Предизвикателство Рапунцел 2020

• 85 129
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
За 161-ви път Епруваж не е хидратираща маска. Балансирана е с осезаем протеин.Хидролизиран соев протеин, хидролизиран оризов протеин, хидролизиран растителен протеин, хидролизиран кератин. 4 протеина в състава мисля са достатъчни.

# 226
Аз имам опит няколко години с двеминутния реконструктор на Афоджий,както и с всички техни продукти,изключая серията за къдрави коси.Ако ще правя реконструктора мия задължително с протеинов ш,слагам реконструктора,седи се макс 30минути ,моята коса го обожава,след него слагам хидратираща маска или балсам.Финиши почти не ползвам,само ако ще суша със сешоар слагам цимент термик.

# 227
Благодаря, много интересно, аз го държах 3 минути, щото нали пише да се държи между 2 и 5 Grinning
Значи по-смело ще действам, благодаря Simple Smile

# 228
Преди време си купих двуминутния реконструктор, след като не го бях ползвала повече от 2-3 години. (вече отдавна е изхабен) Обаче ми направи впечатление че миришеше много неприятно на лекарства и химия, а пък нямам спомен предните пъти да е било така. Много трудно изхабих 1 опаковка. При вас има ли го този гаден аромат, или при мен нещо не е било окей?

# 229
Не, аз сега за пръв път го използвах и ми направи впечатление, че мирише страхотно. Дори с хремавият си нос усетих разни плодови аромати. Голям кеф ми беше от към аромат и шампоана и реконструктора.
Не съм убедена, че сложих достатъчно, обаче. На шишето пише около 15 мл по скалпа и дължините, а при мен искаше още... Преди реконструктора (след шампоана) косата ми стоеше тебеширена, след това стоеше доста по-мекичка Simple Smile

# 230
  • Някъде там
Записах се в предизвикателството а не успях да пиша.
косата ми в момента.
За скалпа използвам керастаз да дълга коса серум и ФК за растеж.ФК  определено ми е фаворит и по добър от Керастаз .
Шампоан за мазен скалп и сухи краища на Керастаз,
Хидратиращи маски ФК еластайзер  и Марокан с кафява капачка.
Лалга шампоан и балсам за протеинови за дължини.
За дължините маракеш серума(не сэм очарована никак) олио керастаз.
Термозащита Керастаз за блондинки нищо ,че не съм блондинка и за дълга коса термото.Идентични са ми двете и вършат едно и също за мен.
Термо напура по добро от горните две

# 231
Моята коса обича протеинче и затова съм по-смела с реконструктора.С протеинови продукти винаги имам страхотен резултат,докато с хидратиращите съм много внимателна.Лесно се претоварвам с хидратация и косата ми клепва,става гадна лигава,стои като мазна,а не е.Ако сложа еластисайзър и после измия със силно хидратиращ шампоан,мале леле!!!Потрес.
Действайте на своя глава,но за начало повече от 5 минути за реконструктора не мисля,че е нужно,освен ако косата не е изключително малтретирана,изрусена,накъсана,обработвана топлинно и т.н. Innocent

# 232
  • UK
Малко глупав въпрос, но как определяте от какъв шампоан има нужда косата ви? Протеинов, хидратиращ, смесвате ли различни видове? Thinking

# 233
Привет и от мен. Като започнах с профи продуктите си бях взела двустъпковия на Афоджи - определено миришеше отвратително Grinning , а балсамът, който вървеше в терапията го усещах като взет от магазин за почистващи препарати. По тази причина не повторих нищо на марката.
Иначе да ви споделя в момента съм в салон и ми правят терапия с Oway. Наистина продуктите миришат разкошно. Измиха ми косата обаче 3 пъти, което ми се стори странно. Сега стоя под какска с терапията.
Стискайте палци да ме подстрижат хубаво Grinning Hug
По-късно ще се снимам и ще споделя резултата.

# 234
Първоначално афоджий ми миришеше на повръщано.Мнооого кофти.Обаче или са сменили някоя съставка или просто съм привикнала.От много време не ми мирише зле,напротив.

# 235
На кокос мирише, съвсем лека и приятна миризма.

# 236
Двуминутния мирише невероятно,чудех се на какво ми напомня,на една от храните на Гарние.Двустъпковия на мен ми мирише на канела Grinning Формулите им са нови,така че, нищо чудно,че миришат различно

# 237
Значи моя е бил от старите формулировки... буквално миришеше на лекарства, много трудно го изхабих по тази причина и не мога да преценя какъв му е бил ефекта, но ще взема да пробвам пак, щом аромата вече е човешки.

# 238
Абсолютно нормален аромат си е вече.
Аз точно си направих маска,ще поседя малко и ще се къпя.Първо намокрих,после сложих храна за коса на Гарние с алое вера/хидратация/,после си доизхабих етеричното масло от розмарин,като накапах скалпа и масажирах.После ще мия с Керастаз байн дивалент,но не знам каква маска/балсам да сложа накрая.Каквато ми е музата,такава.Сега не знам.

Утре ще тичкам до аптеката за етеричното масло.Не знам дали знаете,едно време имаше шампоан и балсам Лорис със змийско олио,ако не се лъжа.Ползвах ги непрекъснато и косата ми за едно лято порасна с повече от педя.Пак ще ги потърся.Знае ли човек,може да помогнат.

# 239
Качвам снимка след двата ми часа престой днес в салона Grinning
Като цяло съм доволна - имам много блясък. Като минус - обемът ми е нула. Косата ми направо е като залепнала за скалпа, но какво да се прави... Grinning
Иначе жената си игра много време да ми обира цъфките кичур по кичур. Мисля, че на този метод му казвахте ламиниране.
И ми предложи да ми продаде отливки от ш и м Oway да ги пробвам вкъщи, за да видя дали наистина ми харесват. Мисля да се възползвам от предложението.
Blush

Общи условия

Активация на акаунт