Отговори
# 1 425
От "Ауто Билд" понякога обичат да се правят на интересни,като повечето от автомобилният бранш. Бяха пуснали тест кои врати на автомобил се отварят най-лесно когато колата е в гараж. Накрая спечели "костенурката" на Фолксваген! Паднах от смях! Разбира се,че тя има много къси врати и лесно се отварят в тясното пространство на гаража,но това не е повод да си купите този автомобил. Yum (Впрочем тях ги спряха от производство наскоро. Което според мен беше грешка.) По тази логика не трябва да купувате Ламборгини защото с неговите грамадански врати отварящи се директно нагоре,няма шанса да влезе в никой гараж с таван по-нисък от три метра! Laughing

# 1 426
  • София
deaf, имаш ли някакви впечатления от костенурката? Като дете имах на барби умален вариант сива костенурка Simple Smile Беше много сладка. Тя ще дойде много бърза за костенурка, гледам, че имат 1.8 и 2ка мотор турбо с по 163 (същият като на Ауди явно) и 200 коня двигатели. За мен няма мъжка и женска кола, но е факт,че се карат предимно от дамите.

# 1 427
  • 1st floor
Аз познавам един много едрогабаритен мъж, който кара такава кола. С жена му си имаме приказка и каза, че си има друга кола, но тази му е на сърце и си я кара, когато не са с децата, защото се налага да дръпне макс назад седалката и не може да се ползват задните места. Simple Smile Но иначе много си я обичал и не дава дума да се издава да я продаде. Simple Smile

# 1 428
Имам само визуални впечатления от старите "костенурки" и то от детството ми. Мой роднина беше служител на Държавна сигурност и отнякъде си купи "костенурка",(май беше конфискувана от митницата от някакъв западен мафиот). Веднъж ми я показа как изглежда отвътре. Беше газърска кола за времето си. Син цвят-метализе. Лъскави като огледало брони,рамки на прозорци и т.н.
Да,специално "костенурката" става и за жени,и за мъже. Мой познат треньор по самбо от ЦСКА,(много як бабанка!),имаше "костенурка",(червена на цвят,разбира се),и я караше без изобщо да се срамува от малките и размери и нежни форми.
163 коня са си бая доста. По принцип германците не си играят и почти винаги правят колите мощни.

# 1 429
tetka_the_best, ние не сваляме тавана в града. Само като пътуваме на екскурзии и то по планински пътища. Чувството да си със свален покрив на такъв път е неописуемо.
Знам, Петенце, и много ви се радвам!
    Това са коли като за моята душа, когато хващам пътя в посока "на където ми видят очите" Simple Smile

Аз съм тази, която рекламираше карта Сребърна+ на СБА, да. Сега има допълнителни опции за покритие по нея. Писах не само заради пътната помощ, а и най-вече за някого от тук (темата) , който едва ли може да си смени сам гума, или да му се подаде ток и други разни, а разчита на милостта на преминаващите. Който се интересува - да си прочете и прецени.
Пак ще кажа, че до сега за три коли не ни се е налагало да ползваме пътната им помощ. Доволни сме и ползваме безплатния ГТП, отстъпките за гориво, нови гуми. За акумулатори, части, масла, филтри, накладки, спирачни цилиндри, течност за чистачки и каквото се сетите - 35% отстъпка в "Евро07". Не мога да не съм доволна. А, освен това си правих с отстъпка по картата и ПСР тест срещу 80 лв +5 лв за манипулацията, когато ми предстоеше постъпване в болница за операция. Та тези 50 лв за членската карта според мен са добре похарчени и отдавна са се преизплатили.

Да ви се похваля, че отново се сдобих с личен автомобил. Турбо, двувратка. Харесваме се като темперамент с тази кола. Идеална е за баба да си вози внучетата на къси разстояния. За семейна кола на дъщеря ми - не им е достатъчна. ММ още преди се шегуваше, че в нея от ИКЕА могат да си натоварят само касовата бележка Simple Smile

# 1 430
  • here and now
tetka_the_best, честито, със здраве и удоволствие да си я караш.

# 1 431
Тетка, честито и безаварийно Simple Smile Какъвто и да е моделът, щом е турбо двувратка, е перфектна.

На костенурката не ми харесват издутите брони в 4-те й ъгъла... при маневри е най-напомпена в местата, които най-лесно могат да бъдат забърсани. Не го обясних много добре.

# 1 432
tetka_the_best, честито, със здраве и удоволствие да си я караш.
Благодаря ти, Алис! Благодаря Linofrina!
Пазя си от предишната ми кола сандъчето с моите си инструменти, любимите ми слънчеви очила за шофиране, които след катастрофата така и не прехвърлих в семейния автомобил, а ползвах очилата на ММ Wink, както и някои глезории - нямам търпение да си я напудря по моя си начин.

# 1 433
  • Mars Hotel
tetka_the_best, честито! Със здраве да си я ползваш и да разхождаш най-обичаните пътници! Hug

# 1 434
Тетка,честито! Да те слуша дълго време и да не създава проблеми! 🤗🚗
Много обичам и аз да си ги “пудря” по мой начин. Ароматизаторче,най-необходимото в жабката,ей такива дребни неща,но така си става “моята”. В първата ми кола си имах даже една малка плюшена играчка-катерицата от Ледена Епоха. 😂😂😂 Е,не си представяйте,че съм я сложила на таблото както едно време слагаха кученца с клатещи се глави. На задната кора стоеше.

# 1 435
  • ВАРНА
Това че някой си кара Фау ве Битъл през уикенда - не значи че е удобна за мъж за всекидневно каране.

Звучи ми толкова тоъпо - колкото тъпотията с Любо Ганев преди 5-6 г...когато го използваха от Балкан Стар за реклама на Смарт-а....навряха го  тюлена 207 см. - 175 кг.  в Смарта и направо едно кръгче на пакинга и айде Смарт-а ставал за всички! 
  Нищо че  във всички интервюта набива че откакто има на пазара Ауди А8 Ланг - 1998 г. само него шофира защото му е най-удобен и си купува всеки нов модел на А8 Ланг и след снимките как паркира на инвалидно място винаги на всеки паркинг изтряска спокойно че винаги там спира и ще продължава да го прави защото не може да си отвори вратата и спокойно да извади тюленското си тяло на различно от широките 220 см. инвалидни места.

# 1 436
Бившият ми шеф е малко по-дребен от Любо. Виждала съм го с един негов приятел със същите размери, седнали в Смартче. На оня Смарта си му беше градската кола за джиткане по задачи.

# 1 437
Тетка, честито! Ползвай си я със здраве и безаварийно!

Варненец, много ме разсмя. И аз имам бледи спомени за този случай с Любо Ганев.

Филип и аз го гледам, но лигавщините понякога ми идват в повече. Предпочитам Иван от Dizzy Riders, но там показват предимно чисто нови коли.

# 1 438
Той и Фънки се вее из Сф със Смарт. 😂 Много е смешно!

# 1 439
По тв-каналите на AXN има две автомобилни предавания - финландското "Най-добрият тунинг" и унгарското "Тоталкар". В унгарското дават някои практични съвети и мнения. Това за тунинга е по-скоро забавно.

Общи условия

Активация на акаунт