Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 90

• 28 047
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Ире Heart Eyesпривеет, как са нещата при вас? Simple Smile
Фенче Heart Eyes
за Осанката!! smile3521
Ще има качествен превод, но днес бях заета... Whistling
Кузея най после го финишираха в Испания след големи мъки и съсипването му/местене на часове/ от канала Дивинити Close
Но в ТТ срещам страхотни испански фенки на сериала и на Киво, които са се зарекли да изтрият канала Mr. Green
Не случайно финала влезе в ТТ тренда.

И Чаго е в компанията на Къванч, Джем и тоя брадатия аркадаш Wink

един елементарен тест Wink
https://www.wannart.com/kivanc-tatlitugun-kiyafetlerinden-dizile … ulabilecek-misin/

лека Hug

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 22:10 от Airra

# 121
Айре  Heart Eyes тенкс!  bouquet
Е, за нас е прекалено елементарен този тест, да  Laughing

Цитат
10 soruda 10 doğru!
Vaaay! Sen bu işi biliyorsun!
Няма проблем за превода, когато успееш  Peace
Ами ... изгубиха испанците с този тъп канал, но това е положението Whistling Е, все пак успяха да го гледат някои фенове, та дори и през нощта  Mr. Green

За лека нощ един сладурчо  Heart Eyes

# 122
Привет! Hug

и тая снимка е страхотна! Heart Eyes

хубава неделя! Hug

# 123
Привеет!  Hug

Айре  Heart Eyes  bouquet
Снимката е страхотна! Peace Ама наистина изглеждаше класно наш патрон, да му се ненагледаш Heart Eyes
А пръстените са ги отбелязали и подругите също, този път учудващо без негативни коментари Wink

Да видим кога ще научим нещо ново около работата на патрона, нямам търпение вече Thinking

Хубава неделя!  Hug

# 124

Превод на пресконференцията
Журналист: Kъванч, добре дошли. Как сте ?
Kъванч: Здравейте, аз съм добре. Вие как сте ?
Журналист: Благодаря. Дойдохте на церемонията по награждаването на " Звезди на годината" ...
Kъванч: Да, тук съм. Пожелавам на всички приятна вечер. Аз също съм много щастлив, в добро настроение. Много ми е интересно как ще протече вечерта. Затова поздравявам с цялото си сърце всички, които ще получат награда тази вечер.
Водещ: Вие посещавате мероприятия избирателно. Не винаги ходите на церемониите по награждаването ...
Kъванч: Не, да не наричаме това избирателност. Обикновено моя график не го позволява.За това става така.Но се старая винаги да ходя там, където ще бъда награден.
Журналист: Какви са вашите бъдещи планове за 2020 ? В какви проекти ще участвате? Говори се, че ще играете в театъра ...
Kъванч:Да. На първо място, нека новата 2020 г. да донесе спокойствие и мир на целия свят. Искам всички да живеят в мир. Не искам да чувам и една дума за война, я която и да е точка по света. Искам място, където хората се обичат едни други. Нека всички са щастливи. (Мелодията започва да свири и Къванч се усмихва) Колко навреме. Музиката е точно по темата. Желая на целия свят мир през 2020 г. Нека всичко да е наред и всички да бъдат щастливи.
Журналист:А за вас какво си пожелавате?
Kъванч: На първо място, за мен здраве, щастие, спокойствие.Иска ми се да зарадвам публиката с няколко проекта, които ми харесват и които публиката ще хареса. В които ще намеря себе си.
Журналист:Има ли нещо, което не можахте да направите през 2019? Или нещо, което оставихте недовършено и искате да го завършите през 2020?
Kъванч: През 2019 г. това, което не можах да направя ... Не, нямаше нищо такова. Но, имам желания. Дай Боже, да се сбъднат.
Журналист:Казахте, че ще построите приют за животни?
Kъванч: Това е една чувствителна тема. Не съм казвал директно и дума за това. Радвам се, че ме питате и мога да ви отговоря направо. Не съм казвал такова нешо, но много ме е грижа за животните. И разбира се бих искал да направя нещо наистина правилно и подходящо, но в контакт с отговарящите за това асоциации и хора.

Журналист: Вашата роля във филма "Организирани дела -2" стана любима на публиката. Ще има ли такива специални проекти в бъдеще?
Kъванч: Ако има, аз ще съм в него. За мен е много вълнуващо да се превъплъщавам в нови и различни герои на екрана.
Журналист: Качили сте няколко килограма за ролята? Как ги свалихте?
Kъванч: Да. Качвам и свалям от време на време. Понякога за роля. Понякога нямам снимки, чувствам се свободен и релаксирам. Сега ме виждате така, снимате ме. Случва се от време на време. Имате ли още нещо специално, което да ме питате?
Журналист: Вие сте много запален по природата, Kъванч бей. Да очакваме ли нови приключения?
Kъванч:Има някои чисто нови приключения, които ме очакват.  Какво друго мога да кажа по този въпрос? Хубава вечер на всички. Ще се видим.
Журналист: Вие ходихте на лагер, скоро?
Kъванч: Да.
Журналист: Бихте ли искали да обикаляте света, след като обичате природата?
Kъванч: Разбира се, че бих искал. Защо не? Вече съм го правил, бих искал да продължа и в бъдеще.Знаете, че аз съм страстно увлечен по природата, морето, сушата и горите.

Фенче Heart Eyes bouquet
според мен се зареди с търпение Wink Whistling
А за плювките ВК, напоследък забелязвам една позитивна тенденция в 2 групи, което може само да ме радва!! Simple Smile
 Heart Eyes

още една нова

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 16:49 от Airra

# 125
Здравейте в неделя! 😍

Ей, чудесни сте! Много хубави неща сте споделили! 💐💐💐

Фенче 😍💋,
Много е класен Къванч, така си е! 🤩

Айре 😍💋,
Има си още работа, но се надяваме до края на другата седмица вече да се нанесем.
Благодаря, че попита! 💐 Благодаря и за допълнения превод! 💐

Киво говори за няколко проекта и за приключения! Супеееер!!! 😍😍😍

Желая ви хубава вечер!

# 126
Айре  Heart Eyes много благодаря за превода!  love001 Гледам,  края се различава от руския превод, чудех се каква е тази красива негова природа  Laughing, а и някой си е доукрасил думите му, изобщо не се споменава жена му  Laughing
Да, ще трябва да се запася с много търпение  Mr. Green Вярно, че нищо конкретно не каза, но важното е, че говори за проекти, които иска да направи, а не говори, че ще си почива, и това ме удовлетворява за сега  hahaha
Много хубав на новата фотка  Heart Eyes
Тази не си я спомням  Thinking

Ире  Heart Eyes  bouquet Нали ? И аз на това се изкефих  Wink Много се радвам, че сте успели бързо да приключите с ремонта, една седмица ще мине бързо Peace
Хубава вечер!  Hug

# 127
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новините, преводите и споделеното!!!
Минавам да рапортувам, че съм закачила четвъртата Звезда на Къванч.
Хареса ми стайлинга му, и очаквам моя човек да се появи без звезда,
но с такава дрешка >>>

Церемонията беше много вълнуваща.  
Имало е размяна на думи и жестове, между Къванч и Берен >>>

И  да отбележа, че много ми харесват клиповете на Туба >>>

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 19:25 от * Diva *

# 128
Привет, момичета 😀
Айра, благодаря много за превода.
Аз пък съм настроена до края на месеца, даже по-рано да имаме изявление за новия проект. Такова ми е усещането.
Диве, видях това видео при рускините и много голямо обсъждане има. Аз пък се чудя какво толкова има да се обсъжда. Това, че някои търсят "под вола теле" си е тяхна работа. Та те са колеги , напълно нормално е да се поздравят. Така или иначе са напълно наясно, че всяко тяхно движение се следи под лупа. Едно рускиня беше написала, че Къванч са го разделили на молекули феновете със снимките от награждаването 😂
Но пък Къванч си е Къванч, бляскава вечер и после в морето, където явно се чувства най-добре.
Ире, та Вие сте много бързи👌 Браво на Вас . После ще ти е много хубаво 🤗
Снимката с пръстена е страхотна.
Най-после натрупа сняг ❄❄❄ и съм много щастлива днес 😀
Лека😍😍😍

# 129
ОО има движение в темата Simple Smile
Ире Heart Eyes, браво направо сте към края! Wink
Диве Hug, и мен ме впечатли последното видео на Туба, много нестандартно!
мерси за допълненото инфо!
и за гифчетата с Киво и Берен...и аз щях да ги слагам, ама ме домързя....
Пепи Hug драмата е, не че двамата са се поздравили, а че турските жълтури писали, че не си били казали и дума и м/у тях имало студена война Mr. Green
Та на гифчетата се вижда, че Берен му помахва с ръка, а Къванч й кимва с умивка, след като са го разкостили на пиксели Joy Joy

Фенче Heart Eyes, да има разлика в края.
аз съм превеждала това, което чета на англ.
И за проектите, пак Peace....да видим какво ще се случва Whistling Киво няма как да каже, че тепърва ще си почива, не е в стила му, каза го след края на Сблъсък и така си беше Wink
за снимката, която не помниш....по принцип съм я виждала и се сетих откъде е...премиерите на ХС, май Холандия Thinking много съм добра bowuu

ако ви се гледат всички снимки от тогава:
https://www.facebook.com/pg/I-Love-Kivanc-Tatlitug-BG-Fans-58139 … d=954773751354430

Лека Hug

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 21:11 от Airra

# 130
  • AMS

Дружки, много се старая да избягвам подругите, да коментирам коментарите им,
да ги посочвам като източници, не само за Къванч, а за който и да било.
Гифчетата ги свалям  от тт и не съм ги сложила, за да дразня,
и да предизвиквам негативни коментари!!!
Забелязах още на церемонията, че има някакво засичане на Берен и Къванч.
Радвам се!!! Много се радвам за това!!!
И с Туба да се бяха засекли, и с друга партньорка, пак щях да се радвам!!!
Не им е за пръв път на Къванч и Берен да се засичат
и естествено да не се разминават като непознати.
Така беше и на наградите на GQ, така беше и преди години
за набирането на средства за пострадалите при земетресение във Ван.
Имат и други срещи на публично място сигурно, за които не се срещам в момента.
Извинете, че подпалих!!!
Отивам да закача и четвъртата звезда на Берен.
Лека вечер!!!

# 131

Дружки, много се старая да избягвам подругите, да коментирам коментарите им,
да ги посочвам като източници, не само за Къванч, а за който и да било.
Гифчетата ги свалям  от тт и не съм ги сложила, за да дразня,
и да предизвиквам негативни коментари!!!
Забелязах още на церемонията, че има някакво засичане на Берен и Къванч.
Радвам се!!! Много се радвам за това!!!
Скрит текст:
И с Туба да се бяха засекли, и с друга партньорка, пак щях да се радвам!!!
Не им е за пръв път на Къванч и Берен да се засичат
и естествено да не се разминават като непознати.
Така беше и на наградите на GQ, така беше и преди години
за набирането на средства за пострадалите при земетресение във Ван.
Имат и други срещи на публично място сигурно, за които не се срещам в момента.
Извинете, че подпалих!!!
Отивам да закача и четвъртата звезда на Берен.
Лека вечер!!![/i]
В случая, това, което четох ВК е в защита на Берен и Киво, срещу драсканиците на турските медии/които са уникални Mr. Green/
Вярно, че са ненадминати в коментарите си ooooh!, но пък и без техните преводи, нямаше да имаме и 10% от интервютата на 1 стр. Та малко ги защитих Wink..... а ние тук си пишем съвсем спокойно, няма дразнене и негативни коментари, споко!

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 13:38 от Airra

# 132
Диве, надявам се, че аз не съм станала причина да подпалиш 😀  Много, много харесвам Берен. Просто ми беше чудно защо е целия този шум, но вече Айра ми разясни😀 за което благодаря.
Лека 😀

# 133
  • AMS

Дружки,  извинете ме още веднъж!!!
То крушката си имала опашка и в тт.
Сега намерих от къде тръгва приказката.
От туит, чиято авторка казва,
че не са говорили, не са се поздравили
и Къванч е напуснал церемонията заради Берен,  ...
https://twitter.com/GamzelikKrdnz/status/1216077488234934273
Айре, благодаря за разясненията!!!
Видях ги след като пуснах поста за съжаление.
За подругите, преводите им от турски, ме карат доста често да си мисля,
че не знам изобщо руски.
Благодарна съм на Фенка за преводите в темата на български!!!
Пепи, няма никакъв проблем!!!
Лекинка!!!

# 134
Добро утро!  Hug

Айре  Heart Eyes страшна си!Как помниш от къде са различните снимки, признах те  Peace
Пепи  Heart Eyes а, дано да познаеш!  Praynig Ние пък нямаме още сняг, и аз съм много доволна, не обичам зимата  Wink
Диве  Hug благодаря! bouquet
Страхотен гиф  Peace

Това не го разбрах, честно казано  Thinking
Цитат
За подругите, преводите им от турски, ме карат доста често да си мисля,
че не знам изобщо руски.
Аз лично съм им много благодарна на подругите за преводите. Сега, когато вече има и анг. преводи е добре, но преди това  newsm78 И сериали на бг. нямаше да можем да гледаме, защото главно от руски се превежда Peace Това, че има ненормални и филмирани и сред тях, както навсякъде, си е отделна тема  Mr. Green
Хубав ден и успешна нова седмица!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт