ХУХК - имате ли представа за това?

• 495 126
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 195
iv4e-vn ,благодаря ти за инфото Hug

# 196
Някъде назад в темата прочетох че си позволявате сок от портокал.
А пиете ли прясно изцеден сок от ябълка и морков или само морков???и как се чувствате
аз от вчера съм на антидепресанти има ли болни от ХУК също които си лекуват нервите??
Мола ви пишете ми защото имам много въпроси и можем да си бъдем полезни един на друг

# 197
Да аз си позволявам сок от ябълка и моркови, но от портокал не мисля, че е удачно. След като престоях почти година в болници във Варна и София бях изпаднала в депресия още повече, че и лекарствата който вземаме допринасят за това. На повечето страничните действия са точно депресия. Започнах да плача постоянно без причина. Неисках да излизам от къщи и да виждам хора. Неможех да спя и пред ноща чистех, което тормозеше и другите в семейството. Започнах да приемам първо ксанакс, но той изчезна от аптеките. После минах на Ривотрил и Золофт, но Ривотрила направо ме срина неможех да ставам от леглото и така останах само на Золофт допреди 3 месеца и го спрях, тъй като немога да си го позволявам. По-важни са ми лекарствата за ХУХК и така направих избор.

# 198
Аз пробвах сок от моркови но веднага ме хвана разтройство.Тези дни ядох грозде и резултата беше същият.Сок от ябълка и от портокал лично аз не съм пробвала-страхувам се.
За нервите пробвах с антидепресант но не го понесох и на третия или четвъртия ден се отказах да го пия.По-скоро с билкови таблетки и сиропи за нерви ми е по-добре.

# 199
Съпругът ми пие сок от моркови на сонда,понякога и аз правя с машината.Не се влошава от тях.

# 200
Аз докато се лутах от лекар на лекар за да установят какво ми е точно изпаднах в много тежка депресия, която предполагам че и допренесе за заболявянето ми и отидох на психиатър, който ми изписа Ривотрил, Золофт, Финлепсин и Неуробекс. Започнах да пия само Ривотрила и Неуробекса, но от този Ривотрил мисля че станах даже много по зле. Много сънувах, не различавах съня от действителноста, бърках кое е сън и кое се е случило в действителност и го спрях след месец. Не ми стигаше физическата слабост, но и психическата ме довърши. Сега когато смея да кажа,че се владея психически отново имам моменти в който не мога да се справя сама и тогава взимам "от А до Я"-действа ми добре.
Пия сок от моркови и ябълки, а сега си позволявам и сок от грозде и то през ден два по малко за да се подсиля малко.
Искам да попитам вие като седнете с приятелки на някое кафе какво пиете, в смисъл поръчате ли си нещо различно от чай или вода?

# 201
аз сега съм на ривотрил и оропрам, но по половинка и вечер по е табленка ривотрил - от 4 дни чувствам се добре и не ми се спи. Мисля че мен психиката ми причинява всичките болежки и затова най-накрая се реших да се лекувам и че всичко ми идва от главата.
Дано скоро се справя с депресията и това да повлияе и на заболяването.
Благодаря на всички за отговорите Simple Smile

# 202
Вчера бях на лекар по същата причина. Той обясни, че пролет и есен се обострят хроничните и депресивни състояния. От най- малкото вълнение и изпаднах в депресия. Цялата се тресях, повдигаше ми се, страхотно чувство за безпомощност, много високо кръвно налягане- 220/ 120 и пулс - 120. Съпругът ми се изплаши и веднага при най- близкия лекар. Още снощи почувствах облекчение, въпреки че почти не съм спала. С нашето заболяване такива депресивни състояния са често срещани и трябва много да внимаваме.

# 203

Искам да попитам вие като седнете с приятелки на някое кафе какво пиете, в смисъл поръчате ли си нещо различно от чай или вода?
[/quote]

да, аз си пия кафе, даже по някой път със сметанка и нищо ми няма. Сега от 1 седмица пия "мента, глог и валериан" на сироп и съм спокойна.
Депресивните състояния оказват голямо влияние на ХУК.

# 204
Аз също си поръчвам кафе, защото на мен не ми действа зле. Но и не прекалявам с кафето- пия 1 най- много две кафета дневно. Не пия газирани напитки, избягвам и натурални сокове.

# 205
Най-често си поръчвам мин вода и  чай  - от всичко друго просто  ме е страх, дори когато съм добре пак избягвам всичко забранено.

# 206
Аз си позволих няколко пъти кафе ,но се влоших и вече си поръчвам или минерална вода или билков чай.

# 207
Аз пия без проблем поне 3 кафета и яко цигари 1 кутия, писах по рано ако не всеки ден през ден си пия изцеден сок от портокал към една чаша и нямам проблеми.Ябълките си ги ям не на сок а белени и също няма проблем, обачев е важно да са сладки.Излгежда тук само аз пия сок от портокал но е стого индивидуално има някоко вида хухк.Пробвайте ако не портокал поне белни ябълки пак е нещо,мога да предложа и други неща ако го интересува някой.УСПЕХ

# 208
Някъде назад в темата прочетох че си позволявате сок от портокал.
А пиете ли прясно изцеден сок от ябълка и морков или само морков???и как се чувствате
аз от вчера съм на антидепресанти има ли болни от ХУК също които си лекуват нервите??
Мола ви пишете ми защото имам много въпроси и можем да си бъдем полезни един на друг
Прясното мляко го забрави и аз го обичам но не става защото разхабва,кисело колкото искаш ако може по ниско маслено.Какво сладко ядеш предполагам като повечето хора обичаш сладко

# 209
Мъжът ми е с болки от една седмица,вчера ходи на гастро.Лекарят го прегледал и казал,че всичко е ок-в ремисия е,и го праща на невролог-може би имал дискова херния или нещо от сорта Sad
взе хи салофалка за две опаковки плати 37 лв

Общи условия

Активация на акаунт