ХУХК - имате ли представа за това?

• 495 471
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 375
Абе, вие имате ли болки в ляво? До сега винаги съм получавала болки и неприятно усещане в дясно , а от снощи се редува същата болка ту в ляво, ту в дясно. Изхожданията ми са нормални, макар и по- чести. Да не забравя- Честита Коледа на всички, весело посрещане на Новата 2010 година! Много здраве, щастие, късмет, много сбъднати мечти и желания! Бързо възстановяване и дълги ремисии на всички!!!

# 376
Аз имах болки в ляво под ребрата, защото моят колит е ляв. Но да не чуе дявола отдавна не съм имала. Преди за болките си вземах Спазмомен. Една опаковка ми стигаше за 10 дни. Действа локално само на червото и е за болки. Сравнително ново лекарство е.

# 377
АЗ СЪМ С ПОСТОЯННА БОЛКА В ЛЯВО ИМАМ Я ПОЧТИ ПОСТОЯННО, ПОНОСИМА Е . НЕ ПИЯ НИКАКВИ СПАЗМОЛИТИЦИ. ТЕМПЕРАТУРА И АЗ ВДИГАМ ПРЕЗ НЯКОЛКО ДНИ 37,2-37.4 МИНАВА ОТ САМО СЕБЕ СИ.ИМАМ ПОЧТИ ПОСТОЯННО ГЛАВОБОЛИЕ, НО ОТБЯГВАМ ВСЯНАНВИ ЛЕКАРСТВА.ПРИЯТНО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА. ДАНО НАШИТЕ БОЛКИ И БЕДИ СИ ОСТАНАТ В СТАРАТА ГОДИНА, А 2010 ДА НИ ДОНЕСЕ  МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ!

# 378
ЗА МНОГО ГОДИНИ И НАЙ ВЕЧЕ ЗДРАВИ ГОДИНИ ВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА
ЗА ВИТАСИНА  ЩЕ РАЗКАЖА ДРУГ ПЪТ,НО ТИ МЕ ИЗКАРА ЧЕ ЯМ ЕДВА ЛИ НЕ НАЙ ГОЛЯМАТА ОТРОВА
ДО РОШАВАТА ГАРГА
СЕГА НЯМАМ ВРЕМЕ МНОГО
КАК ИЗКАРАХТЕ ПРАЗНИЦИТЕ И КОЙ НАРУШИ ДИЕТАТА ВЕДНАГА ДА КАЖЕ ИЛИ ПРЕКАЛИЛ С АЛКОХОЛА Simple Smile

# 379
Веднага си признавам. Аз наруших диетата с бадеми и тиквеник, в който имаше орехи и още на другата сутрин кръвна. Сега се ослушвам дали ще спре или ще трябва да вдигна дозата на Буденофалка.

# 380
За много години и от мен! Преди всичко ви пожелавам здраве и дълги ремисии!

Аз съм с Крон и съм с болки непрекъснати под ребрата и в ляво и в дясно и с едно изключително неприятно усещане и дискомфорт от ляво и оригване. Това усещане ми е много трудно да го опиша и голям зор виждам в лекарските кабинети.  Sad Знам, че е свързано с червото и ме мъчи страхотно... И аз имах температура около 37.1 - 37.3, но като започнах да пия кортикостероиди, тя изчезна. После ми обясниха, че температурата е симптом при хроничните възпалителни заболявания на червата, заради възпалението. Освен това пия и Салофалк 3 х 2 от 500 гр. На мен лично спазмолетици не ми помагат много, много. В западната литература препоръчват Омега 3 и алое от алтернативните лекарства. Но трябва да се пият много дълго време. И да ви питам за пробиотиците? Сменяте ли ги и на колко често? Освен Биогайта, която и на мен действа добре, друг пробиотик може ли да пропоръчате?

# 381
Ох, признавам си и аз съгреших..  Blush! Хапнах си доста от забранените храни, че и винце пих. При мен няма разстройство и затова ми е много трудно да определя какво ми пречи. В общи линии, каквото и да ям, все си ми е зле, но въпреки това се съобразявам с храната.

# 382
Честита Нова Година на всички и от мен!Бъдете по-здрави и повече усмихнати през новата година!
И аз си позволих доста неща по празниците-най-вече шоколад и шоколадови бонбони на корем,баница с тиква,също и луканка и наденица.Май съм прекалила,защото ме хвана разтройство,но вече съм по-добре.
Спец,не се обиждай просто изказах мнение че ми е странно това което пиеш.Не сподели кой те посъветва да пиеш този крем,ако имаш време ще се радвам да споделиш.

# 383
НЯКОЙ ПИЕ ЛИ ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА В?ДА СПОДЕЛИ!ПОНЕЖЕ ОТ САЛОФАЛКА СЕ ПОЛУЧАВА В ОРГАНИЗМА ЛИПСА НА ВИТАМИН В - И ПОЛУЧАВАМ ЯЗВИЧКИ ПО УСТНАТА ЛИГАВИЦА, А МИ КАЗАХА , ЧЕ  Е РИСКОВАНО ДА СЕ ПОЛЗВА ВИТАМИН ИНИ ОТ ГРУПА В, ПОНЕЖЕ ОТКЛЮЧВАЛИ РАКА.

# 384
Пълни глупости!Не мисли само за рак! Кой ти каза че са опасни витамините от група В?На мен в болницата ми слагаха инжекции витамин В комплекс.Пила съм и таблетки В комплекс без никакъв проблем.

# 385
сМЪРФИЕТКА, МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕШИ НЯКАКВИ КОДИНАТИ НА ТВОЯТА ЛЕКАРКА В ПЛОВДИВ, ДАЛИ РАБОТИ ПО НЗОК ИЛИ ЧАСТНО, МОЛЯ ТЕ ВЕЧЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ САМО СЪС СПЕЦИАЛИСТИ. ОТ 6М НЕ СЪМ ХОДИЛА НА ГАСТРОЕНТЕРОЛОГ НО ТОЗИ АНТИБИОТИК МЕ ВЪРНА ПАК  НАЗАД И СЕГА СИ КУПИХ НА СВОЯ ГЛАВА САЛОФАК, НЕ ГО БЯХ ПИЛА 4 МЕСЕЦА.
ПОЗВОЛЯВАТЕ ЛИ СИ КРОАСАНИ - КУПЕНИ, ЗАЩОТО ТЕЗИ ФИЛИИ С КАШКАВАЛ НАПРАВО МИ ПИСНАХА!!
ПРИ ТЕБ БОЛКИТЕ ПОСТОЯННИ ЛИ СА В ДЯСНО И ЛЯВО?
ПРИ МЕН Е ОТ ДЯСНО ПОД РЕБРАТА НО НЕ Е ВИНАГИ.
 АЗ СМЕНЯМ ЛАКТОФЛОР С ЕНТЕРОСАН, БИОГАЯ НЕ СЪМ ВЗИМАЛА НОСЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА НЕ ПОЧНА.
КАК МИ СЕ ХАПВАТ ПЛОДОВЕ, НАЙ-ВЕЧЕ МАНДАРИНИ И ГРЕЙПФРУТ - ВИЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ ЛИ СИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ!!

# 386
ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕНОСТ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПИЕ САЛОФАЛК???

# 387
витамин в не трябва да се приема от раково болни,знам го със сигурност от приятелката ми която е болна Cry,този вит.помага да делението на клетките  тоест на размножаването им.

# 388
Да,но ние не сме раково болни,да не дава Господ!
Ако не съм права нека някой да ме поправи!
Сисони аз лично не мога да ям кроасани защото веднага ме изпращат в тоалетната.Обяснявам си го от многото консерванти в тях.От домашен кекс или дори домашна  торта не ми става така.Но това е при мен на теб може да ти понесат кроасаните,ако искаш опитай.
Мандарини и грейпрфрут не си позволявам,страх ме е.

# 389
Сисони на мен ми казаха/когато ходих за изследване в ИСУЛ/ че може да се приема салофалк по време на бременност и че няма да ми се спира лечението по време на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт