Отговори
# 1 350
  • София
deaf, искам само да публикувам една снимка. Катафалка съм съгласна да кажеш на някой стар мерцедес или старо волво. Аз не познавам човек, на който да не му харесват спортни купета, двуврати. Мечтата ми е volvo c70 (рядък модел в България, може би искате да го гугълнете Simple Smile 2006-2008

Но не съм съгласна с мнението ти за комбитата. Дори комбитата на ауди ми харесват, НО... имайки ауди в семейството И Киа, определено бих избрала Киа.

# 1 351
Петенце,не ми "тича" комбито като тип кола,а не марката. Киа-та на снимките например,ми харесва - много - но не и в комби вариант.

# 1 352
Готов съм на всичко за да имам тази "грозотия".....

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=311819421& … f334-778745707f02

От доста време ми е мечта точно този вариант.   Ама мечта.

Варненец, аз пък точа лиги по това, тунинг е на ABT - RS6  2019 - AEC Power - 544 kW (740 HP), 920 Nm

# 1 353
И аз попринцип не съм фен на комбитата, обаче ако някой ми дава такъв определено не бих го върнал:
https://www.cars.bg/offer/5f18e8dd840652653b250212

# 1 354
Комби със 600к.с.?! Вие луди ли сте! Joy
Това е толкова безсмислено,колкото "джобният" модел Смарт на Мерцедес! Преди години в Германия се водеха разгорещени спорове за/против този Смарт. Едните казваха,че производството на малолитражки е мръсно петно върху реномето на луксозната марка Мерцедес,другите твърдяха че нищо страшно не било станало.

# 1 355
Бъркаш , 740к.с са на това, което показах аз.
Хич не съм луда, само да седна в него .... Joy

# 1 356
Ще трябва да върви и една бензиностанция след теб Grinning

# 1 357
  • София
Когато човек си избира кола, най-важно е да знае за какво ще я използва. Все едно за семеен автомобил да избера двуврата спортна кола. Ами не, ще си избера миниван, комби, джипче според бюджета ми.

Ако живеех в собствено жилище и колата ми трябва за града, естествено, че ще се кача на нещо дребно, двуврато и да е осичка. Примерно... 

# 1 358
  • 1st floor
И сама да съм, не се ли събира труп в багажника, не ми я хвали колата! На мен ми трябва място и простор! Grinning

# 1 359
  • София
И аз така. Simple Smile А, че може да не е съвсем "мазно", даже и грозновато да е, ми е второстепенен въпрос. Simple Smile
По едно време имах едно волво 850 комби. Нема такъв сандък. Simple Smile Ма беше супер машина.  С небезизвестният Т5 двигател. Независимо, че не съм състезател, много се забавлявах с разни набедени резачки. Simple Smile

# 1 360
Не бих приела такава кола и като подарък, като знам, че някъде по улиците е Зуки Су и шофьори като нея. Само си представям да ме ударят и да откажат да ми покрият щетите от застраховката... Не мога да си позволя да я поддържам, а редовно ще е одрана или чукната на някой паркинг.
Особено като знам колко са "мили" жителите в моя квартал...
Скрит текст:
Иначе съм съгласна с Петенце - колата се избира според това за какво ще се използва. Карам миниван, който ми е удобен за детето - не се навеждам и сгъвам, когато трябва да го закопчея в столчето, има много места за съхранение, не ми е проблем да събера бебешка количка в багажника. Отделно, че в багажника си возя и кучето, а това няма как да се получи в седан или спортна кола. Задните ми стъкла не са затъмнени, но имат щори - удобно е, не му пече на детето. Избирала съм си я според моите нужди - да карам детето на ясла, да извеждам кучето до едно съседно село, където може да тича, както и за семейни пътувания.
Иначе Волво ми е мечта за лична кола.

# 1 361
  • София
За мен автомобилът е на първо място удобство - да превози хората и багажа безаварийно. Оттам нататък ако не е Фиат мултипла, всичко е наред. Който каквото му харесва/е удобно/е по джоба.
Предишния автомобил на ММ беше супер мега гига красив седан, много комфортен като интериор, обаче за багаж хич го нямаше. С деца и натурии просто не става, пък нека е красиво и с удобни седалки колкото си иска. За гадже и два куфара е топ, но колелото, количката, тротинетката и тн - не.
С тъмните задни стъкла обаче не правя компромис - задължително на всички коли слагаме ако нямат заводски. Има осезаема разлика и ми е важно за комфорта на децата.

# 1 362
  • София
И ние сме с комби,всички стъкла са затъмнени,иначе е като аквариум.
Закачат се по светофарите и после само гледат стопове отзад,щот нали семейна кола.Grinning

# 1 363
Така мислиш защото си на 20-22-24 години.
Е! Аз съм на 50+ и също не харесвам комбита. А със спортна няма къде да ходя...

# 1 364
И ние сме с комби,всички стъкла са затъмнени,иначе е като аквариум.
Закачат се по светофарите и после само гледат стопове отзад,щот нали семейна кола.Grinning
"..като аквариум...",(?!). Сериозно! Laughing Тук във форума един беше писал,че изпитва панически срам да се съблича вкъщи на прозорци с дръпнати пердета,понеже може ли да го видят отвън! Страшно притеснително е да те видят в колата от всички възможни ъгли! Joy

Общи условия

Активация на акаунт