ХУХК - имате ли представа за това?

• 495 390
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 345
ХУХК Е ПРЕДРАКОВО ЗАБОЛЯВАНЕ, МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕДИ ОТ ОПИТЕН ГАСТРОЕНТЕРЕОЛОГ. ДА СЕ ПРАВЯТ НА ДВЕ ГОДИНИ КОЛОНОСКОПИИ. КОГАТО ПОРАЖЕНИЕТО Е В РЕКТУМА Е ПО ОПАСНО.

# 346
ЛЕЛЕ, НЕ НИ СТРЕСИРАЙ ТАКА, ТЪКМО СЕ ОПИТВАМЕ ДА СМЕ ДОБРЕ ПСИХИЧЕСКИ!!!!!!!!
НЯКОЙ ОТ ВАС ПИЛ ЛИ Е РЕДОВНО ЛОПЕДИУМ, ПРИМЕРНО 5-6 ДНИ ПО ЕДНО??

# 347
Ами и аз да се включа за пореден път с моя проблем - доказа се със снимка, че имам пневмония  #Cussing out
Смениха ми антибиотика, сега съм на Клацид, да видим какво ще излезе. Личната иска да ми бие Гентамицин, обаче аз дадох алергична реакция и не знам какво ще ме прави. Нещата са доста сериозни и вече ще полудея. Дано не се разбутат много червата. Взимам 3х2 Линекс, увеличиха ми салофалка на 4 таблетки по 500 + 2 свещички от 500. Спазвам стриктна диета и се моля да не се повтарят летните ми ужаси! А, отделно пия всяка сутрин Ланзопрол, за да избегна болките в стомаха и киселините. Никак не са малко лекарствата, изтровихме се.
Сисони, дано да не ти изписват повече гадости и ушите ти да се оправят бързо.
Виви, не отлагай. Дано да е нещо безобидно, но по-добре бързо да се отървеш от притесненията си.
Поздрави на всички!

Тони, препоръчвам ти да си правиш чай от анасон (плод), действа много добре на белите дробове и за колити го препоъчват и инхалации с физиологичен разтвор. Аз от септември съм с болки в гърдите и не постоянна суха кашлица, спрях и цигарите, но без резултат, два пъти ми снимаха гърдите и двете снимки уж са добре, но аз не се чувствам добре и от два дни си варя чай от анасон и си масажирам гърдите и гърлото с балсам за облекчаване на простудни състояния.
Днеска с ужас разбрах, че вече няма внос на Осцилококцинум

# 348
  • Варна
Да, ще пробвам с чай от анасон. От къде си го купуваш, не съм виждала или не съм обръщала внимание.
А за мазането с гръдна мас или нещо бодобно, трябва да нямаш висока температура. При мен сега е неприложимо.
На мен ми биха 3 инжекции урбазон и нещата са по-добре, но всичко минава много бавно Sad

# 349
Да, ще пробвам с чай от анасон. От къде си го купуваш, не съм виждала или не съм обръщала внимание.
Взели са ми го от аптеката.
Бързо оздравявай!!!

# 350
http://www.pharmacy-bg.com/search_herb.php?cmd=herb&id=4   ето повече информация за това как да го приготвяш и кога и по колко се пие.

# 351
  • Варна
Мерси!
Можете ли да ми кажете колко продължително мога да пия Линекс? Вие как сте го пили, по колко на ден?
Някой пил ли е витамини Саностол с пробиотици? Това са някакви прахчета, които личната ми изписа, е много антибиотици станаха.

Желая весели празници на всички!

# 352
аз пиех линекс, 3 по едно, но е доста скъпичко, затова си купувам лактофлор който е 10лв и ми стига за 1 месец 3пъти по1 НО НА МЕН МИ КАЗАХА ДА ГИ СМЕНЯЛ, Т.Е ЕДИН МЕСЕЦ ЛАКТОФЛОР, ЛИНЕКС И СЛЕД ТОВА ЕНТЕРОСАН НО И ТОЙ Е ДОСТА СКЪП

# 353
ЛАКТОФЛОРА БЕЗ ФИБРИ ЛИ Е?КОЛКО ВРЕМЕ ГИ ПИЕТЕ И ПОЧИВАТЕ? А НЯКОЙ ПИЕ ЛИ АЛОЕ ВЕРА ИЛИ ЖЕН-ШЕН ПИШАТ ,ЧЕ ПОМАГАЛО ПРИ ХУХК.

# 354
Ентеросан АВВ-2000 го дават за колити. Аз го пих 6 месеца, после го спрях и се чувствах добре.

# 355
ПО ПРИНЦИП ПИЯ САМО ЛАКТОФЛОР -ЧИСТ, НО ВЧЕРА ПРАТИХ ЕДНА ПОЗНАТА И ТЯ МИ Е КУПИЛА С ФИБРИ И СЕГА НЕЗНАМ ДАЛИ ДА ГО ПИЯ, ЗАЩОТО ПИШЕ ЧЕ СЕ ПИЕ ПРИ ЗАПЕК. НЯКОЙ АКО ГО Е ПИЛ МОЛЯ ДА КАЖЕ.
ПОЧИВКА СИ ПРАВЯ КАТО ЗАБРАВЯ ДА ГО ПИЯ

# 356
Аз преди няколко месеца пробвах лактофлор с фибри но лично на мен не ми понесе добре.Започнах още по-често да ходя до тоалетната с кашави изпражнения.Като го спрях се оправих.

# 357
При нас фибрите са абсолютно противопоказни, нали точно заради фибрите трябва да избягваме пресни плодове и зеленчуци.
Сисони ти как пиеш Лактофлора, в смисъл преди или след храна и от кой Етеросан вземаш? Аз пих Био Гайа (капки) от както ми откриха заболяването, но преди две седмици ми похвалиха нов пробиотик Бифиформ и пробвах с него, но реших да сменя с Лактофлор или Ентеросан.

# 358
Ентеросан 44
    Предназначен за страдащите от алергия деца и възрастни и болестта на Крон. Естествен антихистамин. Засилва устойчивостта на капилярите и възпрепятствува проникването на алергена и неговото действие върху организма.

Препоръчителна дозировка: 3 х 1 табл. след хранене в течение на 30 дни. Следва прием по 2 табл. дневно за 15 дни.

Поддържаща доза: по 1 табл. дневно сутрин след хранене

Форма и опаковка: Блистери по 30 таблетки по 180 mg;

АВВ-2000
    Помага на организма и при гастрити, ентерити, язвена болест, като се съчетава с подходящи режими на хранене (диета). Подходящ за страдащите от хемороиди.

Препоръчителна дозировка:
3 х 2 табл. дневно в течение на 5 дни, преди хранене. Следва пауза от 10 дни. Втория прием е 3 х 1 табл. в течение на 5 дни. Продължава се с поддържаща доза от 1 табл. дневно, която се приема сутрин между храненията.

[При улцерозен колит е необходимо да се приема 3 х 2 таблетки в течние на три месеца, следва прием на 3 х 1 таблетка за 3 месеца, след което се преминава на поддържаща таблетка вечер преди хранене. През 6-те месеца на приемене на Ентеросан АВВ 2000 от болните от улцерозен колит се приема 3 х 1 таблетка /съвместно/ и Ентеросан 44. [/b] [/b] След лечебния период болните продължават да вземат и поддържаща таблетка и от Ентеросан 44 вечер след хранене.

# 359
ЛАКТОФЛОРА НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ КОГА ДА СЕ ВЗЕМА, И АЗ СИ ГО ПИЯ ПО ВРЕМЕ ИЛИ СЛЕД ХРАНЕНЕ, ДНЕС ЩЕ ОПИТАМ В АПТЕКАТА ДА МИ СМЕНЯТ ЛАКТОФЛОРА С ФИБРИ С ОБИКНОВЕН, НЕ МИ СЕ РИСКУВА С ТЕЗИ ФИБРИ И ТОЧНО СЕГА ПО ПРАЗНИЦИТЕ.
ВИЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ ЛИ СИ ВИНО, ЗАЩОТО ПО ПРИНЦИП АЛКОХОЛА НИ Е ЗАБРАНЕН, НО ПОНЕ ПО ЕДНА ЧАШКА НА ПРАЗНИЦИТЕ?
БЯЛО ИЛИ ЧЕРВЕНО ВИНО, ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ БЯЛОТО РАЗХЛАБВА.

ХУБАВ ДЕН И СТРАХОТНО НАСТРОЕНИЕ НА ВСИЧКИ!!! ; Wink

Общи условия

Активация на акаунт