Година нова се задава, две чертички с шепи да раздава! - Бебеправене 367

• 26 634
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Жасмин, честито. Желая ти лека и безпроблемна бременност! 😍

# 571
За тези, които не знаят - С Жасминчето бяхме заедно в Августинки 2019, заедно „отпаднахме” от темата, заедно минахме през еднакви изследвания. Хиляди общи неща имаме. Местехме се заедно от „Августинките” към „Кюретаж и забременяване след това”, заедно дойдохме тук.
Чувствам сякаш аз съм бременна.

# 572
Честито, Жасмин! Желая ти здраве и безпроблемна бременност Hug

# 573
Борн , страхотна душичка си , дори по мен се разнесе радостта ти , въобще цялата позитивна енергия!!! Много , много скоро и ти да прикачиш две хубави черти ❤💐💐

# 574
Муланче, чак няколко секунди ми трябваха да се осъзная! Честитоооо! Охх, дано се изнесем всички дъртачки от тук скоро. Ей такива хепи ендове да имаме!

# 575
Здравейте, мили момичета! Честито на всички позабременели хихи. Арвенче, оправяй се бързо! Бързам да се включвам пак по-честно в уютната ни темичка Simple Smile Благодаря на прекрасната Джулка, че ни призовава така мило Gift Heart Това, което ме откъсна бе, че за месец си бяхме в България и не се спряхме - то не бяха изследвания, напред назад с този с онзи познат и така....но съм ви чела почти всеки ден Simple Smile
Идеята ни беше сега докато бяхме в България да направим едно инсе и трябваше да влезем в рамките на месеца, но моето тяло реши съвсем друго. Чаках ли чаках О и тя най-накрая ме изненада на 25-ти декември (първи положителен тест). Викаме си с ММ "егати късмета". Нали се сещате, че нямаше кой да ме инсеминира баш на 25-ти дек. или на 26-ти Sad Отчетохме се поне с ММ, обаче нищо не се получи де Sad Дойде си ми гадната лелка преди седмица.
ММ се оказа с изразена ИР и вече пие Глкофаж и избягва определени лоши храни. Правихме и СГ в Адела, която излезе с 1.7% морфология. Още по-зле от предния път - 3.5% Нещо и подвижността тоя път беше нарушена. Силно се надявам, че ако това (ИР) е пречило да забременея сега нещата ще станат, но да видим. Доста изпочетох и наистина излиза, че ИР и диабетът влияят на качеството на спермата, влияе на способността им да оплождат яйцеклетката, Ох, като казах това ходихме и при Кацаров, за да отрече и евентуално варикоцеле. Ами и няма. Всичко било идеално, както и простатата. Изписа някакви добавки и бърканицата с мед. Фертилейд-а малко ги пренебрегна. Тея били по-добри. А да не ви казвам, че съдържат същите, че дори и по-малко съставки. Отказахме се. За нас има договореност с фирмата да ги предписва на пациентите си. Освен това според мен, проблема при нас най-вероятно е ИР при ММ. Взеха му пробра и за всякакви бактерии, уреа, мико плазми, хламидия. Всичко отрицателно, както и при мене. Все повече си мисля, че ИР му пречи. Леле, момичета мили, съжалявам, ако съм се оляла много Simple Smile моля да ме извините. Това даже беше по-съкратения вариант. Сега по-честичко ще се включвам Simple Smile
Редакция:, леле Муланче честито бе мила Simple Smile Този път да е безпроблемно и спокойно до самия финал, че и след това Simple Smile Прегръдки! Ще ти пиша на лично след малко!! Simple Smile)

# 576
Калиниста,  пробвайте с режим на хранене. Аз също съм с ИР , вкарах инсулина в норма за 3 месеца с режим.
Жасминче,  честито и до финал Heart
Борн-че Heart ти си цяло съкровище Heart направо се просълзих от умиление

# 577
  • Dope Reach
Ехеее, Мулано-Жасминче, как ни скри шапките! Да отиваш към отчетни и да не се връщаш тук (докато не стане време за следващия бебок)! Heart

# 578
Честито Муланче , Дай Боже да имаш най-прекрасната и безпроблемна бременност евърр! И минавай да ни се оплакваш от ритничетата на бебчо и да ни ръсиш с прашец! Много се радвам за теб , бъди щастлива мама , заслужаваш го ! ❤👼

# 579
  • София
Одри, отговорът беше, че няма за какво да се притеснявам. Дано да е така.
За мен е абсолютно ненормално, ама няма какво да направя. Ще се опитам да се успокоя.
Записах час за ЦС на 23.01... с упойка.
А на другия ден при док за коментар.

Jasmin, честито, много се радвам за теб ! До финал да е този път !

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 19:41 от rave

# 580
Blue Heart Green Heart Blue Heart Много ви благодаря, момичета! От сърце  пожелавам на всички ни тази година да гушкаме така желаните дечица Sparkling Heart Дано този тест отприщи лавина след себе си и ветераните в темата да поемем към отчетните спокойно Flowers Hibiscus Пожелавам успех на всички!
Нямам време да чета много, защото е краят на срока и имам куп тестове, класни, преразкази...
На Меги пиша на лично. Просто с нея през много неща заедно минахме и си станахме доста близки. Sparkling Heart

# 581
Жасминче, браво бе момиче. Браво! Честито и този път всичко да е наред.

Отивай в друга група и ни чакай там всичкиии Hug

# 582
Ангелче, прочетох за ТСХ после се развълнувах и забравих. Гадно ако отложат трансфера, ама трябва да се оправи. Пиши как се развиват нещата.

# 583
Жасминче , прекрасна новина ❤ Честито и до финал , пожелавам ти лека и спокойна Б 🤗

Дано бебеносната година продължава с пълна сила 🥰

# 584
Жасминче, честито! Май баш си е коледно-новогодишно чудо твойто 😍

Общи условия

Активация на акаунт