Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 90

• 28 044
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Привет следобедно, момичета!

От все сърце ви благодаря за всичко споделено- за прекрасните снимки, за великолепните гифчета, за преводите!!! Благодаря! 💐💋💐

Тази церемония се появи толкова неочаквано за мен и така ме зарадва- патронът получи още едно признание, а и го видяхме в целия му блясък. Неговият блясък е чарът, земността, добрината. Има много хубави желания за 2020. Дано се сбъднат! Някои от тях засягат всички нас. ❤

Чудесен е, обожавам го!

Радвам се и за последната новина, Айре 😍!

И чакам с огромен интерес изненадата ти! 😍

Желая ви страхотен остатък от деня!

# 106
Терзи  Heart Eyes  bouquet
Айре  Heart Eyes да, мисля, че са си спестили някои изречения подругите Laughing
А ето какво казва и след церемонията :
Цитат
Интервю с Kъванч Татлъту след церемонията по награждаването " Yılın Yıldızları / Звезди на годината "

Журналист: Вашата роля във филма "Организирани дела -2" стана любима на публиката. Ще има ли такива специални проекти в бъдеще?
Kъванч: Ако има, тогава ще продължим. Ако има, ще направим. Бях много развълнуван. За мен е много вълнуващо да се превъплъщавам в различни герои на екрана.
Журналист: Качили сте 7 кг за ролята?
Kъванч: Да. Качвам и свалям от време на време. Понякога за роля. Понякога нямам снимки и планове. Тогава си взимам почивка и се оставям на спокойствие. Вие сами виждате, следите. Случва се. Имате ли още въпроси? Някакви специални теми?
Журналист: Вашата природа е много красива, Kъванч бей. Да очакваме ли нови приключения? Ще има ли продължение?
Kъванч: Слушай, приключения относно природата винаги се очакват. Очакват се съвършенно нови приключения. Какво друго мога да кажа по този въпрос? Хубава вечер на всички. Ще се видим.
Журналист: Вие струва ми се сте ходили на лагер?
Kъванч: Да.
Журналист: Е, най-накрая ще попитам.
Kъванч: Да.
Журналист: Бихте ли направили нещо като околосветско пътешествие за съпругата си? В крайна сметка плановете ви за природата бяха за любимата ?
Kъванч: Разбира се, че ще направя. Защо не? Вече сме го правили. Правили сме го по-рано и искаме да продължим и в бъдеще. Знаете, че аз съм страстно увлечен по природата, морето, сушата и гората.
Излиза, че наистина е направил шкембенце за ролята на Сарухан, не е било изкуствено hahaha Thinking  newsm78 А как не забелязахме интересно  Laughing

Чакам изненадката  Wink
Ирко  Heart Eyes много хубаво си го казала, благодаря bouquet
Цитат
Неговият блясък е чарът, земността, добрината. Има много хубави желания за 2020. Дано се сбъднат! Някои от тях засягат всички нас. ❤
Joy Joy Joy Joy виждали ли сте го такова бебе  newsm78 За пръв път виждам тази снимка, не знам от къде са я изкопали КТ Глобъл  Thinking

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 17:27 от queen_fenka

# 107
Ире Heart Eyes радвам се да те видя!! Simple Smile
Фенче Heart Eyes, това е втората част на брифинга
Благодаря, че си превела и нея!! bouquet bouquet
в това видео се чува по-добре.
https://www.youtube.com/watch?v=-FXyCYfJavI
но си чакам и англ. превод Peace
общо взето тъпи въпроси Confused
и как лъжат тия турски журналя, нямам думи/за приюта за животни/ ooooh! Joy

и аз не съм виждала тая снимка на младия Къванч Wink
а тук какъв поглед вади Crazy

изненадата е, че с програмата, с която правих клипа за НГ могат да се слагат и суб-ри.
И сложих на това видео Wink добре се получи bowuu

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 19:29 от Airra

# 108
Фенче 😍,
Благодаря и за този превод! 💐
Олеле, още не мога да повярвам, че шкембенцето е било истинско. 😁 Ама наистина Саруханчо беше много интересен и забавен образ. Много добра комедия е Организето 2. Много ми хареса, имаше добър замисъл.
Снимката не сме я виждали, защото е направена с програмата Faceapp. Тя дава възможност да видиш как бо изглеждал някой като млад и като в стара възраст. Поне така си мисля, защото аз съм я използвала, че ми беше интересно да се видя. 😁

Айре 😍,
Браво на теб, мила! 💐 Знаех си, че ще има видео. 😎 Е, така със субки е сто пъти по-добре. Страхотен е Къванч, ама и Ханде я разбирам, хехе.

Хубава вечер!

# 109
Ехеее, Айре  Heart Eyes браво на теб! smile3501 love001
Супер е станало, благодаря!  bouquet

Ирка  Heart Eyes а бе и аз заподозрях, че има нещо, някак неестествена ми беше тази фотка, а и той като много млад беше много рус, чак сега си дадох сметка какво не ми е тамам  Wink
И аз не мога да повярвам  Wink Кога пък е направил този корем, нали постоянно го следяхме в реала, добре се е прикривал  Wink Той е много висок и сигурно 7 кг. отгоре не са му личали, но шкембенцето  Thinking Нали акцията по спасяването на костенурчетата беше тогава, изобщо не ми се видя надебелял  hahaha А бе явно го е надувал във филма, няма друг начин  Party
И ОД-2 и Сблъсък бяха великолепни! Peace Не вярвах, че ще ми хареса турска комедия, но е факт, смях се от сърце Laughing
А Кадир и Зейно ми откраднаха сърцето  Heart Eyes

Лека вечер!  Hug

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 21:18 от queen_fenka

# 110
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви снимките, видеата, преводите
и за всичко споделеното!!!
Радвам се много  за 18-те награди Звезди на годината
от Техническия Университет на Истанбул за 2019 г.
Къванч за най-добър артист в сериал,
Берен със специалната награда за чест.
Искам да уточня нещо по въпроса с наградите.
Нали знаете, че нямам мира докато не сглобя www - кой, кога, къде, защо, -  www
Наградите на Техническия университет Звезди на годината
се връчват по традиция в началото на следващата.
Та на наградите /10-то издание/ за 2011 г. Берен печели за Фатмагюл, а Къванч за Кузей.
На церемонията  /12.01.2012. / не са се засичали.
За Берен не съм намерила снимка и явно не е присъствала,
а Къванч е присъствал >>> https://youtu.be/KNGxtHWBjQw
Ето инфото от тогава със стари снимки колажи  14.) Берен 15.) Къвнч >>>
https://www.gecce.com/haber-yilin-yildizlari-odulleri-sahiplerini-buldu

На тази сборна снимка от вчера Берен е с наградата за ЗП за 2009,
а Къванч е за Кузей за 2011 >>>

А на тази пак от вчера Берен е с наградата за 2013 за Моят свят,
а Къванч е за 2012 за Кузей >>>

Ето наградите /11-то издание/ за 2012 >>>
haber-roportaj gayesokmen
https://youtu.be/D4-fvooKT5U

# 111
Привет, момичета 😀
Благодаря Ви за преводите🤗🤗🤗
Айра, със видеото е станало страхотно.  И отново много галантен. Още вчера ми направи впечатление как даде път на Ханде за снимки на сцената. Да и завиди човек.
А за корема в ОД2 доколкото си спомням, някой беше питал Башак и тя беше отговорила, че е естествен. Поне такъв спомен имам.
И каквото и да си говорим пак е номер 1.  Като се има предвид , че не е снимал от 8 месеца, че крие много личния си живот.
Много съм съгласна с думите на Ирка, земен, здраво стъпил на земята, с уважение към събеседниците му и в същото време се усеща респекта, който внушава.
Харесаха ми и думите на водещия, когато му благодари, че не само е красив , но и много талантлив.
Диве, благодаря за информацията. 🤗 Обичам така.
Лека, момичета.
Намислете си желание. Днес има лунно затъмнение и пълнолуние ,и желанията се сбъдвали 😍 Хубаво било да се изрекат 😁
От мен, прекрасен проект за Къванч.

# 112
Диве Hug знаех си, че ще внесеш яснота по наградите, Благодаря bouquet
Фенче Heart Eyes, Ире Heart Eyes Пепи Hug тенкю!! Simple Smile
Това с корема ми е все още неясно Whistling
тия 7 кг трябва да са се натрупали навсякъде и по лицето, не само по шкембето Peace
освен да е бил на бирена диета Joy Joy
и на акцията с костенурките=нямаше шкембе Peace
Ире Heart Eyes
Цитат
Снимката не сме я виждали, защото е направена с програмата Faceapp.
точно, снимката е модифицирана с програма, не е натурална, затова не сме я виждали Simple Smile
Пепи Hug Peace
абе няма грешка нашия човек! Heart Eyes
ааа оки, ще си пожелаваме!!! Peace

виждат му се тръпчинките Simple Smile

лека Hug

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 22:28 от Airra

# 113
Добро утро!  Hug

Диве  Hug благодаря!  bouquet
Пепи  Heart Eyes така да е, каквото си си пожелала да се сбъдне!  Praynig Не зная защо, но все си мисля, че другия месец вече ще разберем заради какъв проект Киво отказа ролята на Ататюрк  Thinking Дано си заслужава  PraynigИмам подозрения, че е свързан или с Нетфликс или с Амазон, да видим дали ще позная  Laughing
Цитат
Список турецких актеров из 10 тысяч самых разыскиваемых в базе IMDB, которых международные зрители хотели бы видеть в сериалах Нетфликс:

1. Кыванч Татлытуг
2. Демет Оздемир
3. Халюк Билгинер
4. Хазал Кая
5. Туба Бюйюкюстюн
6. Джан Яман
7. Джансу Дере
8. Дамла Сонмез

Хубав ден ви пожелавам Hug

# 114
  • гр. Върбица обл. Шумен
Щастлив предиобед, момичета! Heart Eyes

Допреди малко гледах награждаването на Къванч по шоу канала. На голям екран си е друго. Нищо не разбрах от това, което сподели, но поне се наслучах на сладурската му носовка. Наистина е отслабнал доста, но много младее. Странно облекло са си избрали наградените... Серенай ме изненада най-много.

Приятен почивен ден

# 115
Хубава събота! Hug

Кате Hug, гледа го по Шоу тв, ли?
Как така не си разбрала какво каза, нали има превод в темата на думите му Wink
на тия награди май не ходят много официално облечени,а Серка си беше в нейния си стил Laughing
Фенче Heart Eyes, аз пък нещо нямам никакви предчувствия....пъъълна мъгла ми е Wink
ето и другия превод

рускините са превели почти всичко
ще го сложа на бг. по-късно.

забелязали са на ръката му тоя пръстен с буквата Б, който носеше преди Wink

Скрит текст:

Башак е споделила пълнолунието и е тагнала Къванч

още една нова снимка
прекрасен Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 13:25 от Airra

# 116
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, да, гледах Киво по Шоу тв (имаме няколко турски ТВ), беше някакъв репортаж, не го "хванах" от самото начало. Прочетох превода, (благодаря за което), но не разбрах коя част от него излъчиха. Нямаше я дъщеря ми да превежда, та... само звук и картинки. :blush

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 14:15 от Екатерина Кузманова

# 117
Кате, ясно Simple Smile

продължавам с разни нови неща
пак от наградите......

Къванч и компания са отново за риба на гръцките о-ви
Предполагам и Башак е с него, съдейки по снимката от ИГ, която доколкото разбрах е негово дело.
https://www.instagram.com/p/B7KxGi1ph7_/

# 118
Здравейте в събота! ❤

Надявам се да прекарвате деня си чудесно.

Благодаря ви за всичко споделено, момичета! 🤗
Церемонията ни се отрази много, много добре- голяма глътка свеж въздух. Друго нещо е като освен снимки има изявления, клипчета. 😍😍😍

Къванч отново прави това, което му харесва и успкоява- супер! 🙏

Хубав остатък от деня!

# 119
Привет, отново!  Hug
Айре  Heart Eyes Ире  Heart Eyes Кате  Hug bouquet
Ире  Heart Eyes да, добре ни дойде тази церемония, друго си е да го видиш на живо, не само на снимки  Peace
Кате  Hug супер, че си успяла да го видиш на голям екран  Peace
Айре  Heart Eyes много неща си споделила, благодаря!  bouquet Страшно ми хареса клипа след награждаването  Peace Божеее, само каква осанка има това момче ... каква походка, е ми неповторим ми е, няма аналог за мен Heart Eyes Както каза и Пепи  Heart Eyes
Цитат
земен, здраво стъпил на земята, с уважение към събеседниците му и в същото време се усеща респекта, който внушава.
Снимал е снощното пълнолуние явно, много красива снимка  Peace
Викаш мъгла ти е около новия му проект Laughing Е, дано се разсее скоро  Praynig

Превода на подругите е доста посъкратен, от момента, когато пуснаха силната музика и Киво не чуваше добре въпросите, които му задаваха. Поне две, три изречения не бяха преведени. Сигурно не е нещо важно, но все пак да видим какъв ще е и английския превод,че искам да знам всичко  Laughing
Цитат
Вчера, 10 января состоялся гранд-финал сериала "Кузей Гюней" на испанском телеканале 'Divinity'. Поклонники поддержали сериал хештегами #GraciasKuzeyGüney и #Kuzey, которые сразу же оказались в тренде Испании.

Все по-красив става с годините  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт