ХУХК - имате ли представа за това?

• 495 468
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 360
КОЙ ВИ ПРЕДПИСА ДОЗИРОВКАТА НА ЕНТЕРОСАН АВВ 2000 ЗА 6 МЕСЕЦА, ЗАЩОТО НА ПРОСПЕКТА НА ЛЕКАРСТВОТО НЕ ПИШЕ.

ОТНОСНО ФИБРИТЕ ТЕ СА НАШАТА БЕДА АБСОЛЮТНО СА ЗАБРАНЕНИ ЗА НАС!

# 361
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
И УМНАТА СЪС ЗАБРАНЕНИТЕ ХРАНИ!!! Crossing Arms

# 362
  • Варна
Честита Коледа и от мен на всички!
Здраве и късмет!

# 363
[glow=red,2,300] ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ И ЕДНА ПО-СПОКОЙНА 2010 ГОДИНА!  Hug Peace[/glow]

# 364
Тук пише за алое вера пробиотик, някой пробвал ли ги е и дали трябва да се съветваме с лекар преди употребата им?

http://www.aloe-vera-bulgaria.com/ALOE_VERA_BLGARIA/Forever_Active_Probiotic.html

# 365
Аз съм с проктит,при мен е засегната малка част от червото някъде около 20см.Казаха ми че това било лека форма,не искам да си помислям какво е тежка форма на заболяването.Аз се лекувам само със свещички,на мен таблетките не ми действат.Сега още се възстановявам от един гаден антибиотик,вече минаха почти два месеца откакто го пих и още не мога да се оправя.
Знам че е строго индивидуално за храната,радвам се че можеш да хапваш повече неща.
Искам да споделя,че пробвах да ям райски ябълки и открих че ги понасям добре.Само трябва да се изчака да омекнат много добре и тогава са сладки като мед.Освен това са и много полезни.
Спец,ще чакам да споделиш какво пиеш ,събуди ми любопитството.

Малко се забавих в отговора но ето го и него.Пия от известно време VITTASIN-води се козметичен крем.Предимно за изгаряния се дава но има и голям ефект на такива неща като нашите а и много други.Имам цял лист с болести на които помага и каква е дозировката.Някой ако се интересува ще дам по подробно инфо.Прави се от билки споко,ако не помогне няма и да навреди няма изобщо химий а е и евтино.Сега съм добре общо взето даже изпих 5 чаши бира на КОЛЕДA Laughing.Не казвам че ми е помогнал крема защото от скоро го пия и който казва че няма излекуване хухк греши,но и зависи в каква фаза е може би защото има няколко вида хухк
Не съм спирал никога да вярвам че ще се оправя,кой каквото и да ми е говорил Simple Smile
ПОЗДРАВИ И ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ВИ ДАВА И КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕТЕ ДА ВИ СЕ ЗБЪДНЕ

# 366
Не мога да повярвам какво пиеш,кой ти каза  за това лечение?Аз миналата година си мазах едни обриви с този крем без особен успех,ама чак пък да се пие,много ми е странно...
Сподели как го пиеш този крем,ще бъде интересно и за другите.На мен ми беше гнусно да се намажа с него защото ми миришеше на развалена мазнина,и просто не мога да си представя да пия нещо подобно.
Аз между другото съм с гнойна ангина и от днес на антибиотик Дуомокс.Дано да понеса гадния антибиотик и да се размина по-леко.
Весела Коледа на всички,бъдете здрави!

# 367
  • Варна
Рошавата гарга, съжалявам за антибитоика. Преди време ви занимавах всички с моите проблеми с антибиотиците и т.н. Знаеш ли, да не казвам голяма дума, но аз изпих 2 антибиотика един след друг (без видими поражения за сега, да чукна на дърво, е, имаше малко слуз, но ...). Дано да няма последствия и по-нататък. Още не съм се излекувала напълно и ме е страх да си помисля утре какво ще ми предпишат, че вече моето ми прилича на танц по тънък лед. Знаеш ли, през цялото време вземах Линекс 3 пъти по 2 таблетки, доста скъпо, но се надявам да е свършило работа. Препоръчвам ти го... Дано да нямаш последствия. Стискам палци!

# 368
Благодаря Тони!За сега съм на био гайа и не мисля да сменям пробиотика,защото като го сменя с друг веднага ми се връща температурата,която поддържам от червата.Пила съм линекс миналата година и бях наистина доволна от него.

# 369
АЗ ПИЯ АЛОЕ ВЕРА ПРЕЗ ДЕСЕТ ДНИ , ЗА МЕСЕЦ И ПОЛУВИНА СТРУВА НЯКЪДЕ 10-11 ЛВ ПИЕ СЕ ПО ЕДНО НА ДЕН ,ДЕСЕТ ДНИ - ДЕСЕТ ДНИ СЕ ПОЧИВА -МИСЛЯ, ЧЕ ИМА ПОЛЗА. ТОЙ Е ЕСТЕСТВЕН СТИМУЛАТОР НА ИМУННАТА СИСТЕМА , НЕ Е ЛЕКАРСТВО-БИЛКА.

# 370
РОШАВА ГАРГА КОЛКО ПОДЪРЖАШ ТЕМПЕРАТУРА, АЗ КАТО УСЕТЯ ЧЕ НЕ СА МИ ДОБРЕ ЧЕРВАТА И ВИНАГИ ИМАМ 37,4 КОЯТО СИ ПАДА И ПАК СЕ ВДИГА ОТ САМОСЕБЕ СИ!!!
БИО ГАЯ КОЛКО ВРЕМЕ Я ПИЕТЕ????ВИНАГИ ЛИ ВИ БОЛИ ОТ ДЯСНО И ДАЛИ Е ТЪПА БОЛКА ИЛИ НЕ СЕ ТЪРПИ????

# 371
Сисони,моята температура е от 37,1 до 37,4.Пробиотика био гайа помага за тази температура,аз го пия от 4-5 месеца вече.На два пъти го спирах като мислех че няма повече да вдигам температура но тя пак се появи и разбрах че трябва да го пия дълго време поне 1 година.И моята температура сама си падаше но много ме мъчеше цялата горях и ми беше лошо а като паднеше се оправях.Ти всеки ден ли си с температура?

# 372
ами незнам дали е всеки ден, когато се чувствам добре не си я меря, когато  червата си ги усещам че няма проблем въобще не я меря. И моята е в тези граници 37.1 - 37,5 по едно време се бях побъркала мерих я на всеки половин час, но вече спрях като видях че тя си минава от самосебе си. Миналата година исках да слагам спирала но лекарката ми каза, че с тая темп не може да ми я сложи защото организма ще я изхвърли.Вече почнах да си мисля че нормалната ми температура просто е по-висока.
Как пиеш био гайа по колко капки, преди или след хранене и една опаковка за колко ти стига??? Иначе на мен не ми е лошо от температурата просто ми е малко некомфортно.

# 373
По 1 таблетка на ден сутрин на гладно около 30 мин. преди храна.Ползвам био гайа на таблетки,капките ми миришат на лошо и не мога да ги понасям.Една опаковка има 10 таблетки така че ми стига за 10 дни,на месец купувам по 3 опаковки.Нормалната температура на човек не е над 37 градуса,макар че някои лекари като не могат да намерят причината казват че или от нерви или е нормална тази температура но аз не съм съгласна.Опитай да видиш че след около 10-15 дни редовна употреба на този пробиотик температурата пада.

# 374
Ти пиеш ли салофалк заедно с био гайа и каква ти е дозата на салофалка???

Общи условия

Активация на акаунт