Година нова се задава, две чертички с шепи да раздава! - Бебеправене 367

• 26 638
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София/Севлиево
Тук съм,Джули.И съм щастлива като никога,че ми дойде-тамън навреме.Ама ще почакам още един месец,че док го няма и другия действаме със ЗЕТ-а.По-добре,тъкмо окончателно ще се изчистя от лекарствата.
Мама, минавам под розовото,то си ми е мечта, вече с 8 годишна давност.Ама пък май момче по-лесно се гледа,или поне по не са капризни.Ама каквото и да ми се падне ще го обичам и ще се грижа за него,така както и за брат му.
За разделите-едно време като беше бебе малчо често ходехме на гости на баба и вуйчо по 2-3 седмици лятото и ни действаше много добре.Но вуйчо почина и баба се премести да живее в една боксониерка,дето вече не се побираме като отидем и си седим все заедно.Действаше разтоварващо и на двама ни,но такъв е живота.

# 556
Момичета, здравейте. Имам записан час за др Калчев (първичен преглед) за 17 февруари. Ако някой иска да се сменим - нека ми пише. Дори и за след няколко месеца да е, няма да ми е проблем.

# 557
Джулс и аз съм ти тук . Само си чета и удрям по някой лайк 😁.
Аз съм няколко дни след О , даже не искам да знам колко , защото само ще започна да броя дните до тест а не искам да се натоварвам излишно , ако стане стане , ако не стане другия път ще стане . (Опитвам се да се настройвам позитивно) 😁❤

# 558
Привет от мен, момичета! 😍 Не влизам често, не смогвам и всичко да прочета. Последно честитих на Лика - тя бе първата, която ни зарадва през новата година. Ако има нови забременели - поздравления. Силно се надявам това да е една късметлийска година за всички ни.
Аз съм добре, горе-долу. Всъщност имам новина. Последният ми цикъл дойде на 22 декември и покрай празниците прескочих някой друг ден да пия ОК и ги зарязах (защото не знам как се процедира, когато забравиш да пиеш). След празниците се отдадохме един на друг. Около 5 януари усетих болка в яйчника. Вчера след работа направих тест, днес сутринта също.

Скрит текст:

Скрит текст:

Исках да съм сигурна, че я виждам, и тогаваа да ви съобщя.  Не реагирах, нямах емоции, нито смях, нито плач, камък. По принцип трябва да ми дойде в неделя. Днес си бих първата инжекция фраксипарин. Не знам какво ще стане, но искам да ви благодаря, че така добре ме приехте и ми помогнахте да премина през труден период преди една година.
Пожелавам от сърце на всяка една тази годинаа най-съкровените мечти да се сбъднат. И не забравйте да ми стискайте ми палци 💗

И не забравяйте: Това, което си представяме живо, желаем пламенно и подемаме с ентусиазъм, неизменно се случва. С.П. Сизън

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 16:42 от Jаsmin

# 559
Jasmin, тихичко честито и много силно стиснати палци до пухкав финал след 8+ месеца! Хайде, повличай крак, за да излизат и другите ветерани от темата!

# 560
Jasmin честито! Прекрасна новина!
Чета си Ви, но не ми се пише. Не ми е оптимистично. Свърши ми вчера и по странното от всичко е че до края си бе алено, което друг път не ми се е случвало. Но какво значение има това, не съм бременна и това е което ми е само в главата. И сега предстоят новите дни на борба и се чудя да не го ли мисля, тестове ли да вземам... Какво? От сега ме тресе ще хванем ли дните, ще бъдат ли успешно използвани.. Ами това е при мен. Затова не писах досега. Единственото хубаво е че след няколко дни ми предстои дългоочаквана планинска почивка. Дано там забравя за всичко и си направим едно малко снежно човече! Hands Pray

# 561
ЕЕЕЕЕ Жасминче златно много се радвам и стискам палците Simple Smile

Рейвче пиши какво е казал док.
Много хубаво се раздвижи темата а след поста на Жасмин съвсем Simple Smile

# 562
Jasmin - чееее , честитоооо !!!! Много се радвам за теб !

Джули, и аз съм си тук. Чакам си 23-24ти за цикъл. От днес започна да ме боли дясната гърда, очаквам да се присъедини и другата по-късно днес Grinning  Записах си час са Калчев за 30ти април - найс, а ? Дано не го ползвам !

По повод разделите - ми при мен е кошмар ! Толкова мразя да сме разделени, че и аз си изплаквам очите дори за една нощ. Ще кажеш, че света е свършил и няма връщане.. Само кучето го изживява по-тежко от мен - скимти , лае , заяжда се със всичко, не яде и т.н Даже на предишната работа като имаше командировки по 2 пъти в годината за 5 дена в друг град си взимах отпуска и ходихме заедно Grinning
Най-се дразня като ми кажат "ее кво толкова го изживяваш, радвай се на времето за теб" и т.н Ми не мога бе, не ми е приятно, ужасно ми е и тва е, яяяя ! Иначе и на ММ не му е приятно да е далеч от нас ама се справя по-добре от мен.
Сега има вариант да го пратят 1 седмица в чужбина и от сега започнах да го страдам без да е сигурно, кога и дали ще се случи

# 563
Жасмин, честито! Много се зарадвах на твоя тест, да стге живи и здрави, лека и безпроблемна бременност!От доста време беше на ОК и се понастрада, време ти беше за щастие.

Относно разделите с мъжа, не обичам да спя сама и ми е криво, като е някъде другаде. То се случва и рядко при нас. Той като че ли се кефи да се махне за малко, изключва и не мога да кажа, че страда. Аз се радвам първия ден и се наслаждавам на времето си, ама на втория вече ми става криво. Иначе вярвам, че всеки има нужда от лично пространство и време за себе си и понякога, прото си постояваме в различни стаи. Единият си чете, друугият гледа тв и обратно. То се усеща, уважавам това право на човека до мен, както и той моето. Иначе по природа съм си обсебваща, но се старая да се сдържам Grinning

# 564
Ооо йес , Jasmin , честито ❤❤💐

Локо и аз съм като теб . Обявена съм за емоционално нестабилна, хахахаха изобщо не ми пука.  Приятно ми е с бъдещият ми съпруг ( ще ме извинявате , но още не мога да спра да го повтарям ) , и не ми харесва да се разделяме , рядко се случва и то по работа, както при другите. Нямам търпение да подпишем и постоянно да го наричам husband 🤩🤣🤣🤣

# 565
Казах ли ти, Жасминче, казах ли ти? Joy
Знаех си и ти казах, че нещата ще се случат неочаквано. Всичко си идва на мястото и това е точното време. Обичам те, бе, момиче, обичам те. Много, много ме развълнува. Направо полудявам от кеф. 😂😂😂😂😂

# 566
Lilac* - Аз имам час при Др Калчев на 09.03 и с удоволствие бих го сменила за по-рано.

Честито Жасмин! Леко бременеене и щастлив финал!

# 567
Жасмин, честита чертичка! Да се насища все повече и да имаш много лека и безпроблемна бременност, която да завърши със здраво бебе! Simple Smile

Heart Джулс Heart голямо си слънце! Аз съм добре... опатках и последната инжекция и сега мирно и кротко си чакам някой слънчев ден цикъла. Сигурно ще е най-чаканият цикъл, но и аз да съм като момиченцата най-накрая... Grinning Сега съм на вълна пътуване и с вълнение се опитвам да организирам да си направим една почивка за годишнината (19.05), след което вече се надявам на бебе, че следващият месец чукваме и ние 2г от първия ни опит... Ти как си? Да нагушкаш кучо! Heart

# 568
Жасминчеее , честито , милааа Heart Много , много ме зарадва Kissing Heart

# 569
Йее хайде тихичко честито и от мен Жасминке! Heart Eyes едно старо куче по малко. Обещаващо начало на 2020!
Стискам ти палци и чакаме ъпдейт!

Общи условия

Активация на акаунт