Предизвикателство Рапунцел 2020

• 84 586
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 335
Воистона Воскресе!
И аз много харесвам дълбок корен/балеаж и други такива  изрусяващи процедури Grinning
Обаче според мен това много изтощава и съсипва косата. Не знам с Олаплекс дали няма да е по-щадящо. Ако някой се осмели да го направи, да сподели после.
Аз за сега съм решила да си ходя с натуралния цвят докато мога. Макар, че от известно време се заглеждам по Русия ми период... Grinning

# 1 336
И аз бях се решила никога да не си изсветлявам естественото тъмно русо, ама така ми се иска да съм с още 1-2 тона по-руса, та като падне карантината май ще се пусна към фризьорския салон. Даже колорплекс съм си взела вече Grin

# 1 337
  • Варна
Viktoriai мен русото въобще не ме стряска. Научила съм се как да се грижа за руса коса. Проблемът ми е,че заради белите коси,които с годините не стават по-малко ежемесечно трябва да боядисвам корен така или иначе и същевременно няма как да не вкарвам пигмент в дължините,защото ще им разкажа играта. Това означава две различни бои една за корен друга за дължините и после грижата .......Много главобол.
 Иначе да откакто ползвам плексове нещата значително се подобриха. Вече нямам нужда от силни продукти в огромни количества. Косата ми е прилично здрава и в добро състояние.

# 1 338
  • София
А аз искам да попитам как се поддържа дълбок корен?
Нали това което е потъмнено в корена отива после надолу?
И какво се получава? Трябва дасе доизветлява то ли?

# 1 339
Точно това ми е идеята. Поддръжката е ясна, но ако може да не се съсипва косата още при боядисването е най-добрият вариянт Simple Smile

# 1 340
Принцесата, мерси за съвета, аз това с розмарина от теб го знам и вече 3 седмици ползвам в маслата преди миене, даже през ден слагам капка в ампулите за косопад на Лореал. Ползвах ги всеки ден в продължение на над 20 дни, сега продължавам да редувам Меди целаген и Давинес гела, давам им последен шанс 3 седмици за ефект, ако няма подобрение започвам нещо друго.

# 1 341
  • София
Е то не идва ли по-изтощаващо да се боядисва след това върху вече боядисана коса?
Защото доколкото знам за да стане русо върху вече боядисана по-тъмна коса  трябва да се обезцвети?

# 1 342
  • Варна
Мélisande не изтощаващо ами направо съсипващо си е затова си ходя дюс блондинка Grinning.

PeachHoney спри всичко друго и шоково ползвай сутрин и вечер или Давинес или Меди. Маслата с розмарин продължи да ги правиш. Не смесвай два продукта едновременно. Дай време на единия да подейства. И Меди и Давинес са ми спирали косопад така.

# 1 343
Peach Honey, освен Розмарин, ем от Кедър знам, че действа противокосопадно Simple Smile

# 1 344
Добро утро искам да споделя една статия на която попаднах.
Скрит текст:
https://cosmeticsandoils.blogspot.com/2013/08/chudo-v-butilka-ya … vo-maslo.html?m=1
Скрит текст:
Моля по компетентните да коментират. И да попитам тази серия дали е протеинова.
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/healthy-hair-solutions … -healthy-hair-kit

# 1 345
  • София
В статията пише че се нанася на мокра коса а аз го нанасях на суха в корените? Може ли да споделите вие как го нанасяте?

# 1 346
Аз преди известно време попаднах на тази статия и от тогава го нанася на мокра коса. По-скоро пръскам хубаво с един пулверизатор. Идеята е, че ЯЧРМ задържа влагата в косъма, за това Simple Smile

# 1 347
  • Варна
На суха коса нанасям по скалпа и никога не слагам кокосово масло там. Кокосът по принцип ми е много любим,но по скалпа и лицето ми работа няма. Ако слагам масла по дължините навлажнявам предварително. Напоследък обаче предпочитам да смесвам с еластисайзър на Кингсли  да речем 1:1. Ефекта е страхотен.
Хубава е статията много от рецептите ми харесаха.

За комплекта на Меди...познавам единствено ДПШ и много се дразня на описанието. Това НЕ Е шампоан за рутинна грижа и постоянно ползване,не е и за често ползване. ДПШ се ползва веднъж максимум два пъти месечно.
Иначе е добър. Почиства и прави рестарт на косата идеално без да остъргва прекалено.

# 1 348
prinzesata благодаря и на мен много от рецептите ми харесаха. Само че не намирам от къде да го купя може ли някой да сподели от къде се снабдява с това ЯЧРМ.
Серията на Меди. Тогава ще я ползвам 2 пъти в месеца.
Да попитам за домашният еластисайзър по цялата дължина ли го нанасяте или и по скалпа.

# 1 349
  • София
mims861-2 страници назад обсъждахме от къде се купува ЯЧМР - В България само от Грива козметикс, иначе от Amazon чрез доставчик. Домашният Еластайзер се слага и в корена и по дължините.

Общи условия

Активация на акаунт