попречи да си играе и в киното и тв-то, да не е единствения  Thinking
И аз искам и филм и сериал  Peace И много се надявам, че ще ни изпълни желанието нашето момче Praynig

Много кофти новина за старата версия на сайта #Cussing out
Утре ли започваше Мразовито ? Успех му желая на Алперен!  Praynig

От Чукурци Peace

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 20:45 от queen_fenka

# 146
Фенче Heart Eyes wavey

Мир на праха му на Реджеп А......

и на мен много ми хареса новата снимка на Башак Heart Eyes
за старата версия,,,,никога не съм готова да се разделя с нея #Cussing out
не стига ,че е ужасно дразнеща за очите новата-искрящо бял фон с черни букви, по-трудно се слагат снимки....но емотиконите ще ми липсват най-много, че новите са ужасен ужасон ooooh!
Скрит текст:
един от най-използвания от мен-търкалящото се човече за смях, в новата версия изглежда като китаец , на който му тече носа Mr. Green
До сега съм си играла да си запазя голяма част от старите емотикони Wink
Ай стига съм мърморила, квот такова Whistling

Да, утре започва Мразовито, дано имат късмет!! Peace

нещо готино Simple Smile

лека Hug

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 00:37 от Airra

# 147
Добра да е вечерта ви!

Айре 😍 Фенче 😍 Пепи 😍,
Благодаря ви за интересните постове, с удоволствие ви прочетох! 💐😊

Дано играе Киво в театъра, щом толкова много иска- нека! Но няма да ни остави само с това, според мен! Присъединявам се към отбора на искащите и филм, и сериал. Би било чудесно, бомбастично. 😍
Та и Башак на последната снимка е бомба. Много красива жена!!! ❤

Ей, Джемс и Кузи много ми липсват, но скоро ще да е “срещата” ми с тях. Искам да стигна вече до тези снимки, които Хиля е споделила.

Да почива в мир Реджеп!

На Къванч би му подхождал Холивуд, но смислен проект, че напоследък повече се славят с бози, поне според мен.  😀

Ооо, Айре 😍,
Привет! Чудесно гифче!

Ей така исках и аз. 🥺

Класаааа!!!

Хубава вечер!

# 148
Ире Heart Eyes wavey

Дано играе Киво в театъра, щом толкова много иска- нека! Но
няма да ни остави само с това, според мен! Присъединявам се към отбора на искащите и филм, и сериал. Би било чудесно, бомбастично. 😍
smile3521
да мислим позитивно и да се надяваме! Wink

Цитат
Ей така исках и аз. 🥺

Следващото ти ходене до Инстанбул, ще го гушнеш Joy Joy

много хубави Peace

,,,,,,,,,,,,,,

# 149
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Позагубих се, но не съм ви забравила. Искам да ви честитя всички отминали празници, на които пропуснах да бъда с вас и да ви почерпя днес за моя..."Животът сам по себе си е най-прекрасната приказка."Ханс Кристиан Андерсен
 Преди 52 г. на този ден започна моята приказка....Почерпете се за мое здраве...
Скрит текст:
И знаете с какво ще ви поздравя още нали.... Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.vbox7.com/play:a6698042fd
Прекрасен ден на всички в темата.....

Общи условия

Активация на акаунт