Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 90

• 28 035
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Ох, Айре 💋,
И аз бих написала същото като момичето от последната снимка. 😀 Първо няма да повярвам, после ще полудея от кеф. 😀😀😀

# 91
Айре  Heart Eyes супер, че е имало и пресконференция!  Peace

Ще има какво да превеждаме и четем!  Wink
Кате  Hug bouquet
Мили дружки, благодаря ви, че споделихме тази хубава вечер!  Heart Eyes

# 92

Привет мили момичета Hug Hug Hug

Да му е честита наградата на нашето прекрасно момче!!!

И Берен е наблизо. Hug

Приятна вечер Hug

# 93
Ох, Айре 💋,
И аз бих написала същото като момичето от последната снимка. 😀 Първо няма да повярвам, после ще полудея от кеф. 😀😀😀
сега забелязах Wink...нормална реакция Joy Joy

Фенче Heart Eyes, превода лесен, дано да се отпусне да каже нещо по-съществено!! Whistling
Иначе се радвам, че най-после си го видяхме, в отлична форма!! Heart Eyes

Себии Hug wavey радвам се да те видя!!

тука е чоооок гюзел Crazy Heart Eyes

# 94
  • AMS
Дружки, голяма радост наистина!!!
Не съм се съмнявала във формата на Къванч!!!
От брифинга  >>>
"Много съм щастлив ...
Великолепна организация ...
Много съм щастлив ... >>>

# 95
Диве Hug Peace

Дружки Heart Eyes благодаря, че бяхме заедно и тази вечер!! bouquet

# 96
Айре, Фенче, Ире, Диве, Кате, Себи Heart Eyes Flowers Bouquet, благодаря, милички Heart Eyes!

# 97
Себи  Heart Eyes  bouquet
Диве  Hug благодаря!  bouquet
Айре  Heart Eyes едва ли е споделил нещо за бъдещ проект, но дано!  Praynig
Ани  Heart Eyes мммм ... шекерчето ни!  Heart Eyes bouquet

Благодаря на всички, лека и синеока!  Heart Eyes

# 98
Момичета, много, много се радвам 👏❤ Наградата е на 100% е заслужена, но още повече се радвам, че отново видяхме Къванч. Просто прекрасен 😍 В ИГ пишеше:Историята се повтаря 2012 Берен и Къванч, 2020 Берен и Къванч. Истина ли е това?🤔
Дали е казал нещо за бъдещ проект ?
Дано скоро го преведете.
Изглежда в страхотна форма.

И аз да повторя

Лека ❤

# 99
         Hug Hug Hug Hug Hug

А аз сега да ви се извиня ,че постнах вече  показани снимки от вас,но толкова се зарадвах на наградата-абсолютно  заслужена ,на супер перфектната му форма -като младо момченце е ,на прекрасното му настроение и излъчване, че върнах само 2-3 страници назад и хоп  Wink това което  харесах най-много.

Наистина изглежда и му личи ,че е щастлив.Диве bouquet

Дружки, голяма радост наистина!!!
Не съм се съмнявала във формата на Къванч!!!
От брифинга  >>>
"Много съм щастлив ...
Великолепна организация ...
Много съм щастлив ... >>>

Мисля ,че знаете колко много харесвам Берен LaughingРадвам се и за нея. smile3508 newsm51

Ще спя спокойно .И на вас пожелавам лека нощ Hug      

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 00:29 от sebilMM

# 100
Добро утрооо!  Hug

Пепи  Heart Eyes bouquet И аз съм много щастлива и за наградата и за това, че си го видяхме най-сетне Peace Изглежда перфектно!  Peace
Себи  Heart Eyes  bouquet О,няма никакво значение, джанъм - колкото повече, толкова по-добре, а и как да не повториш тази красота ? Heart Eyes

Американките вече са превели награждаването  Peace Айре  Heart Eyes ти си Laughing Praynig

Хубав ден, дружки!  Hug

# 101
Привет! Hug

Пепи Hug Simple Smile
да, през 2012 и сега през 2020, Берен и Къванч са вземали тази награда.
Себи Hug Simple Smile
Фенче Heart Eyes bouquet
превод на видеото>>
https://www.youtube.com/watch?v=aKF8aQoCF6Q&t=1s
Водещ: За да представим наградата „Най-добър актьор в сериал“ през 2019 г., каним на сцената вице-президента Ханде Йълдъръм.
Ханде: Най-харесван актьор в сериал за 2019 г.-Къванч Татлъту.
Водещ: Искам да кажа нещо преди Kъванч, ако Къванч ще позволи.
K: Моля.
Водещ: Нашата приятелка Ханде, която организира тази вечер от самото начало, запази Къванч за себе си. Ханде! (смее се) Права си, Ханде. От гледна точка на жените, разбира се, че си права.
K: Радвам се да те видя, Ханде. Добър вечер на всички. Великолепна атмосфера цари в залата. Миналата година бях награден от приятелите на Техническия университет в Йълдъз, но поради снимките на сериала, който имах, за съжаление не можах да присъствам на събитието. Но, сега съм тук. Много, много благодаря на всички. Всички сте прекрасни. Благодаря ви отново, че ме смятате достоен за тази награда. Поздравления за всички, получили наградата тази вечер. Още веднъж желая на всички приятна вечер!
Водещ: Поздравяваме го също. И искам да кажа нещо последно. Искам да благодаря на Къванч, че винаги е доказвал, че може да си красив и много талантлив едновремено.

Пресконференцията след това Peace

има превод на руски Peace>
Скрит текст:
Интервью Кыванча Татлытуга перед церемонии вручения премии “Yılın Yıldızları / Звёзды года”.

Журналист: Кыванч, добро пожаловать. Как Вы?
Кыванч: Здравствуйте, всё хорошо. Как сами?
Журналист: Спасибо. Вы пришли на церемонию награждения премии "Звёзды года"...
Кыванч: Да, мы пришли сюда. Всем желаю приятного вечера. Я также очень счастлив. В хорошем настроении. Мне очень интересно как пройдёт вечер. Поэтому, поздравляю всех обладателей премии.
Ведущий: Вы посещаете мероприятия выборочно. Не всегда ходите на церемонии награждения...
Кыванч: Нет, не будем называть это выбором. Обычно, у нас не совпадают расписания. Поэтому. Кроме этого, я всегда стараюсь посещать церемонии награждения.
Журналист: Какие у Вас планы в будущем? Говорили что будете выступать в театре...
Кыванч: Во-первых, пусть новый 2020 год принесёт для всего мира покой и мир. Хочу чтобы все жили в спокойстве. Не хочу слышать ни слова о войне. Пусть люди будут любить друг друга. Пусть все будут счастливы. (Мелодия начинает играть и Кыванч улыбается) Как раз вовремя. Красиво сыграли под мои слова. Желаю всему миру полного спокойствия 2020 года. Пусть всё будет хорошо и все будут счастливы.
(К сожалению из-за музыки не слышно вопросов журналиста)
Кыванч: В первую очередь, для меня здоровье, счастье, спокойствие и хотелось бы работать в проектах которые мне нравятся и также хочу дарить зрителям проекты, которые им будут приятны.
Кыванч: 2019 году то, что я не смог сделать...Нет, не было ничего такого. Но, у меня есть желания. Дай Бог.
(Дальше отвечает на вопросы о приюте для животных, и сказал, что если будет возможность поговорит об этом после церемонии вручения наград. На вопрос о новых проектах, ответил что недавно уже было сделано заявление по этому поводу)

Доколкото разбирам, нищо ново за нов проект не е казал.
чакам и англ. превод....

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 14:56 от Airra

# 102
Айре  Heart Eyes Много ти благодаря за превода!  love001 Много ми хареса  Peace особено това
Цитат
Миналата година бях награден от приятелите на Техническия университет в Йълдъз, но поради снимките на сериала, който имах, за съжаление не можах да присъствам на събитието. Но, сега съм тук. Много, много благодаря на всички. Всички сте прекрасни. Благодаря ви отново, че ме смятате достоен за тази награда. Поздравления за всички, получили наградата тази вечер. Още веднъж желая на всички приятна вечер!
И разбира се, коментара на водещия  Peace
Цитат
Поздравяваме го също. И искам да кажа нещо последно. Искам да благодаря на Къванч, че винаги е доказвал, че може да си красив и много талантлив едновременно.
Така си е, абсолютната истина  Peace
Аз пък ще преведа пресконференцията  Peace
Цитат
Интервю с Kъванч Taтлъту преди церемонията по награждаването " Yılın Yıldızları / Звезди на годината ".
Журналист: Kъванч, добре дошли. Как сте ?
Kъванч: Здравейте, всичко е наред. Вие как сте ?
Журналист: Благодаря. Дойдохте на церемонията по награждаването на " Звезди на годината" ...
Kъванч: Да, дойдох тук. Пожелавам на всички приятна вечер. Аз също съм много щастлив, в добро настроение. Много ми е интересно как ще протече вечерта. Затова поздравявам всички носители на наградата.
Водещ: Вие посещавате мероприятия избирателно. Не винаги ходите на церемониите по награждаването ...
Kъванч: Не, да не наричаме това избор. Обикновено нашите разписания не съвпадат. За това. По принцип винаги се старая да присъствам на церемонии по награждаване.
Журналист: Какви са вашите планове за бъдещето ? Говори се, че ще играете в театъра ...
Kъванч: На първо място, нека новата 2020 г. да донесе спокойствие и мир на целия свят. Искам всички да живеят в мир. Не искам да чувам и една дума за война. Нека хората се обичат едни други. Нека всички са щастливи (Мелодията започва да свири и Къванч се усмихва) Колко навреме. Красиво изсвирена по време на моите думи. Желая на целия свят пълно спокойствие през 2020 г. Нека всичко да е наред и всички да бъдат щастливи.
(За съжаление заради музиката въпросите на журналиста не се чуват)
Kъванч: На първо място, за мен здраве, щастие, спокойствие и ми се иска да работя по проекти, които ми харесват, а също така искам да даря на публиката проекти, които ще им бъдат приятни.
Kъванч: През 2019 г. това, което не можах да направя ... Не, нямаше нищо такова. Но, имам желания. Дай Боже.
(След това той отговаря на въпроси за приюта за животни и казва, че ако има възможност ще говори за това след церемонията по награждаването. На въпрос за нови проекти той отговори, че наскоро е направено изявление по този повод )
Дано американките направят по-добър превод, за мен този не е никак пълен, още много неща каза Киво  Thinking
Бонбон  Heart Eyes Laughing

https://psv4.userapi.com/c856216/u316629766/docs/d11/f52ddd29298 … --vgUU89oFyI4I9og
st.coSRPl4V09pU.gif
Дано ги виждате гифчетата  Peace
 Joy Joy Joy
Цитат
Кыванч вчера вечером после церемонии награждения сказал, что он очень рад получить эту награду, поздравил других победителей и опроверг новость о том, что он откроет приют для животных .
''Kıvanç Tatlıtuğ ''ağzımdan çıkmayana inanmayın''( '' не верьте тому, что не мной сказано")
Источник: IG@ucankuscom
Къванч снощи след церемонията по награждаването заяви, че е много щастлив да получи тази награда, поздрави останалите победители и отрече новината, че ще отвори приют за животни.
'' Kıvanç Tatlıtuğ '' ağzımdan çıkmayana inanmayın '' ('' не вярвайте на това, което не е казано от мен ')

Цитат
Самые обсуждаемые в социальных сетях в 2019 году!
Среди актеров-Кыванч!❤
Среди актрис- Эльчин!❤

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 16:08 от queen_fenka

# 103
# 104
Фенче Heart Eyes, не се виждат......
ето едното Laughing

Благодаря за превода!!  Flowers Cherry Blossom Flowers Bouquet и според мен не е пълен......
Все пак споменава проекти.....
Цитат
На първо място, за мен здраве, щастие, спокойствие и ми се иска да работя по проекти, които ми харесват, а също така искам да даря на публиката проекти, които ще им бъдат приятни.

Чаках някой да пише след мен, за да сложа и това!!

Според Adba Analytics, компания занимаваща се със СМ и социалните данни е направила своите анализи за 2019 г.

Най-обсъждан актьор-Къванч Peace

и актриса-Елчин Сангу Peace

Wink

Терзи! bouquet

имам и малка изненада....якънда Laughing

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 16:12 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт